هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
کسی هست؟ Amin-Mehraji
-
هستی؟ اکالیپتوس
-
-
اکالیپتوس چه خبر؟ داری درس می خونی یا نه؟
-
اکالیپتوس قذابتت خوبه؟ قرابتت.... ازچه کتابی تست می زنی؟
-
-
خسته ام مثل تک سوال سخت هندسه که هیچکس در تایم استاندارد حلش نمیتواند بکند:/
عه اینا مال غروبه الان باید بگم شادم مثل سوال تبخیر تصعید فیزیک ک یع جماعت را شاد کرد
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خسته ام مثل تک سوال سخت هندسه که هیچکس در تایم استاندارد حلش نمیتواند بکند:/
عه اینا مال غروبه الان باید بگم شادم مثل سوال تبخیر تصعید فیزیک ک یع جماعت را شاد کرد
شایدم سوال پای ملخ (لامصب ازمون نبوده که بعد کنکور تکرارش نکن شده شبیه امونیاک مایع استوکیومتری ) -
Brilliant
اون پای ملخو من قبل کنکور داشتم مسخره بازی در میاوردم واسه دوستم گفتم مفصل گوی و کاسه کدام پای ملخ از همه بزرگتره؟:/
توی جمع همه گفتن چرت نگو خواهشا هی مونده از این بیاد:/
گفتم باشه ولی یادتون همه ی حشرات کتاب بجز برگ متحرک....
نذاشتن حرفم تموم شه شروع کردن مسخره بازی:/خودمم فک نمیکردم بیاد
بعدا یکیشون گفت سر جلسه زیستمو اون سوال خراب کرد دیگ تا اخر هی ذهنم درگیر حماقتم بود ک چرا گوش ندادم:/
-
@bfesfilmbvxazsjk
بی تو با خاططره ی باخت های شطرنجم چ کنم:/
abcc
بی تو با اسلحه هایت چ کنم:/
آسمان ِ آبی
بی تو با گوجهه های اش رشته ات چ کنم:/
revival
بی تو با خودم چ کنم........... -
سلام آلایی ها
-
آسِمان آبیreplied to revival on ۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده
Bidel من خدافظی نکردم
abcc دیشب تا صبح داشتم تو خواب با تو حرف میزدم به قدری فضا سازی شده بود که الان حرفامم تو چت باکس یادمه اخه لنتی تو نباشی من واسه کی از این میمونه بگم اخه : _:
تو نباشی من با کی کاراگاه بازی دربیارم
تو نباشی من با کی بشینم و به زمین و زمان و ادماش غر بزنم و از این روزای تاریکم بنالم.
.اصن بیا که اون ادم بیکاره چند ماه قبلو دستگیرش کردم بیا بریم با هم حلق اویزش کنیم بعد تا میخوره بزنیمش بعد جنازشو پهن کنیم رو بند بعدم سه چهار بار با تریلی از روش رد شیم بعد که خوب دلمون خنک شد بگیم اخییییییییش
هر وقت بودی جواب پیوی رو بده تا خودم نیومدم لواشکت کنم -
آسمان ِ آبی
میدونم نرفتید خواستم جو رو سنگین کنم -
این چ وضعشه دیروز بعد امتحان از ساعت 4 مامانم شروع کرده خونه تکونییییی
216921/282056