هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به امید روزبه گفتم که چاپ کردن کتاب ترسناکه... آدم میترسه از اینکه بهش بگن شاعر. درموقعی که این تمدن و فرهنگ به چه غولهایی میگه شاعر.
گفت آره. ترسناکه. ولی اگه اینجوری نگاه کنیم که باید بشینیم توی خونه هیچکاری نکنیم. -
نه تنها میدونم راست میگه، بلکه خودمم همینو میدونستم. گویا صرفا نیاز داشتم بشنومش =)))
-
خلاصه که جامعهٔ ادبی، دارم میام.
-
خلاصه که جامعهٔ ادبی، دارم میام.
S.daniyal hosseiny چقد جالب بود پیامتون بین این همه پیام
موفق باشین >>>>>> -
@ImErfan در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط یادتون باشه...جو گیر نشید شهر دور بزنید!
منی که خوابگاه زندگی میکنم مشکلات رو میدونم و اینکه اگه شهرم هم طوری بود که دور بود و نمیتونستم آخر هفته ها برگردم چقدر مشکلاتم بیشتر میشد...
آخرش اگه مجبورید طوری بزنید که ارزش رشته به دوری بچربه...اگر تابحال تجربه ی دور موندن از خونه و تنهایی زندگی کردن، غذا درست کردن، جمع و جور کردن وسایل و تمام کار های خودتون رو به تنهایی ندارین لطفا یهو جوگیر نشین که میرم یه شهر دور و زندگی مستقلانه ی خودم رو شروع میکنم و از این دست خیالات
من بشخصه با اینکه نزدیک بودم ممکن بود یه ماه یا بیشتر برنگردم ولی بقیه ی بچه ها که عادت نداشتن از یه تایمی به بعد حتی این موندنه رو اخلاق و خلقو خوشون هم تاثیر میزاشت و نمیتونستن این دوری رو تحمل کنن با اینکه آدم هایی نبودن که نتونن از پس خودشون بربیان
در مورد انتخاب اینکه چه رشته ای برین هم کاملا دقت کنین در مورد رشته تحقیق کنین حتی چارت های درسی و درسایی که قرار پاس کنین محیط کارش و... همه چیو در نظر بگیرین
چون راه برگشت ازش خیلی سخته.. -
ولی من همیشه رک بودم این ویژگی به دل خیلیا میزنه اما خب بهتر از دروغ گفتنه
-
بریم که بدبخت شیم
بریم که طرد شیم
بریم که دیگه کسی حمایتمون نکنه
بریم که بقیه بیشتر بهمون توهین کنن و رو اعصابمون راه برن -
«کسی که در تاریکی با ما نیست
هنگام طلوع هم به او نیازی نیست..» -
@Neo-دیوونه تصمیمی که فکر میکنی با سنجیدن شرایط درسته رو بگیر
این دنیا به اندازه کافی بدبختی داره لازم نیست دیگه به خودت هم بگی بدبخت شدم و...
اگه فکر میکنی بدبخت میشی پس یا از تصمیمت اطمینان نداری یا میدونی غلطه وگرنه داری اشتباه میکنی!