هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@سالی-هبیجه مرسیییییییی
️
-
@Hamid-s آقا حمید به من گفتن برای پرستاری آزاد مشهد خیلی لب مرزم، اگرم قبول شم میرم جزو ذخیره ها
بنظر شما بهتر نیست مشهدو اصلن نزنم؟ میترسم مردود شم@_Mahdieh
مهدیه من این حرفو نمی فهمم ،مگه تا آخرین اولویتت رو بررسی نمی کنن؟ پس چرا مردود ؟ -
#خیلیخیلیتودلی
تو حق داری یه وقتایی حالت بد باشه رو مود خوبی نباشی حتی حوصلهی من رو هم نداشته باشی
منم تا جایی که بتونم درکت می کنم و کاری از دستم بر بیاد انجام می دم برات
ولی با همهی این شرایط و به هر دلیلی که داری، حق نداری به من بی احترامی کنی و انتظار احترام هم داشته باشی عزیز دل من🫶️
-
خستم ..
-
شبتون آروم
-
@_Mahdieh
مهدیه من این حرفو نمی فهمم ،مگه تا آخرین اولویتت رو بررسی نمی کنن؟ پس چرا مردود ؟پرستو بابایی الان یکی بهم گفت اگه جزو ذخیره ها بشی و بعد قبول نشی، دیگه اولویت های بعدی تو نگا نمیکنن
مثلن میگن آقا تو پرستاری آزاد مشهد آوردی ولی جزو ذخیره ها، بعد باید واستی ببینی چی میگه دانشگاه اگه جای خالی داشت تو رو قبول میکنن
-
@Hamid-s آقا حمید به من گفتن برای پرستاری آزاد مشهد خیلی لب مرزم، اگرم قبول شم میرم جزو ذخیره ها
بنظر شما بهتر نیست مشهدو اصلن نزنم؟ میترسم مردود شم@_Mahdieh
یه نفر هم بهم ذخیره رو گفته
میشه دقیق توضیح بدید منظورتون چیه؟
خب از مردودی میترسید این ربطی نداره که انتخاب رشته نکنید
-
@_Mahdieh
یه نفر هم بهم ذخیره رو گفته
میشه دقیق توضیح بدید منظورتون چیه؟
خب از مردودی میترسید این ربطی نداره که انتخاب رشته نکنید
@Hamid-s این پیامی که به نسترن دادم رو بخونین، متوجه میشین
-
فعلا تا به اینجا فیلم خوبیه...
-
پرستو بابایی الان یکی بهم گفت اگه جزو ذخیره ها بشی و بعد قبول نشی، دیگه اولویت های بعدی تو نگا نمیکنن
مثلن میگن آقا تو پرستاری آزاد مشهد آوردی ولی جزو ذخیره ها، بعد باید واستی ببینی چی میگه دانشگاه اگه جای خالی داشت تو رو قبول میکنن
@_Mahdieh
من اولین باره میشنوم
دقیقا کی گفته بهتون؟ -
پرستو بابایی الان یکی بهم گفت اگه جزو ذخیره ها بشی و بعد قبول نشی، دیگه اولویت های بعدی تو نگا نمیکنن
@_Mahdieh
آخه الان مهدیه ..این ذخیره یه چیز جداییه ؟
توی انتخاب رشته ی آزاد هست فقط ؟
ترسیدم توی سراسری هم باشه -
@Hamid-s یه دانشجو پرستاری
-
@_Mahdieh
آخه الان مهدیه ..این ذخیره یه چیز جداییه ؟
توی انتخاب رشته ی آزاد هست فقط ؟
ترسیدم توی سراسری هم باشهپرستو بابایی نه فقط آزاده
-
پرستو بابایی نه فقط آزاده
@_Mahdieh
آها
خیلی خب مرسی ازت -
خیلی خب دیگه برم
فعلا -
@_Mahdieh
کاری نداشته باشید
انتخاب رشتتون رو راحت انجام بدید من هم پیگیری میکنم ببینم چنین جریانی هست یا نه -
خیلی خب دیگه برم
فعلاپرستو بابایی شبت بخیر
️
-
@_Mahdieh
کاری نداشته باشید
انتخاب رشتتون رو راحت انجام بدید من هم پیگیری میکنم ببینم چنین جریانی هست یا نه@Hamid-s مرسی
-
خیلی خب دیگه برم
فعلاپرستو بابایی
در پناه خدا خانوم
شبتون خوش