هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Alireza Varamanzar این ک دیگ قلب آدم میلرزه
عالیه یعنی
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر روز به خودت میگی دیگه از فردا بهتر زندگی میکنم؛ بیشتر میخونم، بیشتر میبینم، بیشتر یاد میگیرم، بیشتر به سلامتیم اهمیت میدم، علاقههامو جدی دنبال میکنم و سر و سامونی به این بطالت و کسالت و پراکندگی میدم. ولی نه خودت نجاتدهندهای، نه نجاتدهندهای هیچکجای دیگه هست.
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دو قطره اشک فدای تو 🥹
-
Zahra2020 راست میگه غیبت موجه رد می کرد دردسر میشد برامون
همون وسطای سال برای یکی از بچه هایی که کلا از اول نیومده بود رو دیدم(یعنی معاونو فرستادیم یواشکی ببینه) همهی غیبتاش رو زده بود موجه
بماند ک چقدر اعصابمون خورد شد -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما انقد تو مدرسه بهمون خوش گذشته بود
(چون مدرسه پانسیون داشت میرفتیم اونجا،سرکلاس نمیرفتیم)
که فککنم فردای کنکور بود به عنوان جای تفریحی رفتیم مدرسه=))
بعد کلی خوش گذشت،آب بازی کردیم پیتزا خوردیم وووو=)
ولی خب بعدش هرکی یجا قبول شد جدا شدیم دیگه. -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیییی=))
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من ی یادگاری ازشون دارم
-
Alireza Varamanzar سلام ظهر شما بخیر
-
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تایم ناهار میرفتیم سلف همش غیبت استادا رو میکردیم میخندیدیم=)))
تایمای افسردگیمونم میشستیم با هم گریه میکردیم
هعییییی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اعتقاد ما ب امام رضا خانوادگیه
نذر داریم هر سال بریم -
امسال نمیتونیم بریم🥲 ...
ولی میریم پابوس برادرشون=))
ان شاءالله ...
بازم شکرر️ -
تایید سوابق تا کی فرصت داره
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم تنگ شده براشون=))))
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته شدم از هعی کشیدن
-
خلاصه اینکه امروز تصمیم خودم رو گرفتم
یه بار دیگه از یکی "تو که خیالت راحته" "ای بابا تو که دیگه ترکوندی" "تو که رتبه برتر میشی" "رتبه برتررر رتبه برتررر" "امسال قطعا میری دیگه" و اینجور مضخرفات رو بشنوم جوری با مشت می زنم تو دهنش که یدونه از دندوناشم سر جاش نمونه=)
11861/135714