هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo خب طرف شما اینطوریه
طرف ما معمولا پره از دود و دم و یه مشت بزرگسال علاف بیکار با کمر ها قوز کرده خیره به مانیتور فحاشی میکنن... -
@Comrade_Bayat چندتا دونه کارت گرافیک خواستم همش
-
Akito اینایی که تو ایرانن و میرن پی اس فایو میخرن رو درک نمیکنم، تو ایران واقعا خرید پی اس فایو نمیصرفه تا وقتی که میتونی ایکس باکس بگیریو اشتراک گیم پس بخری.
@Comrade_Bayat پولشو دارن:/
اگه پول داشته باشی خرید پی اس خیلی بهتره -
Akito
بازی Wukong رو شنیدی دیگه؟ همون که چینیا ساختن.
بازیه درمورد افسانه های چینه اونوقت یکی دو نمره از ده اکثر منتقدا کم کردن ازش بخاطر نبود تنوع نژادی! انتظار داشتن بیان توی افسانه های چین کاراکتر کاکاسیاه بزارن! البته سر اتمیک هارت که روسا ساخته بودن هم از این گیرا زیاد بهشون دادن.
به بازی های غربی که گند خورده سر همین قضایا، الان تنها امید صنعت گیم شرقیا به خصوص ژاپنه، روسیه و چین هم دارن کم کم ورود میکنن و امیدوارم بتونن صنعت گیم رو نجات بدن، امیدوارم سازنده های شرقی هم سر این امتیازای مضخرف زیر بار جنسیتی و نژادی کردن بازیا نرن. مگرنه با این وضعیت بعیده ده سال دیگه بازی خوب پیدا بشه.@Comrade_Bayat آره شنیدم
راستی نمره متاش چند شد؟
تا اونجایی که یادمه هایپ براش بالا بود...
سولزبورن هم زود اگه اشتباه کنم
البته نمره متا واقعا احمقانه است
مثلا به استارفیلد یکی از رسانه ها نمره کم داده چون گفته آینده رو ناامید کننده نشون میده -
کجاش بهتره، در ضمن من خیلیا رو دیدم پی اس فایو گرفتن، خودم نگرفتم چون پی سی دارم، بحث پول نیست فقط، خیلی هم قیمتش بالا نیست، ولی قیمت بازیا واقعا زیاد میشه، هر ماه 7-8 میلیون خرج خرید بازی میشه. ببین سالیانه چقدر زیاد مشه.
و درباره مزیتش خب بگو برتریش چیه؟ جز چند تا بازی اختصاصی، توی خارج از ایران فروشش بیشتره چون قیمت بازیا براشون مهم نیست و بخاطر بازی کردن گاد آف وار و لست و ... پی اس فایو میخرن. -
کجاش بهتره، در ضمن من خیلیا رو دیدم پی اس فایو گرفتن، خودم نگرفتم چون پی سی دارم، بحث پول نیست فقط، خیلی هم قیمتش بالا نیست، ولی قیمت بازیا واقعا زیاد میشه، هر ماه 7-8 میلیون خرج خرید بازی میشه. ببین سالیانه چقدر زیاد مشه.
و درباره مزیتش خب بگو برتریش چیه؟ جز چند تا بازی اختصاصی، توی خارج از ایران فروشش بیشتره چون قیمت بازیا براشون مهم نیست و بخاطر بازی کردن گاد آف وار و لست و ... پی اس فایو میخرن.@Comrade_Bayat میگم که
اگه کلا پول رو فاکتور بگیریم، پی اس برتره(البته فقط نسبت به ایکس باکس، وگرنه هیچی جای پی سی نمیگیره)
علاوه بر بازیای انحصاری واقعا خفن، دسته و خود کنسول کیفیت بهتری داره(البته سخت افزار سریز ایکس بهتره فکر کنم، ولی خب قیمتشم اندازه پی اسه) -
@Comrade_Bayat آره شنیدم
راستی نمره متاش چند شد؟
تا اونجایی که یادمه هایپ براش بالا بود...
سولزبورن هم زود اگه اشتباه کنم
البته نمره متا واقعا احمقانه است
مثلا به استارفیلد یکی از رسانه ها نمره کم داده چون گفته آینده رو ناامید کننده نشون میدهAkito فک کنم سر هم 82 شد، یادم نمیاد دقیق. سر سولزلایک بودنش بحثه که آیا سولزلایک حساب میشه یا نه؟ یکی از منتقدا گفته بود خوشحالم سولزلایک نشده یکی دیگه نوشته بود یک سولزایک خوب
اره دیگه، به چیزای مسخره گیر میدن. همش زیر کمپانی هایی مثل sweet baby و .. است. -
اینهمه تاپیک زیست هست که من یدونشم (کلمش) متوجه نمیشم چقدر جالب
-
ولی با این حال، حالم از لست ۲ بهم میخوره:/
همون اولین تریلیرش که دیدم با محتوای woke پر شده، فهمیدم این گیم هم به سطل زباله پیوست -
@Comrade_Bayat میگم که
اگه کلا پول رو فاکتور بگیریم، پی اس برتره(البته فقط نسبت به ایکس باکس، وگرنه هیچی جای پی سی نمیگیره)
علاوه بر بازیای انحصاری واقعا خفن، دسته و خود کنسول کیفیت بهتری داره(البته سخت افزار سریز ایکس بهتره فکر کنم، ولی خب قیمتشم اندازه پی اسه)Akito به نظرم واقعا فرق زیادی ندارن، اکثر پی اس پلیرا رو هم که دیده باشی پی اس فنن، یعنی موقع خرید منطقی فکر نمیکنن، فقط میگن چون این پی اسه من باید بگیرم. تازه جالب اینجاست که محبوبیت پی اس تو ایران بیشتر از جاهای دیگه دنیاست، یعنی توی ایران اختلاف خیلی خیلی فاحشی بین فروش این دو تا کنسول هست، اکثر آدمایی که من دیدم بخاطر دلایل مسخره و سونی فن بودن میخرن، و نظر اکثرشون اینه ایکس باکس آشغاله! فکر کنم اسم گیم پس رو هم حتی نشنیدن.
-
Akito فک کنم سر هم 82 شد، یادم نمیاد دقیق. سر سولزلایک بودنش بحثه که آیا سولزلایک حساب میشه یا نه؟ یکی از منتقدا گفته بود خوشحالم سولزلایک نشده یکی دیگه نوشته بود یک سولزایک خوب
اره دیگه، به چیزای مسخره گیر میدن. همش زیر کمپانی هایی مثل sweet baby و .. است.@Comrade_Bayat خیلی پایینه
اکثرا انتظار داشتن ۸۵ تا ۹۰ باشه
خودم حدس میزدم بالای ۸۵ بشه
اصلا انتظار نداشتم
گند بگیرن متا رو با منتقد هاش -
ولی با این حال، حالم از لست ۲ بهم میخوره:/
همون اولین تریلیرش که دیدم با محتوای woke پر شده، فهمیدم این گیم هم به سطل زباله پیوست -
Akito به نظرم واقعا فرق زیادی ندارن، اکثر پی اس پلیرا رو هم که دیده باشی پی اس فنن، یعنی موقع خرید منطقی فکر نمیکنن، فقط میگن چون این پی اسه من باید بگیرم. تازه جالب اینجاست که محبوبیت پی اس تو ایران بیشتر از جاهای دیگه دنیاست، یعنی توی ایران اختلاف خیلی خیلی فاحشی بین فروش این دو تا کنسول هست، اکثر آدمایی که من دیدم بخاطر دلایل مسخره و سونی فن بودن میخرن، و نظر اکثرشون اینه ایکس باکس آشغاله! فکر کنم اسم گیم پس رو هم حتی نشنیدن.
@Comrade_Bayat آره اینو موافقم
هردفعه که وارد قسمت کامنت های ویجیتایو شدم، بوی گند فن بویی ازش بیرون میومد...:/ -
Akito وقتی تو گاد آف وار که برای اساطیر یونانه نیگر قاطی میکنن چه انتظاری از بازی های دیگه داری. کلا امیدم از بازیای غربی بریده شده.
@Comrade_Bayat خدایی؟؟؟؟
انتظار این یکی رو نداشتم -
@Comrade_Bayat خیلی پایینه
اکثرا انتظار داشتن ۸۵ تا ۹۰ باشه
خودم حدس میزدم بالای ۸۵ بشه
اصلا انتظار نداشتم
گند بگیرن متا رو با منتقد هاش -
@Comrade_Bayat گند بگیرن صنعت بازی سازیشونو
خصوصاً یوبی سافت