ترینهای 1403
-
سلام
Maaaah دوست ترین ،مهربون ترین ، قوت قلب ترین ، به غرغر ام گوش میده ترین، پرستار ترین ، پر انرژی ترین، یه مدتیه منو یادش رفته ترین
زهرا بنده خدا 2 نویسنده ترین ، هر کاری از دستش بربیاد انجام میده ترین ، خیلی ازش درس گرفتم ترین
jahad_121 خانم ترین ،شیرازی ترین ، عاشق شیمی ترین ، دوران کنکور خیلی دوست داشتم باهات حرف بزنم ولی نشد ترین ،
هویججج کیوت ترین ، جالب ترین پر انرژی ترین ، بهش گفتم میخوام باهات دوست بشم ترین
ari_14 پر تلاش ترین ، با اراده ترین ، محکم ترین در برابر مشکلات
Blue28 آبی ترین خانم دکتر ترین الگو ترین
Michael Vey شمالی ترین ، درس خون ترین ، ماهور ترین
Ainoor خانم ترین ، دوست داشتم باهاش هم رشته بشم ولی نشد ترین ، همیشه موفق باشی ترین
Aqua ریاضی ترین ، ریسک پذیر ترین ، انشالله شریف قبول بشید ترین ،
f.nalist کم پیدا ترین ، همیشه به بقیه کمک میکنن ترین ، بهترین مشاور در زمینه محصولات کنکور ترین،
Rahman Aa استاد ترین ، معلم زیست ترین ، مشاور ترین ، مسیر زندگی مو تغییر دادن ترین ، خیلی بهشون مدیونم ترین ، انشالله خوشبخت بشین ترین ، وقتی فهمیدم خیلی ذوق کردم ترین ، و یه کمی هم ازتون ناراحتم ترین ،
Hamid.s معلم ترین ، استاد ترین، خیلی بهم کمک کردین ترین ،خیلی ممنونم ترین ،مشاور ترین ، انشالله همیشه بتونین به بقیه کمک کنین ترین
Akito مهندس ترین ، دوستدار انیمه ، به همه کمک میکنه ترین
Ramos9248 اهل آهنگ ترین ، پایبند به الاخونه ترین
Comrade با سواد ترین ، اهل فناوری ترین
Zahra.HD دوسش دارم ترین موسس تاپیک مشاوره کنکور ترین ، خیلی خوبی ترین
lO_Ol خانم دکتر ترین ، عزیز دلمی ترین ، از تبریک شما خیلی خوشحال شدم ترین
دُژَم رک ترین ، خیلی تلاش می کنه ترین ،
پرستو بابایی خیلی دوست دارم ترین ، چرا نیستی ترینو اما خودم
زیر آبی ترین ، منو کسی نمیشناسه ترین، ولی من همه رو میشناسم ترین ، کم حرف ترین ، همیشه بچه های الا رو دوست خودم میدونم ترین ، همهی شما الایی خیلی بهم کمک کردین ترین ، خیلی ازتون ممنونم ترین ،_..Parisa_ در ترینهای 1403 گفته است:
دوست ترین ،مهربون ترین ، قوت قلب ترین ، به غرغر ام گوش میده ترین، پرستار ترین ، پر انرژی ترین، یه مدتیه منو یادش رفته ترین
خدای من
کلی مرسی
-
راستش قصد نداشتم برای بچه های قدیمی ترین بنویسم
چون از آخرین صحبتم با خیلی هاشون خیلی وقته میگذره، حتی شاید یکی دوسال بشه و شاید شناختی ازشون دارم به الانشون نزدیک نباشه زیاد
اما حس کردم ننوشتن هم به دور از احترام به دوستیه که مدتی باهم داشتیم و اگرهم برگردن بازهم داریم...Masoumeh.sh
مرهم ترین، خوش بیان ترین، مامانبزرگ ترینSara_R
بامزه ترین، پایه ترین، پرانرژی ترینMehrsa 14
حامی ترین، مهربون ترین، خوش قلم ترینسارا M 0
نجات دهنده ترین، زیبا ترین، دوست داشتنی ترینSaudade 19 0
عجیب ترین، صد البته پروترین، گمشده ترین
lO_Ol
پشتیبان ترین، راه ابراز ناراحتی هاشو بلده ترینUranium
سراسمش عملا یدور اسم فامیل بازی کردیم فلذا سرسخت ترین
خوش وایب ترین، آروم ترینخانومِ_دوست_داشتنی
نیسته خیل وقته و آیدیشم گم کردم و من باب حواس پرتیم خیلی پشیمونم
باحال ترین، زیاد حرصش دادم ترین، پایه ترینZahra.HD
ادامه دهنده ترین، مملو از حس خوب ترین، خیرخواه ترین0yasin.sh0
احتمالا بیشترین دعوارو باهم داشتیم ترینمهشید حسن زاده 0
احتمالا من یه عذرخواهی بهش بدهکارم هنوز
جدی ترین در عین حال شوخ ترین، با محبت ترینAnsel
باعث تودلی اومدنش من شدم
مملو از حس زندگی ترین، صبور ترین، خوش صحبت ترینHADAF MAN
دست خودم نیست اما اسمش منو یاد بادصبا میندازه با همون حس و حال فوق العاده اش
پایه ترین، مهربون ترین، آروم ترینSuccinate
امکان نداره شیرینی مربایی بخورم و یادت نیوفتم
امیدوار ترین، جنگجو ترین، قوی تریندختر پاییز
منطقی ترین، خوش وایب ترین، بی معرفت ترینMeows
باحال ترین، بامزه ترین، پایه ترینYegane Dehqan
اولین دوست و همراه اینجا:)
با محبت ترین، خوش وایب ترین، امن ترین -
_..Parisa_
سلام خیلی ممنون. از منشنتون
جدی من کم پیدا نیستمااز تعداد پیامایی که گذاشتم عرض کردم
خیلی ممنونم لطف دارید انشاالله موفق باشیدf.nalist زنده باشید
راستش این بخش بیشتر واسه تابستون بود که خیلی کمرنگ شده بودین -
_..Parisa_ در ترینهای 1403 گفته است:
دوست ترین ،مهربون ترین ، قوت قلب ترین ، به غرغر ام گوش میده ترین، پرستار ترین ، پر انرژی ترین، یه مدتیه منو یادش رفته ترین
خدای من
کلی مرسی
Maaaah قربونت برم مهدیه جونم
-
سلام
Maaaah دوست ترین ،مهربون ترین ، قوت قلب ترین ، به غرغر ام گوش میده ترین، پرستار ترین ، پر انرژی ترین، یه مدتیه منو یادش رفته ترین
زهرا بنده خدا 2 نویسنده ترین ، هر کاری از دستش بربیاد انجام میده ترین ، خیلی ازش درس گرفتم ترین
jahad_121 خانم ترین ،شیرازی ترین ، عاشق شیمی ترین ، دوران کنکور خیلی دوست داشتم باهات حرف بزنم ولی نشد ترین ،
هویججج کیوت ترین ، جالب ترین پر انرژی ترین ، بهش گفتم میخوام باهات دوست بشم ترین
ari_14 پر تلاش ترین ، با اراده ترین ، محکم ترین در برابر مشکلات
Blue28 آبی ترین خانم دکتر ترین الگو ترین
Michael Vey شمالی ترین ، درس خون ترین ، ماهور ترین
Ainoor خانم ترین ، دوست داشتم باهاش هم رشته بشم ولی نشد ترین ، همیشه موفق باشی ترین
Aqua ریاضی ترین ، ریسک پذیر ترین ، انشالله شریف قبول بشید ترین ،
f.nalist کم پیدا ترین ، همیشه به بقیه کمک میکنن ترین ، بهترین مشاور در زمینه محصولات کنکور ترین،
Rahman Aa استاد ترین ، معلم زیست ترین ، مشاور ترین ، مسیر زندگی مو تغییر دادن ترین ، خیلی بهشون مدیونم ترین ، انشالله خوشبخت بشین ترین ، وقتی فهمیدم خیلی ذوق کردم ترین ، و یه کمی هم ازتون ناراحتم ترین ،
Hamid.s معلم ترین ، استاد ترین، خیلی بهم کمک کردین ترین ،خیلی ممنونم ترین ،مشاور ترین ، انشالله همیشه بتونین به بقیه کمک کنین ترین
Akito مهندس ترین ، دوستدار انیمه ، به همه کمک میکنه ترین
Ramos9248 اهل آهنگ ترین ، پایبند به الاخونه ترین
Comrade با سواد ترین ، اهل فناوری ترین
Zahra.HD دوسش دارم ترین موسس تاپیک مشاوره کنکور ترین ، خیلی خوبی ترین
lO_Ol خانم دکتر ترین ، عزیز دلمی ترین ، از تبریک شما خیلی خوشحال شدم ترین
دُژَم رک ترین ، خیلی تلاش می کنه ترین ،
پرستو بابایی خیلی دوست دارم ترین ، چرا نیستی ترینو اما خودم
زیر آبی ترین ، منو کسی نمیشناسه ترین، ولی من همه رو میشناسم ترین ، کم حرف ترین ، همیشه بچه های الا رو دوست خودم میدونم ترین ، همهی شما الایی خیلی بهم کمک کردین ترین ، خیلی ازتون ممنونم ترین ،_..Parisa_ تشکر، لطف دارید، ممنونم که به یادم بودید
.
_..Parisa_ در ترینهای 1403 گفته است:
منو کسی نمیشناسه ترین
واقعا نمیشناختمتون، انتظار هم نداشتم من رو بشناسید.
-
و خب امسال هم داره تموم میشه
و واقعا خیلی زودتر از حد تصور
و امید که در سال جدید سال روزهای خوبی در انتظارمون باشه...Aqua هععععی ترین
-خیلیی مهربونه ترین-بهم هیچ وقت پول نمیده ترین
-مثل خودم تنبل ترین
-خیلی دوسش دارم ترین-دانشگاه شریف قبول میشه ترین
f.nalist خیلی دوسش دارم ترین- دوازدهم بودم حواسش به من بود ترین-مشترکا من و اون از هادیان فر بدمون میاد ترین- بانک تست زن ترین- پروفایلای منو درجه بندی میکرد ترین
-عاشق شعر زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ترین....
_ Reza _ اونقدری منو دوست داره که تو صندوق عقب ماشین و پفک خوران با من حرف میزد ترین-تنها دایناسور منقرض نشده در زمین
-بوکسور ترین- زیست و شیمی خون ترین گنگگ ترین
-امسال دیگه حتما دندون قبول میشه ترین
lO_Ol عاشق بچه ترین- وقتی عصبانی بشن ترین خطرناک ترین-ادبیات دوست ترین-اولین قلم نوری انجمن رو داشتن ترین-اونقدر بهم گفتن شش داداش دوقلوت رو تو خوردی الان کم کم باورم شده ترین
-
Ainoor عاشق بچه ترین-خانوم مشاور ترین-همیشه با من مخالفت میکردن ترین- به ایموجی جوجه علاقمندترین-به آسمون علاقه مندترین- خالق تاپیک روح نوازترین-کم پیداترین-انیمیشن بین ترین
Blue28 به ابتهاج علاقه دارن ترین-استفن فن ترین
Anzw 18 تنها کسی تو انجمن که به اینکه من ترک تعلقات دنیوی کردم باور دارن و میدونن من از پول بدم میاد ترین-شریک جدیدم در شستشوی پول محسوب میشن ترین
-
S.daniyal hosseiny ادبیات... در این زمینه استاد ترین-وقتی شعر هاش میخونم و یا تاپیک هاش مرور میکنم، غبطه میخورم ترین- موی جو گندمی دوست داره ترین- و دوست دارم با هم بیشتر ارتباط داشته باشیم ترین....-
jahad_121 شیفته شیمی ترین- ایموجی های ماشین و دوچرخه و ... استفاده میکنن ترین
ari_14 مصمم ترین-تلاشتون برای رسیدن به هدف واقعا ستودنیه ترین-دعا میکنم امسال مزد زحماتتون رو بگیرین ترین
Hamed.s نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Hamid.s معلم عالی میشه ترین- مشاور ترین- از جون و دل بهم کمک کرد ترین- بهش مدیونم ترین- بارسایی ترین-نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Rahman Aa
مردددد به معنای واقعی ترین- خیلیی دوسش دارم ترین- به تاریخ علاقه داره ترین- زیستی ترین- منو میبره کوه دراک فالوده بخوریم ترین-عکس کباب گذاشته بود منو حرص بده ترین
Foruhar شبیه ترین آدم به من- وجه اشتراک های زیادی داریم ترین- دهه شصتی ترین و به عبارتی نوستالژی ترین-گرافیست ترین-امیدوارم در یک شهر زندگی کنیم ترین-خیلی دوسش دارم ترین-زیستی ترین- اتاق به شدت زیبایی داره ترین
Ramos9248
با هم میوت شدیم ترین- رئالی ترین- راموس و کروس رو دوست داره ترین-دیجی ترین- آهنگ مینویسه ترین- مهربون ترین- بهم میگه مرد هزار چهره ترین
- قراره با هم تو خیابون پول اینترنت دیجی و پول گرفتن های منو با کمک مردم جور کنیم
Reza-H امیدوارم رفتنش از رفتن های بی بازگشت نبوده باشه ترین- از لحاظ درسی گنگگ ترین-مودب ترین- هشتگ زن ترین- دستخط بی نظیرترین -نوشته هاش منو به وجد میاره ترین...
Narges_ گروه BTS رو دوست دارن ترین- از عربی متنفرن ترین-براشون آرزوی موفقیت دارم ترین
ma.a جوجه دوست دارن ترین-یاخچی گو ترین- منو به تیمارستان روزبه یا بهروز ارجاع دادن ترین
-داریوش و قمیشی گوش میدن ترین-فال گیر ترین
Maaaah مشهدی تری-پرستار ترین-پدرشون رو خیلی دوست دارن ترین
Michael Vey اول فکر میکردم پسرن ترین- بهم میگن مرغ سحر ترین
هویججج خوش صداترین- رادیو آلاخونه ترین-سلام جوان ایرانی ترین
Akito انیمه دوست ترین- آهنگای انگلیسی گوش میده ترین
پرستو بابایی خوش صدا ترین- خیلی وقته نیستین ترین - زیست تحلیل کننده ترین
Hhh Hh لایکر ترین- حضورتون کم رنگ شده ترین- انسان محترمی هستین ترین
Succinate ژنتیکی تریننننن
Sunniva پرانرژی ترین- خیلی وقته نیستین ترین
نقطه به شعر علاقه مندترین- استاد شفیعی کدکنی دوست دارن ترین -
-مثل خودم تنبل ترین
f.nalist خیلی دوسش دارم ترین- دوازدهم بودم حواسش به من بود ترین-مشترکا من و اون از هادیان فر بدمون میاد ترین- بانک تست زن ترین- پروفایلای منو درجه بندی میکرد ترین
_ Reza _ اونقدری منو دوست داره که تو صندوق عقب ماشین و پفک خوران با من حرف میزد ترین-تنها دایناسور منقرض نشده در زمین
lO_Ol عاشق بچه ترین- وقتی عصبانی بشن ترین خطرناک ترین-ادبیات دوست ترین-اولین قلم نوری انجمن رو داشتن ترین-اونقدر بهم گفتن شش داداش دوقلوت رو تو خوردی الان کم کم باورم شده ترین
-
Ainoor عاشق بچه ترین-خانوم مشاور ترین-همیشه با من مخالفت میکردن ترین- به ایموجی جوجه علاقمندترین-به آسمون علاقه مندترین- خالق تاپیک روح نوازترین-کم پیداترین-انیمیشن بین ترین
Anzw 18 تنها کسی تو انجمن که به اینکه من ترک تعلقات دنیوی کردم باور دارن و میدونن من از پول بدم میاد ترین-شریک جدیدم در شستشوی پول محسوب میشن ترین
-
S.daniyal hosseiny ادبیات... در این زمینه استاد ترین-وقتی شعر هاش میخونم و یا تاپیک هاش مرور میکنم، غبطه میخورم ترین- موی جو گندمی دوست داره ترین- و دوست دارم با هم بیشتر ارتباط داشته باشیم ترین....-
ari_14 مصمم ترین-تلاشتون برای رسیدن به هدف واقعا ستودنیه ترین-دعا میکنم امسال مزد زحماتتون رو بگیرین ترین
Hamid.s معلم عالی میشه ترین- مشاور ترین- از جون و دل بهم کمک کرد ترین- بهش مدیونم ترین- بارسایی ترین-نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Rahman Aa
مردددد به معنای واقعی ترین- خیلیی دوسش دارم ترین- به تاریخ علاقه داره ترین- زیستی ترین- منو میبره کوه دراک فالوده بخوریم ترین-عکس کباب گذاشته بود منو حرص بده ترین
Foruhar شبیه ترین آدم به من- وجه اشتراک های زیادی داریم ترین- دهه شصتی ترین و به عبارتی نوستالژی ترین-گرافیست ترین-امیدوارم در یک شهر زندگی کنیم ترین-خیلی دوسش دارم ترین-زیستی ترین- اتاق به شدت زیبایی داره ترین
Ramos9248
با هم میوت شدیم ترین- رئالی ترین- راموس و کروس رو دوست داره ترین-دیجی ترین- آهنگ مینویسه ترین- مهربون ترین- بهم میگه مرد هزار چهره ترین
- قراره با هم تو خیابون پول اینترنت دیجی و پول گرفتن های منو با کمک مردم جور کنیم
Reza-H امیدوارم رفتنش از رفتن های بی بازگشت نبوده باشه ترین- از لحاظ درسی گنگگ ترین-مودب ترین- هشتگ زن ترین- دستخط بی نظیرترین -نوشته هاش منو به وجد میاره ترین...
Narges_ گروه BTS رو دوست دارن ترین- از عربی متنفرن ترین-براشون آرزوی موفقیت دارم ترین
ma.a جوجه دوست دارن ترین-یاخچی گو ترین- منو به تیمارستان روزبه یا بهروز ارجاع دادن ترین
نقطه به شعر علاقه مندترین- استاد شفیعی کدکنی دوست دارن ترینHomayoun در ترینهای 1403 گفته است:
اون قسمت موی جوگندمی قشنگ بود
منم دوست دارم ارتباط بیشتری با سلطان پولشویی داشته باشم. چرا که نه؟!
-
-مثل خودم تنبل ترین
-
-
Rahman Aa
Ramos9248
نقطه به شعر علاقه مندترین- استاد شفیعی کدکنی دوست دارن ترینHomayoun در ترینهای 1403 گفته است:
و امید که در سال جدید سال روزهای خوبی در انتظارمون باشه...f.nalist خیلی دوسش دارم ترین- دوازدهم بودم حواسش به من بود ترین-مشترکا من و اون از هادیان فر بدمون میاد ترین
- بانک تست زن ترین- پروفایلای منو درجه بندی میکرد ترین
سلاام داداش
عشق منی️
هادیان فرد دوست داشتنی ماهرکسی نغمهی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
ترین