هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Leily joon سلام
-
سلام..
-
Dr.agonreplied to zahra.77 on ۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شده
zahra.77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نخواخ که سریع جهش پیدا کنی و توی اولین ذوز درسی سیزده چهارده ساعت بکوب بخونی و یه عالمه تست بزنی و همچین برنامه ای برای خودت نچین از ساعت مطالعه پایین شروع کن پنج ساعت چهارساعت چون اگر با ساعت بالا برنامه بچینی کلا زده میشی و اصلا برنامه اجرا نمیکنی
من ی همچین کاری کردم
امسال تازه شروع کردم ب درس خوندن ولی ساعت مطالعه بالایی چیدم
تمااام وقتمو پرکردم و الان با گذشت ی هفته احساس میکنم حوصله درسو ندارمدرحالی ک دلم میخواد درس بخونم
-
zahra.77 سلام برنامه رو گذاشتم توی توی دلی.
-
برنامه ای که قرار بود بزارم. توضیح اینکه این برنامه سه روزه تا سه روز و نیمه است. هر ردیف برای سه روز که شما باید هر درس رو جوری تقسیم کنید که اون باکس توی سه روز تموم شه البته اگه بتونید دوونیم روز تمووم بکنین و بقیه روز تست بزنین عالی میشه.باکس رو بلد بودین 50 تست میزنین و اگه بلد نبودین30 تست چون باید اول درسنامه بخونین.در هر برنامه 40 تا45 تست تازه بعلاوه 40 تا45 تست پوششی(از برنامه های قبلی سوالای تکراری یا مارک شده حتی سوالای کتاب که حل تشریحیه میتونین بزارین). با اضافه کردن تست پوششی هم برنامه قبلیارو مرور و ارزیابی میکنید هم تعداد تستاتون بالا میره.
این برنامه یه ماهه است از نیمه دوم آبان تااول بهمن. فقط خواستم زنجیره ها رو بدونین. من با برنامه زیستش زیاد موافق نیستم. نگااه کنین اگه بقیه اشو خواستین و اعتراضی به نشرش نبود و حذف نشد بهم بگین -
خوبین
-
سلام
-
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام همگی چطووووووووووووووووورین؟
-
elham_ramezaniنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط elham_ramezani انجام شده
هههههییییییییی....
-
این پست پاک شده!
-
elham_ramezanireplied to zahra.77 on ۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra.77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خر جان اینکارارو نکن زشته
-
هعییییییی
-
خر درکت میکنم اما این کارا نمیتونه حالتو بهتر کنه برعکس بدترت میکنه
خدا خودش ناظره
ب درست برس
تو راهیو ک فک میکردی درسه رفتی اونا ک اجبار نکرده بودن
ب درست برس چون خیلی زود دیر میشه میبینی وقتت برا این چیزا رفته -
zahra.77 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خر جان اینکارارو نکن زشته
-
zahra.77 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to خر on ۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خر کار خوبی نیس
منم ضربه خوردم
میتونید تجربه اتونو بگید ولی ن اینطور
اره خیلییییییی سخته ادم ایندشو میزاره دس ی سری افراد و سر اخر .......
اما این راهش نیس
پست 221181 از 282056