هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مسلط بودن به اعصاب، خارج از محیط خونه و تو این گرما بسیار کار دشواریه.
-
دیگران را اگر از ما خبری نیست چه غم !
نازنینا! تو چرا بی خبر از ما شده ای ؟! -
بچها من هیچ وقت اینو از کسی نخاستم
میشه هرکدومتون ی صلوات برام بفرستین؟
حس خیلی خیلی بدی تو وجودمه دارم اذیت میشم ی هفته بیشتره اینجوریم نه با گریه حل میشه نه با نماز نه با قران و نمیدونم از چیه حتی میدونم همش ربطی به امتحانو کنکور نیس
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم -
حس خیلی خیلی بدی تو وجودمه دارم اذیت میشم ی هفته بیشتره اینجوریم نه با گریه حل میشه نه با نماز نه با قران و نمیدونم از چیه حتی میدونم همش ربطی به امتحانو کنکور نیس
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم@د-ژ-م
۲۰ تا میفرستم ولی کتک میخوای؟
رفتنیییی؟
بخدا میام میرنمتا -
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم@د-ژ-م چون فعلا شرایط روحی روانی درستی بخاطر امتحانا نداری و این چند روز تحت فشار بودی اینطوره...
بهت اطمینان میدم بخاطر شرایط فعلیه این وضعیت و حالات
در ضمن دلشوره هم ایجاد نکن واسه مامانت، این حس زودگذره
امتحان بعدیت رو خوب بدی این حس از بین میره -
هیچ واقعا هیچ...
-
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داریم له میشیم
ما نیز
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تو چطوری؟خوبی؟خوشی؟میزون؟سرحال؟
به جز له شدنه بخوام در نظر بگیرم بله خداروشکر
پرستو بابایی
خب خوبه خداروشکر -
تا کی؟!
-
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم@د-ژ-م
بخاطر اینکه این مدت تحت فشار روانی و امتحانا و استرس بودی الان حال خوبی نداری و خب واقعا طبیعیه
این حس بعد یه مدت رفع میشه
بهت قول میدم یکم که بگذره بهتر میشه
و اینکه تو تنها نیستی خیلیا این حس هارو دارن ولی به زبون نمیارن و نمیگن وگرنه شرایط برای اکثریت یا همینه یا بدتره -
خب من واقعا خستم...
-
شبیه ارواح...
-
-
-
هویججج
سارا حالم خیلی بده(: -
هیچ چیز برام اهمیتی نداره و مهم ترین چیز به نظرم انسانیته...