هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
استند اپ کمدینم خوبه مخصوصا اگه قراره حسن ریوندی باشه ......"
-
ImErfan
ندادن به فوتبالیست که. دادن به باشگاه. داستان سر همینه. -
دیشب داشتم درمورد هوی متال با Comrade حرف میزدم. امشب درمورد فوتبال. معماری میخونم و عاشق ادبیاتم.
-
اون روز رفتم سبزی فروشی و تمام مدت داشتم فکرمیکردم که چقد شغل خوبیه
-
مدبونید اگه فکر کنین خودمم میدونم دقیقا دارم چیکار میکنم.
-
ImErfan
ندادن به فوتبالیست که. دادن به باشگاه. داستان سر همینه.S.daniyal hosseiny طرف میگه قدری پول تو خرید بازیکن پرداخت میشه که ۱۵ تا چیزی نیست! دروغ هم نمیگه چون مثلا قرارداد یه بازیکن ایرانی با استقلال ۲۰۰ میلیارده!
-
اون روز رفتم سبزی فروشی و تمام مدت داشتم فکرمیکردم که چقد شغل خوبیه
روزی دو ساعت میاد نهایتا بشه سه ساعت .
کم کم دو الی سه تومن در میاره . که اگه فصلش باشه خیلی بیشتر میشه . و فقط نزدیک سه ساعت کار میکنه و طی اون مدت حرف میزنه، تعریف میکنه، غیبت میکنه ، استرسی نداره، بقیه روزم در اختیار خودشه . -
nazanin.mirzai من راستش خیلی فکر کردم خیلی پرسیدم خیلی گشتم . و به نظرم انتخابمو کردم دیگه اگه تا فردا تغییرش ندم .
و فقط نگرانم ک نکنه خوب پیش نره .Neo دیوونه ببین واقعا دیگه بسپار به دست قسمت و سرنوشت هرچی باید همون میشه مطمئن باش فقط دعا کن اون چیزی که به صلاحته اتفاق بیافته
ببین من خودم مثلا برای انتخاب دانشگاه هیچ وقت چه توی دوران دبیرستانم و چه قبل ترش اصلا بهش فکر نمیکردم و شاید واقعا نمیخواستم بیام اینجا
ولی موقع انتخاب رشته کاملا نظرم عوض شد اولویت اولم رو زدم اینجا و واقعا الان هم خیلییی راضیم و میبینم چقدر به صلاحم بود میخوام بگم به موقعش اون چیزی که میخواد میشه
و یه بچه ۱۸،۱۹ ساله واقعا خیلیی عجیب فکر میکنه فکز میکنه اگه اون چیزایی که توی ذهنش ساخته درسته که واقعا اینطوریام نیست 🥲
و اینکه هیچ جا هم مدینه فاضله ای نیست که فکر میکنیم -
Neo دیوونه ببین واقعا دیگه بسپار به دست قسمت و سرنوشت هرچی باید همون میشه مطمئن باش فقط دعا کن اون چیزی که به صلاحته اتفاق بیافته
ببین من خودم مثلا برای انتخاب دانشگاه هیچ وقت چه توی دوران دبیرستانم و چه قبل ترش اصلا بهش فکر نمیکردم و شاید واقعا نمیخواستم بیام اینجا
ولی موقع انتخاب رشته کاملا نظرم عوض شد اولویت اولم رو زدم اینجا و واقعا الان هم خیلییی راضیم و میبینم چقدر به صلاحم بود میخوام بگم به موقعش اون چیزی که میخواد میشه
و یه بچه ۱۸،۱۹ ساله واقعا خیلیی عجیب فکر میکنه فکز میکنه اگه اون چیزایی که توی ذهنش ساخته درسته که واقعا اینطوریام نیست 🥲
و اینکه هیچ جا هم مدینه فاضله ای نیست که فکر میکنیمnazanin.mirzai اوهوم امیدوارم هم چیزی ک میخوام بشه هم به صلاحم باشه .
مرسی ازتون♡♡♡ -
نایتتون گود
-
سرم درد میکنه مسکن جواب نیست
-
-
سرم.
-
درد.
-
میکنه.
-