هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سلام :))
امیدوارم همگی خوب باشید.بعد از گذشتن مدتی از عدم حضور من، تصمیم گرفتم امشب، سری به اینجا بزنم :))
چراکه ادب و معرفت حکم میکنه که همونطور که عزیزانی بودند که برای من و ما در روزهای منتهی به کنکور آرزوی موفقیت کردند، من هم به نوبه خودم این آرزو رو برای همه بچههایی که قصد شکست کنکور رو دارند بکنم.
امیدوارم همه شما، در کنکور ۲ یا ۳ روز دیگه، بهترینِ خودتون باشید و اونچه که براش مدتها تلاش کردید رو به دست بیارید
@M.Shajarian
mr.vinyzo
Narges_
_ Reza _
@د-ژ-م
Aqua
Ramos9248
ari_14
Anzw 18
Nasrinsani
اینها، بچههایی بودن که من حضور ذهن داشتم یا الان دیدم و یادآوری شد. اگر عزیزی رو فراموش کردم، من رو ببخشید.
آرزوی توفیق برای همگی دارم
دوازدهمسال نو رو هم به همتون تبریک میگم.
ان شاء الله سال خیلی خوب، همراه با آرامش و موفقیت و عافیت در پیش داشته باشیددوباره سرزدن به اینجا و یادآوری خاطرات زیبایی که با دوستان اینجا داشتم، حقیقتا باعث خوشحالیه :))
-
@M.Shajarian
سلام عزیز
شرمنده کردی فرهاد جان
مشتاق دیدار -
بچه ها اگر در این مدت منشن کردین، من به اون ها دسترسی ندارم. اگر پاسخ نمیدم به این دلیله
-
Reza-H
سلام
خوش برگشتید
امیدواریم حالتون خوب باشه.
عید شما هم مبارک
️
دوباره سرزدن به اینجا و یادآوری خاطرات زیبایی که با دوستان اینجا داشتم، حقیقتا باعث خوشحالیه :))
همچنیین بازگشت کسانی مثل شما هم باعث خوش حالی ماست
-
امیدوارم همگی خوب باشید.بعد از گذشتن مدتی از عدم حضور من، تصمیم گرفتم امشب، سری به اینجا بزنم :))
چراکه ادب و معرفت حکم میکنه که همونطور که عزیزانی بودند که برای من و ما در روزهای منتهی به کنکور آرزوی موفقیت کردند، من هم به نوبه خودم این آرزو رو برای همه بچههایی که قصد شکست کنکور رو دارند بکنم.
امیدوارم همه شما، در کنکور ۲ یا ۳ روز دیگه، بهترینِ خودتون باشید و اونچه که براش مدتها تلاش کردید رو به دست بیارید
@M.Shajarian
mr.vinyzo
Narges_
_ Reza _
@د-ژ-م
Aqua
Ramos9248
ari_14
Anzw 18
Nasrinsani
اینها، بچههایی بودن که من حضور ذهن داشتم یا الان دیدم و یادآوری شد. اگر عزیزی رو فراموش کردم، من رو ببخشید.
ان شاء الله سال خیلی خوب، همراه با آرامش و موفقیت و عافیت در پیش داشته باشیددوباره سرزدن به اینجا و یادآوری خاطرات زیبایی که با دوستان اینجا داشتم، حقیقتا باعث خوشحالیه :))
-
Hhh Hh
سلام
خیلی ممنونمهمچنیین بازگشت کسانی مثل شما هم باعث خوش حالی ماست
زنده باشید.
شرایط خوبه خداروشکر؟
دانشگاه خوب پیش میره؟ -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داریم باهاش میسازیم
خداروشکر بهتر شدهآها. پس شما هم ارتباط نگرفتید
خداروشکر. انشالله هیچ مشکلی نباشهشما چطور؟
همه چی خوبه؟بله. مشغولیم. همه چی خداروشکر خوبه
-
امشب هم که رفتم داروخونه دیگه تا آخر هفته نمیرم
تولد نچسب ترین فرد داروخونه فرداست و میخوام یه جوری بپیچونم که حضور نداشته باشم -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داریم باهاش میسازیم
خداروشکر بهتر شدهآها. پس شما هم ارتباط نگرفتید
خداروشکر. انشالله هیچ مشکلی نباشهشما چطور؟
همه چی خوبه؟بله. مشغولیم. همه چی خداروشکر خوبه
-
پس شما هم ارتباط نگرفتید
چی بگم ...
خداروشکر. انشالله هیچ مشکلی نباشهپس شما هم ارتباط نگرفتید
ان شاءالله
ممنوونم
همه چی خداروشکر خوبه
خداروشکرر
️
-
Aqua
به. مهدی
سلام عزیزعه مرسی خیلی واقعا ارزشمند بود که به یادم بودی
سال نو توام مبارک، امیدوارم سال خوبی داشته باشی دکترسالم و موفق باشی :))
-
ما از تو جداییم به صورت نه به معنی
چون فاصـلهی بیـت بود فاصلهی ما -
@M.Shajarian
mr.vinyzo
Narges_
_ Reza _
@د-ژ-م
Aqua
Ramos9248
ari_14
Anzw 18
Nasrinsani
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@M.Shajarian
mr.vinyzo
Narges_
_ Reza _
@د-ژ-م
Aqua
Ramos9248
ari_14
Anzw 18
Nasrinsani
ممنونم ازتون :)))
-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چقد شبیه من
هومم🥲
چطوری؟خوبییی؟خوب که
فکر نمیکنم باشم..
.
تو چطوری جیگر -
مسئولم و مجبورم این جلسهی مسخره رو برم
️