هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Marzieh-m
ببین بطور خلاصه
اینه:البته برای تازه کار ها
آموزش مدیتیشن برای تازهکارها
پس ازامروز شروع کنید...1⃣کافی است به مدت دو دقیقه در جایی بنشینید
این کار که تنها برای دو دقیقه مدیتیشن کنید آنقدر آسان است که خندهدار به نظر میرسد. اما همین کار تمرینی عالی برای مراقبه است. کافیست به مدت یک هفته هر روز دو دقیقه در جایی بنشینید. اگر خوب پیش رفتید در هفته بعدی دو دقیقه دیگر به زمان اضافه کنید. و این چهار دقیقه را به مدت یک هفته ادامه دهید. هر هفته با اضافه کردنِ تدریجی زمان، میتوانید در ماه دوم روزی ۱۰ دقیقه مدیتیشن کنید، این زمان خیلی خوب است! البته برای رسیدن به آن بهتر است ابتدا با زمانهای کوتاه شروع کنید.
حالا یه کتابی هم داره
اگر بتونم اینجا برات اپلود میکنم -
@Marzieh-m
ببین بطور خلاصه
این کار که تنها برای دو دقیقه مدیتیشن کنید آنقدر آسان است که خندهدار به نظر میرسد. اما همین کار تمرینی عالی برای مراقبه است. کافیست به مدت یک هفته هر روز دو دقیقه در جایی بنشینید. اگر خوب پیش رفتید در هفته بعدی دو دقیقه دیگر به زمان اضافه کنید. و این چهار دقیقه را به مدت یک هفته ادامه دهید. هر هفته با اضافه کردنِ تدریجی زمان، میتوانید در ماه دوم روزی ۱۰ دقیقه مدیتیشن کنید، این زمان خیلی خوب است! البته برای رسیدن به آن بهتر است ابتدا با زمانهای کوتاه شروع کنید.
حالا یه کتابی هم داره
@Marzieh-m
اره سرعتو البته با گوشی
اینجا که نشد
تو picofile برات اپ کردمhttp://s8.picofile.com/file/8344283518/مدیتیشن_سامان.pdf.html
این لینکش
حجم خیلی کمی هم داره
ببین میتونی دان کنی؟!
و اضافه کنم این کتاب هم به زبان ساده هست
و برای شروع
برای موزیک هم میتونی تو نت سرچ کنی
موزیک مدیتیشن
-خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم -
@Marzieh-m
اره سرعتو البته با گوشی
اینجا که نشد
تو picofile برات اپ کردمhttp://s8.picofile.com/file/8344283518/مدیتیشن_سامان.pdf.html
این لینکش
حجم خیلی کمی هم داره
ببین میتونی دان کنی؟!
و برای شروع
موزیک مدیتیشن
-خواهش میکنم عزیزم کاری نکردمVezra مدیتیشن به چه دردی میخوره
-
Vezra مدیتیشن به چه دردی میخوره
poorya_rzi یه سرچ تو اینترنت بکنین
فواید مدیتیشن
براتون میاره از من بهتر توضیح میده
در کل اگر به درجات بالاش برسید بینهایت عالی هست
یکیش میتونه آرامش ذهن باشه.
و...
بسته به اینکه تا کجا پیش برید و هدف چی باشه
معمولا برای آرامش استفاده میکنن
و خالی شدن از هرفکری
که بیش از اینهاست.... -
@Marzieh-m
اره سرعتو البته با گوشی
اینجا که نشد
این لینکش
حجم خیلی کمی هم داره
ببین میتونی دان کنی؟!
و برای شروع
موزیک مدیتیشن
-خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم -
@Marzieh-m
ببین بطور خلاصه
حالا یه کتابی هم داره
Vezra
مرسی مرسی مرسی
اره دان شد
یه زمان برنامشو داشتم به اسم calm
ولی پاکش کردم
نصبش میکنم باز
بازم ممنون -
فااطمه
سلام عزیزم
نه اشو دیگه خیلی پیشرفتس
اینو برای شروع براشون گذاشتم
بعدا خودش دوست داشت براش میفرستم
البته تو نت هم هست -
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
سلام عزیزم
نه اشو دیگه خیلی پیشرفتس
اینو برای شروع براشون گذاشتم
بعدا خودش دوست داشت براش میفرستم
البته تو نت هم هستولی کتاب خوبیه به شرطیکه به چیزایی ک میگه عمل بشه
-
فااطمه
اره..یه کار دیگه هم میشه کرد:لازم است گاهی در زندگی،بعضی آدمها را گم کنید، تا خودتان را پیدا کنید..
#ژان پل سارتر -
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
اره..یه کار دیگه هم میشه کرد:لازم است گاهی در زندگی،بعضی آدمها را گم کنید، تا خودتان را پیدا کنید..
#ژان پل سارتر
ولی من خودمو گم کردم انگار -
عزیز ببین سرعت معلول تمرین زیاده
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عزیز ببین سرعت معلول تمرین زیاده
سلام اقا محمد.شما احیانا ادمین کانال تلگرامی فوتبالی(موضوع فوتبالی) نیستین؟
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مثلا وقتی سردرگمی خودتو اینجا پیدا کنی
درست وسط اون جنگل
به به ! تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ادم برنامه درسی اون روزشو تموم کنه بره اون بالاها سیگار در سیگار بکنه خودشودیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. شاید کنارش هم چای
این بهتره: درس تموم کردن+بارون باریدن+ چای+ سیگار دو نفره بعد نتیجه کنکور و قبولی
خیلی دراماتیک شد ولی غیر ممکن نیست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مثلا وقتی سردرگمی خودتو اینجا پیدا کنی
درست وسط اون جنگل
به به ! تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ادم برنامه درسی اون روزشو تموم کنه بره اون بالاها سیگار در سیگار بکنه خودشودیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. شاید کنارش هم چای
این بهتره: درس تموم کردن+بارون باریدن+ چای+ سیگار دو نفره بعد نتیجه کنکور و قبولی
خیلی دراماتیک شد ولی غیر ممکن نیست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: