هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
۱۴ سالم که بود
بزرکترین دغدغم این بود که چرا منو بزرگ حساب نمیکنن و کلی بابتش گریه میکردم
الان گریه میکنم که چرا منو بزرگ حساب میکنن:/ -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad.20 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20 وایی جه جالب
-
ولی یه چیزی رو راجب روز تولدم خیلی دوست دارم
اینکه دکتر متخصص بیهوشی مامانم که برای زایمان بالا سرش بوده الان تو بیمارستان استادماست(:
وقتی بهش گفتم انقددددد ذوق کرد
به همه پرسنل میگفت من مامانشو بیهوش کردم ها -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
نمیدونم اعلائم افسردگیه یا پختگی
یا شاید حتی تنبلی -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad.20 وایییی
ارهههه
۱۶ مااااهدقت نکردم
نه جدی فک کردم ۲۰ سالته
و من منظورم با خودم بود که ۲۲ سالمه
به نظر از ۱۸ سالگی باید اینطوری حساب کرد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad.20 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20
حالا من جدیدا پیرزن درونم فعال شده -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️️️️️️️
-
بیست سالگی خوب بود:)
نوزدهم خوب بود
امیدوارم بیست سالگی و بیست و چهار ماهی هم خوب باشه -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 باوشه
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad.20 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شده
jahad.20 یعنی میخواسی بگی من خیلی بزرگم؟
من ۲۲ سالمه🥲 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
ودف -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جناب شما نذار خانمت خیابونم بره.جسارتن مختلطه.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دختره امسال دوازدهم بوده
نامزد کردع
رتبشم خوب شده
حالا میکن اقای نامزد نمیذاره بره دانشگاه!!!
میگه دانشگاه مختلطه!!!! -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فککردن ابجی کوجیکم از من بزرگتره:))))
-
بابا امروز گفت تو دیگه ۲۲ سالته
پدرِ من من بیست سال و ۱۶ماه و بیست و سه روزمه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
مادر گودرمتند🦸
پست 75741 از 140726