Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
@miladsaeedi
چرا؟علت؟ -
delaram7897 در غول فیزیک باش گفته است:
@miladsaeedi
چرا؟علت؟باید شکل بکشی و تشابه بزنی که الان حالشو ندارم.
-
@baran7177 سلام این کتابایی که گفتین خوبن لازم به عوض کردن نیست.
اما (به نظربنده)درموردفصلهایی که گفتین البته غیراز حرکت ودینامیک فیزیک پایه رو اگه بطور فشرده وباقدرت بخونید میشه راحت1دور جمعشون کرد وخوب خوند
درضمن کتابهای گاج نقره ای فیزیک هم خوبن -
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
@baran7177 سلام این کتابایی که گفتین خوبن لازم به عوض کردن نیست.
اما (به نظربنده)درموردفصلهایی که گفتین البته غیراز حرکت ودینامیک فیزیک پایه رو اگه بطور فشرده وباقدرت بخونید میشه راحت1دور جمعشون کرد وخوب خوند
درضمن کتابهای گاج نقره ای فیزیک هم خوبنسپاس
-
Sorna2 در غول فیزیک باش گفته است:
در یک ظرف استوانه ای مقداری آب به جرم m و مقداری جیوه به جرم4m ریخته شده است،جمع ارتفاع این دو مایع 44 سانتی متر میباشد.فشار ناشی از این دو مایع در کف ظرف چند سانتی متر جیوه است؟شتاب جاذبه:10 چگالی جیوه و آب:1 و 13.6 گرم بر سانتی متر مربع
-
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
@baran7177 در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin خیلی ببخشید میشه گاهی از سومم تست بزارید البته اگر برنامه دارید برای تست گذاشتن
ندید بگیرید حرفم رووقتم باز تر بشه حتما میزارم براتون تست
سپاس
-
@njzamin بی نهایت ممنون ،به زحمت افتادید
گزینه ۴ میشه!؟؟
تصمیم دارم فیزیک یک دو رو تاپایان تابستون بخونم ویادبگیرم
وفیزیک سه رو چون سال قبل خوندنم با تست مرور کنم هر جا یادم نبود برم رفع اشکال کنم به نظر شما کاردرستیه ؟؟؟ -
shahab1480
فرمایش؟ -
@njzamin
بنده مبحث اینه هارو با درسنامه اصلا متوجه نمیشم.چ کنم؟ -
گزینه ۴ میشه!؟؟
وفیزیک سه رو چون سال قبل خوندنم با تست مرور کنم هر جا یادم نبود برم رفع اشکال کنم به نظر شما کاردرستیه ؟؟؟درسته ولی... فیزیک پیش دانشگاهی چی؟
فکر کنم نظام قدیم بودید -
@njzamin خیلی ببخشید میشه گاهی از سومم تست بزارید البته اگر برنامه دارید برای تست گذاشتن
ندید بگیرید حرفم رو
مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق اورد -
اینجا هم بیاید سوال منو جواب بدید :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face:
https://forum.alaatv.com/topic/7502/انتخاب-رشته -
گزینه ۴ میشه!؟؟
وفیزیک سه رو چون سال قبل خوندنم با تست مرور کنم هر جا یادم نبود برم رفع اشکال کنم به نظر شما کاردرستیه ؟؟؟درسته ولی... فیزیک پیش دانشگاهی چی؟
فکر کنم نظام قدیم بودیدبله درسته فیزیک پیش به جز دینامیک وحرکت همین برنامه مرور با تست براش دارم البته برنامه ی که در نظر دارم این که ۲۳شهریور که ازمون پایه قلم چی هست دوم ویک بخونم وسه رو باتست مرور کنم
بعد شش مهر که تعیین سطح هست برای پیش دانشگاهی دو هفته است سایر فصل ها پیش رو تست بزنم وحر کت ودینامیک بعدا بخونم به نظر شما خوبه ؟؟؟ -
گزینه ۴ میشه!؟؟
فکر کنم نظام قدیم بودیدبله درسته فیزیک پیش به جز دینامیک وحرکت همین برنامه مرور با تست براش دارم البته برنامه ی که در نظر دارم این که ۲۳شهریور که ازمون پایه قلم چی هست دوم ویک بخونم وسه رو باتست مرور کنم
بعد شش مهر که تعیین سطح هست برای پیش دانشگاهی دو هفته است سایر فصل ها پیش رو تست بزنم وحر کت ودینامیک بعدا بخونم به نظر شما خوبه ؟؟؟نفهمیدم چی میگید ولی فکر کنم خوبه ... سال قبل فیزیکو چند زدید رشته ی ریاضی هستین؟