هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Hamid-s چون اصالت نداره
فقط پول داره
اصالت داشتن به معنی تعداد سالهای تاسیس نیست ها
اون تابستون که مسی و راموس و حکیمی و دوناروما رو گرفتند طرفداراشون گفتند این بهترین پنجره نقل و انتقالات تاریخ فوتبال بوده غافل از پنجره نقل و انتقالات تابستون 2009 رئال -
@Hamid-s چون اصالت نداره
فقط پول داره
اصالت داشتن به معنی تعداد سالهای تاسیس نیست ها
اون تابستون که مسی و راموس و حکیمی و دوناروما رو گرفتند طرفداراشون گفتند این بهترین پنجره نقل و انتقالات تاریخ فوتبال بوده غافل از پنجره نقل و انتقالات تابستون 2009 رئال@AmirBarsam
احسنت
جایی که پول همه حرفو نمیزنه
من البته یه نظر شخصی هم تو تحلیل هام دارم
اینه که تیمی ستاره زیادی داشته باشه اون تیم عملا بخاطر ادعای هر بازیکن خراب میشه مثل پاریس
مثلا آرژانتین رو در نظر بگیر کسی ادعا نداشت یه ستاره به اسم مسی داشت همه سعی میکردن باهاش همکاری کنن نه اینکه هر کسی خودش رو به رخ بکشه -
@AmirBarsam
احسنت
جایی که پول همه حرفو نمیزنه
من البته یه نظر شخصی هم تو تحلیل هام دارم
اینه که تیمی ستاره زیادی داشته باشه اون تیم عملا بخاطر ادعای هر بازیکن خراب میشه مثل پاریس
مثلا آرژانتین رو در نظر بگیر کسی ادعا نداشت یه ستاره به اسم مسی داشت همه سعی میکردن باهاش همکاری کنن نه اینکه هر کسی خودش رو به رخ بکشه -
Anzw 18 سالهای دور از خانه رو مامانم میبینه
نوشته 297 قسمت 15 دقیقه ای ولی فکر کنم 1/5 ساعته پخش میکنه -
@Hamid-s دقیقا همینه
البته تیمی که زیاد ستاره داشته باشه نیاز به یه مربی خیلی خوب هم داره مثل هتریک سی ال رئال یا سال 2007 میلان یا دوران گواردیولا تو بارسلونا@AmirBarsam
دقیقا همینه -
سکوت شب انجمن رو فرا گرفته
-
هعی
حتی دیگه اینقد خسته م نمیتونم در بزنم خدا میشه بازش کنی -
این پست پاک شده!
-
فکر و خیال مگ میذاره بخوابم (:
-
@AmirBarsam اره یک و نیم پخش می کنه
من گاها نگاه می کنم قشنگهاینی که میگم مندلورینه از ساعت الان از ۱۲:۳۰ شروع شده تا نزدیکای ۶ صبح ادامه داره
-
@AmirBarsam
یه بهونه واسه پاریس پیدا کردم -
خیلی درد داره بیشتر از سن خودت بفهمی و ی چیزایی رو درک کنی
#تودلی
-
@Hamid-s
پاریس مثلا میتونه بگه ماها وقت نمیکنیم باهام تمرین کنیم هماهنگ شیم اگه وقت داشتیم جام میبردیم
اگه امکانش باشه یه جام بدید -
ولی من هروقت حالم بد بود از کسی کمک نگرفتم
درواقع بیشتر اوقات
فقط تو خودم میریزم (:
#تودلی -
امیدوارم این گریه های الان
سختی ها ...
ی روزی برسه ک بگم ارزشش رو داشت
#تودلی
-
@Hamid-s
پاریس مثلا میتونه بگه ماها وقت نمیکنیم باهام تمرین کنیم هماهنگ شیم اگه وقت داشتیم جام میبردیم
اگه امکانش باشه یه جام بدید -
طناب طاقت من یکی ک داره پاره میشه
#تودلی
-
مگ ی آدم چقدر میتونه تحمل کنه ؟!
#تودلی