هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 تف ب دنیای امروز
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 عه...
آخه نمیشه که سوابق جدید اومده اوناهم باید تایید کنیم...:/ -
خب من یه کم شکلات خریدم خوشمزه هاش که تعداد کمی هم بود رو جدا کردم و باقیشو به اعضای خانواده بخشیدم.تازههه مقدار بخشیده شده بیشتر هم هست.
خیلی بخشندهام
والا -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من یکی از همبازی های بچگی مو از دست دادم🥲
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
یه سری آدما آفریده شدن تا بر*نن تو حال خوبت
مرسی که هستین 🫂
#تودلی -
چی توز چطوری دلش اومد تو کار مینو دخالت کنه و تردنمکیه مینیاتوری درست کنه؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Danial.al on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
از شدت هیجان نمیتونمیدسپسوسچژپزنمژو -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito نمیدونم گفتم که من تا تهش رفتم این شد
-
ولی اوناییم که هستن همه عوض شدن انگار:)
اصلا شاید خودمونم عوض شده باشیم🥲 -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درهرصورت این یه ضعفه که بذاری هرکس بر*نه تو حال خوبت
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Danial.al on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
نهههههههههههههههههه
به یوتیوبر معروف که کارای دوبله انجام میده پیام دادم
( یوتیوبر موزدعلاقم)
و قرار شد تو ویدوهاش دعوتم کنه -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
خدا رحمتش کنه زهرا جان -
دلم میخواد روزه سکوت بگیرم ولی متاسفانه باید همیشه مث چی فک بزنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 میدونی درد چیه من از موقعی ک ب دنیا اومدم تا پیش دبستانی باهم بازی میکردیم
تو روستا (((((((((:
یادش بخیر
اشک تو چشام جمع شد
ولی اون جوون مرگ شد قبل اینکه بمیره چند ماه قبلش مامانم دید گفت دفه بعدی اومدی روستا زهرا رو هم بیار
و من اونموقع درس داشتم ...پسر هم بود خجالت میکشیدم نرفتم و چندماه بعد خبر مرگش 🥲
هر موقع پدر و مادرش رو میبینم خیلی اذیت میشم سعی میکنم منو نبینن
هعی روزگار تف بهت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 که اینطور...
ممنونم -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه من به اون آدما اجازه میدم تا عقده هاشون رو خالی کنن🫂
11381/136669