هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Gharibe Gomnam اب و هوای منطقه خیلی تاثیر داره ...
همین الان ما ها دیگه بدنامون حرت نمیکنه از بس خشک شده باد هم که میاد دیگه حوصله هیچکاری رو نداریم ولی خب جای شما اب و هوا بهتره و به طبع مردم با نشاط ترن و این میتونه بهترین دلیل باشهmr.vinyzo
تو اب و هوای ما رطوبت به شدتت زیاده هوا همیشه سنگینه چون فشار خیلی زیاده
منو پدرم گاها میرفتیم لب دریا تابستون بدویم و خب دوبرابر منطقه خشک بیشتر انرژی میبره
بعد اینجا ادم همش میخواد بخوابه
ولی خب وقتایی که میام تهران انقدررر هوا خشکه انقدررررر خشکه نمیدونم چطور توصیفش کنم -
mr.vinyzo
شاید هم به پختگی رسیدین از نوجوونی در اومدین -
mr.vinyzo
تو اب و هوای ما رطوبت به شدتت زیاده هوا همیشه سنگینه چون فشار خیلی زیاده
منو پدرم گاها میرفتیم لب دریا تابستون بدویم و خب دوبرابر منطقه خشک بیشتر انرژی میبره
بعد اینجا ادم همش میخواد بخوابه
ولی خب وقتایی که میام تهران انقدررر هوا خشکه انقدررررر خشکه نمیدونم چطور توصیفش کنمGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی خب وقتایی که میام تهران انقدررر هوا خشکه انقدررررر خشکه نمیدونم چطور توصیفش کنم
تهرانیا وقتی میان جای ما میگن اینجا(جایی که الان هستم) خیلی خشکه ...
اره شما رامسر بودین ...
اونجا طرف ما چون کوهه هوا شرجی هستااا ولی خیلی نسبت به خود بابل یا فریدونکار رطوبت کمتره
-
بچه های کلاس ما هم خیلی نا امید بی حوصله بی ذوق بودن بعد من صبح میرفتم کلاس همه بچه هارو میشناختم از قبل
میگفتم سلام بعد پرده هارو میکشیدم برقارو روشن میکردم
ولی قیافه های بقیه
اصلا خییلی داغون بودن
بعضیا که صبح میومدن اصلا سلامم نمیکردن
زنگ ورزش باید هولشون میدادی
کلا تحرک بی تحرک
بنظرم ورزش خیلی تاثیر داره -
بچه های کلاس ما هم خیلی نا امید بی حوصله بی ذوق بودن بعد من صبح میرفتم کلاس همه بچه هارو میشناختم از قبل
میگفتم سلام بعد پرده هارو میکشیدم برقارو روشن میکردم
ولی قیافه های بقیه
اصلا خییلی داغون بودن
بعضیا که صبح میومدن اصلا سلامم نمیکردن
زنگ ورزش باید هولشون میدادی
کلا تحرک بی تحرک
بنظرم ورزش خیلی تاثیر دارهGharibe Gomnam کلاسا ما خداروشکر کم جمعیت بود و همه اهل دل و حال و همچنین متحد ...
مثلا ما زنگ تفریح هوس میکردیم همه پیتزا سفارش میدادیم پیک میاورد در کلاس اگه دبیرمون اهل حال بود با دبیر اگه نه خودمون زنگ تفریح میخوردیم یا مثلا یه دفعه هوس میکردیم سر کلاس نریم نمیرفتیم همه با هم کسیم نمیتونست بهمو چیزی بگه ...ما کلاسمون خوب بود جو مدرسمون ولی خب خیلی خواب بودن
بعد تجربیامون دقیقا همین حرفی که شما زدین بودن بی حال بی روح و.. -
Gharibe Gomnam کلاسا ما خداروشکر کم جمعیت بود و همه اهل دل و حال و همچنین متحد ...
مثلا ما زنگ تفریح هوس میکردیم همه پیتزا سفارش میدادیم پیک میاورد در کلاس اگه دبیرمون اهل حال بود با دبیر اگه نه خودمون زنگ تفریح میخوردیم یا مثلا یه دفعه هوس میکردیم سر کلاس نریم نمیرفتیم همه با هم کسیم نمیتونست بهمو چیزی بگه ...ما کلاسمون خوب بود جو مدرسمون ولی خب خیلی خواب بودن
بعد تجربیامون دقیقا همین حرفی که شما زدین بودن بی حال بی روح و..mr.vinyzo
منم تجربی بودم
خوش به حالتون واقعا -
mr.vinyzo
منم تجربی بودم
خوش به حالتون واقعاGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خوش به حالتون واقعا
نه ..کلاس ما اگه 7 نفر بویم فقط دو نفر درس میخوندیم و این بشدت سطح کلاسو میاورد پایین و واقعا سخت بود از این نظر
-
ببخشید اگ خاطرتون رو مخدوش کردم با عکسای تاپیک پز نیست
ولی خب پز نیست سبک زندگیمه -
ببخشید اگ خاطرتون رو مخدوش کردم با عکسای تاپیک پز نیست
ولی خب پز نیست سبک زندگیمه -
@د-ژ-م در پز نیست سبک زندگیمه🫡 گفته است:
لواشکایی ک مامانم درست کرده
#پز نیست_سبک زندگیمهچه خوش رنگ هم هست🥲
هعیییییی
️ ...
نوش جان=)
️
-
mr.vinyzo
ما نیز
اینا همش از خونه باغ خودمونه -
@د-ژ-م در پز نیست سبک زندگیمه🫡 گفته است:
لواشکایی ک مامانم درست کرده
#پز نیست_سبک زندگیمهچه خوش رنگ هم هست🥲
هعیییییی
️ ...
نوش جان=)
️
Hhh Hh
فدات زهرا جون
ولی فک کنم هوس کردی اگ اره تروخدا ببخش رو این موضوع خیلی حساسم یا برو بخر بخور خیالم راحت بشه -
mr.vinyzo
ما نیز
اینا همش از خونه باغ خودمونه