هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua
حالا بهتر بود این کارو بکنی. نکردی دیگه...
نه هزینهای برات داشت نه هیچی.
دفترچه چک کردن رو یاد میگرفتی، انواع کارنامهها و غیره.
به هر حال از این به بعد کلا به بچههایی که دل خوشی از رتبهشون ندارن هم همین رو بگو و بگید. انتخاب رشته کردن بهتر از هیچیه.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینم انجام دادم
میگم همزمان که فکر میکردم پشت بمونم یا نه، یه ریز راجب رفتن هم فکر میکردم اینارو پیگیر بودم@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
به هر حال از این به بعد کلا به بچههایی که دل خوشی از رتبهشون ندارن هم همین رو بگو و بگید. انتخاب رشته کردن بهتر از هیچیه
اوهوم درسته
-
هعی چقدر میم دارم که هنوز موقعیتش پیش نیومده ازشون استفاده کنم
هعی -
آخرشم هیچکی نرفت برام پفیلا بخره.هعیعیعی.
-
-
Blue28
مسئله قَسَمت نیست. مسئله اینه که حرفت از پایه غیرقابل اثباته.و الا که پیامات توی پیوی منم هست که من غر میزدم و تو همراهی میکردی. حالا نمیشه جمعت کرد از پشت سریال =))))
-
@Danial-al
یه ۷ سال صبر کن بعداً که مدرکم رو گرفتم برات مزوتراپی ( ضد چین و چروک ) رایگان انجام میدم -
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینم انجام دادم
میگم همزمان که فکر میکردم پشت بمونم یا نه، یه ریز راجب رفتن هم فکر میکردم اینارو پیگیر بودم@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
به هر حال از این به بعد کلا به بچههایی که دل خوشی از رتبهشون ندارن هم همین رو بگو و بگید. انتخاب رشته کردن بهتر از هیچیه
اوهوم درسته
Aqua موفق باشی پسر
-
Akito
ممنون کپی رایت داره.
ما خسه و درمانده و درحال مدارا
...
به به... خوبه یادگیری.
دانشگاه محدود میکنه ولی خب اتفاقا اگه آدم پیگیری باشی، از زمانت استفادهٔ بهتری میکنی.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ممنون کپی رایت داره.
دیگه دیگه
دانشگاه محدود میکنه ولی خب اتفاقا اگه آدم پیگیری باشی، از زمانت استفادهٔ بهتری میکنی
تنها امیدم به کتابخونه دانشگاهه، چون بعید میدونم تو خوابگاه حوصله کاری بجز خوابیدن داشته باشم
-
Aqua موفق باشی پسر
-
Blue28
مسئله قَسَمت نیست. مسئله اینه که حرفت از پایه غیرقابل اثباته.و الا که پیامات توی پیوی منم هست که من غر میزدم و تو همراهی میکردی. حالا نمیشه جمعت کرد از پشت سریال =))))
Blue28
مسئله قسمت نیست. مسئله اینه که حرفت از پایه غیرقابل اثباته.و الا که پیامات توی پیوی منم هست که من غر میزدم و تو همراهی میکردی. حالا نمیشه جمعت کرد از پشت سریال =))))
هنوزم باهاش موافقم و همراهی میکنم
-
البته هنوز نتایج کنکور نیومده
دامپزشکی هم جزء اولویت هامه میتونم درخدمتت باشم -
منشن نمیکنم
-
ممنون کپی رایت داره.
دیگه دیگه
دانشگاه محدود میکنه ولی خب اتفاقا اگه آدم پیگیری باشی، از زمانت استفادهٔ بهتری میکنی
تنها امیدم به کتابخونه دانشگاهه، چون بعید میدونم تو خوابگاه حوصله کاری بجز خوابیدن داشته باشم
Akito
من خودم توی کتابخونه دانشگاه نمیرم کتاب بخونم
یه آتلیهٔ ترجیحا پر رو به کتابخونه ترجیح میدم
چرا که توی کتابخونهٔ ما معمولا سر و صدا هست، ولی تو برای آرامش میگیری و تمرکزت به هم میریزه.
اما توی آتلیه چون سر و صداست مجبوری تمرکز کنی -
دانیال الان بلاکم میکنه
-
Blue28
مسئله قسمت نیست. مسئله اینه که حرفت از پایه غیرقابل اثباته.و الا که پیامات توی پیوی منم هست که من غر میزدم و تو همراهی میکردی. حالا نمیشه جمعت کرد از پشت سریال =))))
هنوزم باهاش موافقم و همراهی میکنم
Blue28 سوکوت باش
-
خودم میرم پفیلا بخرم
-
Blue28
چون گفتی دیر شد دیگه -
این داداش ما هم یبار بدردمون نخورد
-
Blue28 نه به خشونت علیه مردان
-
Blue28
چون گفتی دیر شد دیگه@danial-hosseiny ها؟