هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
از لحاظ منطقی بودن:
هر کی سهم خودش رو وارد ورد کنه زمانبره
من همه رو وارد ورد کنم زمانبر نیست -
@د-ژ-م
سلام ماهلین
من دیگه مثل مهرسای دوسال پیش بلد نیستم انگیزه بدم، چون چیزیه که الان خودمم دنبالش میگردم.
اما اینو بدون که تو عمرتو تلف نکردی.فقط برای چیزی که میخواستی تلاش کردی.
این مدت باقی مونده رو ذهنت رو آزاد کن از هر چی عدد و رقم مسخرس که کنکور برامون تعریف کرده.
تو فقط بسپارش به خدا.
اصلا نمیدونم باید ریپ میزدم رو پیامت یا نه🥲
فقط نمیخوام با حال خراب بشینی سر جلسه کنکورMehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نمیخوام با حال خراب بشینی سر جلسه کنکور
بابا به خدا که الان اینکه از نظر روانی و رحی خودمون رو آماده کنیم با اینکه سخته ولی از درس خوندنم مهم تره...
نه که شاد و شنگول باشما... خود منم با این قضیه درگیرم چون اضطراب پاشو گذاشته رو گلوم داره خفه م می کنه -
روان باش، که پرندگان چنيناند و گياهان چنيناند. چون به درخت رسيدی، به تماشا بمان. تماشا تو را به آسمان خواهد برد. در زمانهٔ ما نگاه کردن نياموختهاند و درخت، جز آرايش خانه نيست و هيچکس گلهای حياط همسايه را باور ندارد. پيوندها گسسته. کسی در مهتاب راه نمیرود و از پرواز کلاغی هشيار نمیشود و خدا را کنار نرده ايوان نمیبيند و ابديت را در جام آبخوری نمیيابد. در چشمها شاخه نيست. در رگها آسمان نيست. در اين زمانه، درختها از مردمان خرّمترند. کوهها از آرزوها بلندترند. نیها از انديشهها راستترند. برفها از دلها سپيدترند...
سهراب سپهری
-
یه موقع هایی واقعا نمیدونم چه فعل و انفعالاتی اتفاق میفته در ذهن و مغز آدما که بدون فکر یچیزی میگن
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@د-ژ-م
اگه بالاتر از پارسال می زدی چی می شد؟یکم امیدوار میشدم
میگفتم بی عرضه نیستی آفرین حداقل ی پیشرفتی کردی
ولی وقتی اسکل باشی این همه بخونی بازم تاثیر نداره کاش میفهمیدم و عمرمو به فنا نمیدادم -
قطعا چیزی از ارزش های آلا کم نمیشه اگه یکی بیاد درمورد قطع و وصلی های این چند وقت انجمن یه توضیحی بده و بچه ها هم در جریان قرار بگیرند
-
خیالت راحت می شد از اینکه کنکور امسال رو هم قراره همون مدلی بزنی و این یک هفته ی مهمِ تورق سریع رو بیخیال می شدی؟
Anzw 18
نه ولی خودتم تو شرایط منی
درصدا امیدوارو ناامیدت نمیکنن؟ -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@د-ژ-م
اگه بالاتر از پارسال می زدی چی می شد؟یکم امیدوار میشدم
میگفتم بی عرضه نیستی آفرین حداقل ی پیشرفتی کردی
ولی وقتی اسکل باشی این همه بخونی بازم تاثیر نداره کاش میفهمیدم و عمرمو به فنا نمیدادم -
و حتی نمیدونم چه فعل و انفعالاتی در مغز خودم رخ میده که جمله بندی هام گاهی انقدر غلط و مسخره هست
-
@د-ژ-م
سلام ماهلین
من دیگه مثل مهرسای دوسال پیش بلد نیستم انگیزه بدم، چون چیزیه که الان خودمم دنبالش میگردم.
این مدت باقی مونده رو ذهنت رو آزاد کن از هر چی عدد و رقم مسخرس که کنکور برامون تعریف کرده.
تو فقط بسپارش به خدا.
فقط نمیخوام با حال خراب بشینی سر جلسه کنکوراین پست پاک شده! -
Anzw 18
راحت باش -
@د-ژ-م
سلام ماهلین
تو فقط بسپارش به خدا.
فقط نمیخوام با حال خراب بشینی سر جلسه کنکورMehrsa 14
سلام مهرسا
ممنونم بابت پیام و درکت
اره اگه میرسیدم درسته عمرم تلف نشده و نمیشه ولی وقتی نرسی چ فایده؟
خخ -
از لحاظ منطقی بودن:
هر کی سهم خودش رو وارد ورد کنه زمانبره
من همه رو وارد ورد کنم زمانبر نیستبابونــــه البته خیلی از کار رو من به عهده گرفتم
صرفا چون اسم خودم رو داخل لیست قرار ندادم فکر میکنن قراره کاری نکنم -
Mehrsa 14
سلام مهرسا
ممنونم بابت پیام و درکت
اره اگه میرسیدم درسته عمرم تلف نشده و نمیشه ولی وقتی نرسی چ فایده؟
خخ@د-ژ-م
نمیدونم چی بگم
هر چیزی بگم بیشتر شبیه شعاره. چون هیچ کس بهتر از خودت حال الانتو درک نمیکنه.
اما هنوز نتایج کنکور ۱۴۰۴ نیومده که🥲
امیدوارم اتفاقی که برات میفته، باعث پر از خیر و خوشی شدن زندگیت بشه.
و اگه واقعا هدفت باعث خوشحالیت میشه تو زندگیت، بهش برسی. -
آروم باش فرض کن یه روز عادی پیش روته.
-
Anzw 18
نه ولی خودتم تو شرایط منی
درصدا امیدوارو ناامیدت نمیکنن؟@د-ژ-م
چرا نمی کنن... می کنن!
اونم دقیقا وقتی که نزدیک به کنکور عجیب غریب درصدام کاهش خوردن
ولی چی کار کنم؟ مجبورم هر کاری که از دستم برمیاد بکنم که نذارم این فشار روانی که قضیه ایجاد می کنه برام کنکورم رو گند بزنه توش و دلیل خراب کردن کنکورم بیشتر از درس کم خوندن، استرس و ترسی باشه که از این روزا قراره با خودم ببرم سر جلسه!
چون اطرافم خیلی زیاد دیدم که همین استرس چجوری دانش آموز قوی رو از پا انداخته و باعث شده اونایی که از اون پایین تر بودن بیان برن و این بمونه... شونصد تا نمونه و مثال هم جدا از اون دیدم که چجوری بچه ها کنکورشون رو خیلی بهتر از آزمونایی که نزدیک کنکور می زدن دادن!
مجبورم ماهلین... چاره ای ندارم جز اینکه ذهنمو تا جایی که می تونم ببندم که این درصدا و عدد رقما به همم نریزن و بازی نخورن چون مهم تر از درگیر اینا شدن تو یه هفته مونده به کنکور، فقط و فقط مرور و به اصطلاح همون تورق سریع و تمرین شرایط آزمونه... شاید کنکور امسالمو از پارسال پایین تر دادم ولی این یه احتماله... اون چیزی که احتمال نیست و قطعیه اینه که اگه این کا را رو نکنم قراره بازی بخورم و نتونم حقم رو بگیرم