هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist این خودش مرض ویروس دارهههههه
-
هعیی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist لعنت به تو الان ذهنم مشغپل شد
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
دقیقا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
یادم نمیاد یه اسم عجیبی بود در حد عجیب بود کاوایی -
البته واقعا یه سری چیزا که اینجا تبدیل به سنت شده خیلی عجیبن، مثلا همین بحث لایک و دیس لایک، طرف توهین هم میکنه آدم لایک میکنه، چه جور بگم، لایک و دیس لایک اینجا یه جور حالت من حرفت رو شنیدم/من برای حرف تو ارزش قائل هستم داره.
یا چون تعداد کمه ناخودآگاه باید با اکثریت ارتباط برقرار کنی. جاهای دیگه اینجور نیست، تو شاید با پنج درصد افراد اوکی بشی، ولی اینجا به سمتی حرکت میکنه که باید با اکثریت اوکی باشی. سر همین یه سری چهارچوب اخلاقی و یه سری قانونای نانوشته ایجاد شدن که همه بتونن هم دیگه رو تحمل کنن. -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 آها
چیکار کنیم دیگه
ترک عادت موجب مرض است
عادت کردیم باید ادامه بدیم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist چه اسمی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanomi خوشم میاد کلن سلایقمون متفاوته
-
این پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist این همهههه تایپ کنی، این همه حروف بیان کلمات معنادار تشکیل بدن یهو زرتی چارتا نقطه جاتو بگیره:]
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۰۰:۰¹
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
چرا؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanomi
من بهش مورد دومو پیشنهاد کردم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Ainoor on ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor بالاخره برای هرکسی یه موضوعی هست دیگه
پست 53701 از 146386