هرچی تودلته بریز بیرون7
-
______ برکینگ بد رو تا آخر ببین من دیشب داشتم سکته میکردم از شدت ذوق و هیجان
گزینه بعدی گیم آف ترونز -
______ خب اوریجینالز یجور ادامه هموناست، بیشتر راجع به مایکلسوناست، قشنگ تره بنظرم داستانش و هیجانش و اینا نسبت به ومپایر دایریز
-
______ برکینگ بد رو تا آخر ببین من دیشب داشتم سکته میکردم از شدت ذوق و هیجان
گزینه بعدی گیم آف ترونز -
سلام من کلاس یازدهم امسال میرم ،
ویدیو های استاد یاری برای فیزیک و درسهای هندسه و ..،مناسب کنکور اون زمان هست من ببینم؟
من هندسه و فیزیک رو تا نصفه دیدم،اما یه سری از مسائل احساس میکنم عوض شده از توی کتابها .... -
ویدیو های استاد یاری برای فیزیک و درسهای هندسه و ..،مناسب کنکور اون زمان هست من ببینم؟
من هندسه و فیزیک رو تا نصفه دیدم،اما یه سری از مسائل احساس میکنم عوض شده از توی کتابها .... -
من هندسه و فیزیک رو تا نصفه دیدم،اما یه سری از مسائل احساس میکنم عوض شده از توی کتابها ....من واقعا خیلی استرس دارم ،یعنی یه جورایی هم میدونم باید چیکار کنم هم نمیدونم!
فیلم ها توضیحاتشون خوبه ،ولی زمان زیادی رو برای تست باید بزارم، سال یازدهم داره شروع میشه و من هنوز دهم رو نبستم؛)))
با ویدیو های رایگانی که گذاشتید شروع کردم به درس خوندن، ولی این ویدیو ها برای سالهای قبله، الان یهو دلهره دارم که اصلا بیهوده باشه این همه زمانی که گذاشتم ،چون کتابها و هر سال کنکور تغییر میکنه..