هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
راستی دیشب از تقویت حافظه پرسیدید یادم رفت یه چیزی بگم .
الان یادم اومد
هر روز سوره ی جمعه رو تلاوت کنید و به امیرالمومنین (ع) هدیه کنید .
اگر خالص باشید و نیتتون از درس خوندن الهی باشه
اثرش رو میبینید قطعا ...
در ضمن این مورد رو به هر کسی از دوستانتون نگید ، هر کسی جنبه اش رو نداره ...
ان شاءالله که موفق باشید@Alireza1111 سپاسگزارم
حتما انجام میدم -
گاه سربازی شجاعی، گاه شاهی نا امید
روز و شب چیزی به جز تکرار یک شطرنج نیست -
گاه سربازی شجاعی، گاه شاهی نا امید
روز و شب چیزی به جز تکرار یک شطرنج نیستگاه گاهی فکر دنیا می کنم
گاه رویی سوی عقبا می کنم ... -
همه میگن این استاده با دختر خیلی خوبه و اصلا به پسرا خوب نمره نمیده با اینکه داره در حقت ظلم میکنه... و نمره ای که عادلانه است رو بهت نمیده به دخترا بیشتر به پسرا کمتر میده
من که نمیدونم واقعا همچنین آدمی هست یا نه ولی اگه همچنین کاری کنه و حق خوری کنه خدا به حق علی بزنه به کمرش ( البته زده ولی متاسفانه شاید به قول این دختره آدم بد چیزیش نمیشه )
پیره ها ... ولی من میگم قضاوت نکنیم شاید امسال با دختر اینجوری رفتار نکنه ، این اولین استادی نیست که با دخترا خوبه
ولی واقعا خیلی مسخره است ، که سطح علمی برات مهم نباشه
به دختر راحت تر بگیری
ایشالا سر پل صراط خدا حق ما پسرارو از این استادا بگیره
یجوری بزنه به کمرشون که صاف نشه...
واقعا خیلی دارم فشار میخورم ، یعنی برای اینکه پسری باید اذیتت کنه -
همه میگن این استاده با دختر خیلی خوبه و اصلا به پسرا خوب نمره نمیده با اینکه داره در حقت ظلم میکنه... و نمره ای که عادلانه است رو بهت نمیده به دخترا بیشتر به پسرا کمتر میده
من که نمیدونم واقعا همچنین آدمی هست یا نه ولی اگه همچنین کاری کنه و حق خوری کنه خدا به حق علی بزنه به کمرش ( البته زده ولی متاسفانه شاید به قول این دختره آدم بد چیزیش نمیشه )
پیره ها ... ولی من میگم قضاوت نکنیم شاید امسال با دختر اینجوری رفتار نکنه ، این اولین استادی نیست که با دخترا خوبه
به دختر راحت تر بگیری
واقعا خیلی دارم فشار میخورم ، یعنی برای اینکه پسری باید اذیتت کنهمن با سختگیری مشکلی ندارم
الان دو تا استاد سختگیر داشتیم که یه صدمم شیفت ندادن
هرکی میپرسه میگم معرکه ان، تدریس اخلاق فرهنگ درک همه چی عالی
درسته سخت میگیرن و نمره حقتو میگیری ولی درد و بلا اینا بخوره تو سر کسایی که اینجوری نمره دهی میکنن واقعا باورم نمیشه خیلی مسخره است -
به دختر راحت تر بگیری
واقعا خیلی دارم فشار میخورم ، یعنی برای اینکه پسری باید اذیتت کنهاین خیلی پیره ها من واقعیتش نمیدونم چی مصرف میکنه تو این سن هم دست برنمیداره....
اگه بخواد ظلم کنه ما دستمون به جایی بند نیست فقط واگذار میکنیم به خدا ، واقعا خیلی بده ، نهایت بی شخصیت بودن یه آدمه که سطح علمی رو یه آدمو( یه انسان فارغ جنسیت ) ببره زیر سوالمن هنوزم باورم نمیشه دختر پسر بودن براش مهمه... آخه لامصب پیره
-
به دختر راحت تر بگیری
واقعا خیلی دارم فشار میخورم ، یعنی برای اینکه پسری باید اذیتت کنهmahdi.ek
ما استادای خانم مون خیلی با پسرا خوبن
یه استاد آقا هم داشتیم دخترا رو حذف درس کرد با پسرا برداشت پسرای کلاس بغلی هم اضافه کلاس شد -
He was gay
-
mahdi.ek
ما استادای خانم مون خیلی با پسرا خوبن
یه استاد آقا هم داشتیم دخترا رو حذف درس کرد با پسرا برداشت پسرای کلاس بغلی هم اضافه کلاس شد -
-
من معدل و رتبه برام مهمه
نمیدونم قراره چه غلطی کنه
امیدوارم بشینه عین آدم صحیح کنه
هر کسی نمره حقشو بگیره
اگه یکم به حق ناس اعتقاد داشته باشه
وقتی به یسری انسان نمره بالاتر حقشون رو بده آخرش اونا معدل کلشون با این نمره ناحق ممکنه از کسی که صادقانه تلاش کرده ولی اون انسان متاسفانه پسر بوده بعد ها معدل کلش بیاد پایین تر و با سرنوشت اون آدم بازی کنه بخاطر اینکه به یه نفر که حقش نبود نمره بالا داده بود
فشااار ، خدایا خودت ظهور کن بزن به کمر این آدما ، واقعا خیلی بده
جنسیت چیه آخه ، اینجا مثلا یه محیط فرهنگی بود :)) -
دیفرانسیله هم استاد خوبیه ها
ولی دو بار به دخترا به خاطر دختر بودن مثبت داد ://
یکیش که بخاطر روز دختر بود اون یکیش آدم نمیاد
آقا بیخیال مثبتو کسی میگیره که یه سوال جواب داده حل کرده مشارکتی چیزی کرده ، برای روز دختر چرا باید یه آدم مثبت بگیرهحالا چرا داری اینقدر فشار میخوری ؟!
مگه بقیه زندگی همیشه عادلانه بوده ؟ فکر کردی از این به بعدشم عدالت وجود داره ؟ حداقل فکر نکنم تو این کشور تو روزی حس کنی عدالت وجود داره جای دیگه هم معلوم نیست حس کنی ولی به احتمالی میدیم فقط یه روزی طعم واقعی عدالت و برابری رو بفهمیم