هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi
خدایش بعد ۵۰تای زیست انگار از میدان جنگ اومدم،خیلی اصطکاک داره لامذهب
به همین دلیل دیگ جدا جوابش نمیدم،۱۰سوال با هر اختصاصی
مثلا اول فیزیک ۱۰تاشو میزنم،اول شیمی۱۰تاشو و...نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن هر سال 20 تاشو راحت میزنم، امسال فک کنم به 30 تا برسه چون مطالب بیشتری نسبت به سالای قبل جمع کردم
میمونه بقیشمن فیزیک و ریاضیم پوکیده
revival -
@fatemeh_banoo
تو فکر کن سر کلاس هی با این خودکارشون بازی کنن سر و صداشو دربیارن بعد من برگردم بگم نکن
یا کسی کفشش رو رو زمین بکشه سر کلاس و من بگم نکن
یا حرف بزنن و من بگم نکن
یعنی یه بار یکی انقد سر و صدا کرد منم دیگه بلند گفتم اه بسه دیگه استاد برگشت گفت چیشد چه مشکلی پیش اومدهنوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an چ تفاهمییییی
-
@Amir-Bernousi
خدایش بعد ۵۰تای زیست انگار از میدان جنگ اومدم،خیلی اصطکاک داره لامذهب
به همین دلیل دیگ جدا جوابش نمیدم،۱۰سوال با هر اختصاصی
مثلا اول فیزیک ۱۰تاشو میزنم،اول شیمی۱۰تاشو و...نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival یعنی هی پرش از این درس به اون درس؟
ذهنو میریزه بهم -
@fatemeh_banoo
تو فکر کن سر کلاس هی با این خودکارشون بازی کنن سر و صداشو دربیارن بعد من برگردم بگم نکن
یا حرف بزنن و من بگم نکن
یعنی یه بار یکی انقد سر و صدا کرد منم دیگه بلند گفتم اه بسه دیگه استاد برگشت گفت چیشد چه مشکلی پیش اومده@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
یا حرف بزنن و من بگم نکن
یعنی یه بار یکی انقد سر و صدا کرد منم دیگه بلند گفتم اه بسه دیگه استاد برگشت گفت چیشد چه مشکلی پیش اومدهسر جلسه امتحان این مشکلو داشتم خیلی بده واقعا
منم بارها معلما سر همین موضوع بهم اخطار هم دادن
ک چرا یهو عصبانی میشی -
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
یا حرف بزنن و من بگم نکن
یعنی یه بار یکی انقد سر و صدا کرد منم دیگه بلند گفتم اه بسه دیگه استاد برگشت گفت چیشد چه مشکلی پیش اومدهسر جلسه امتحان این مشکلو داشتم خیلی بده واقعا
منم بارها معلما سر همین موضوع بهم اخطار هم دادن
ک چرا یهو عصبانی میشی -
@fatemeh_banoo
یا حرف بزنن و من بگم نکن
یعنی یه بار یکی انقد سر و صدا کرد منم دیگه بلند گفتم اه بسه دیگه استاد برگشت گفت چیشد چه مشکلی پیش اومدهنوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شدهدقیقا پارسال یه دختره سر جلسه کنارم نشسته بود همینجوری هی با پاش ضرب گرفته بود به زمین یه بار بهش تذکر دادم دیدم نع فایده نداره
دیدم نمیتونم تمرکز کنم یهو دیگه اعصابم داغون شد از همونجا سر جام داد زدم یا جای منو عوض کنین یا جای اینووووو
یه جوری همه برگشتن نیگام کردن که..
ولی اون لحظه به
حدی استرس و همه چی قاطی شده بود که فقط دلم میخواست پاشم برم خفش کنمخدا نکنه ادم کنار این جور ادما بیفته
یه بارم سر قلم چی یکی کنارم بود مدام فین فین
دلت میخواد با تراکتور از رو اینا رد شی قشنگ
ولی سر جلسه دیدین یکی اینجوری کنارتون افتاده نذارین اعصابتون داغون شه همون اول به مراقب بگین
@M-an -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاقا ی سوتی دادم بد،نمیدونم چم بود
سرسفره پدرم گفت فلانی میگ رفتم کارت ورود ب جلسه بگیرم واسه دخترم،گفتم خب الان نیست،گفت اره منم بهش گفتم،منتهی میگ دخترم قبول نمیکنه هی میگ برو نگاه کن تو...
گفتم اره سوم میاد...دیدم زیر چشم نگام میکنه،گفت سوم کی؟گفتم تیر،گفت،نهم میاد....
گفتم اشتباه میکنیا،گفت امروز ۶مه،نا امیدم کردی...
نمیدونم چم بود اصلا نفهمیدم چرا این تاریخو گفتم -
دقیقا پارسال یه دختره سر جلسه کنارم نشسته بود همینجوری هی با پاش ضرب گرفته بود به زمین یه بار بهش تذکر دادم دیدم نع فایده نداره
دیدم نمیتونم تمرکز کنم یهو دیگه اعصابم داغون شد از همونجا سر جام داد زدم یا جای منو عوض کنین یا جای اینووووو
یه جوری همه برگشتن نیگام کردن که..
ولی اون لحظه به
حدی استرس و همه چی قاطی شده بود که فقط دلم میخواست پاشم برم خفش کنمخدا نکنه ادم کنار این جور ادما بیفته
یه بارم سر قلم چی یکی کنارم بود مدام فین فین
دلت میخواد با تراکتور از رو اینا رد شی قشنگ
ولی سر جلسه دیدین یکی اینجوری کنارتون افتاده نذارین اعصابتون داغون شه همون اول به مراقب بگین
@M-anآسمان ِ آبی
منکه چیزی اذیتم کنه میگم به طرف هرکی هم می خواد باشهوای یه سری دو نفر نشسته بودن پشت سرهم هی همش حرف میزدن اینکه حرف بزنن مشکلی نیست اما تن صداشون
برگشتم گفتم چه خبرتونه یکم آروم تر یکیش به اون یکی گفت با شما هستن بهش گفتم با هر دوتونم البته شما بیشتر
-
@fatemeh_banoo
به من که اخطار نداد
رفت سراغ اون آقایی که داشت سر و صدا می کرد گفت تداخل ایجاد کردی@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
به من که اخطار نداد
رفت سراغ اون آقایی که داشت سر و صدا می کرد گفت تداخل ایجاد کردیمن شانس ندارم اخه
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
عاقا ی سوتی دادم بد،نمیدونم چم بود
سرسفره پدرم گفت فلانی میگ رفتم کارت ورود ب جلسه بگیرم واسه دخترم،گفتم خب الان نیست،گفت اره منم بهش گفتم،منتهی میگ دخترم قبول نمیکنه هی میگ برو نگاه کن تو...
گفتم اره سوم میاد...دیدم زیر چشم نگام میکنه،گفت سوم کی؟گفتم تیر،گفت،نهم میاد....
گفتم اشتباه میکنیا،گفت امروز ۶مه،نا امیدم کردی...
نمیدونم چم بود اصلا نفهمیدم چرا این تاریخو گفتم -
@fatemeh_banoo
به من که اخطار نداد
رفت سراغ اون آقایی که داشت سر و صدا می کرد گفت تداخل ایجاد کردیمن شانس ندارم اخه
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@fatemeh_banoo
نه
خوبی روبه راهی؟خوب ک اگر بگم تعجب میکنین
دیشب موقع خواب نزدیک 2 بود یکم ناشکری کردم گفتم خدایا من چرا انقد سردرد میگیرم اخه ی خواب راحت نداریم.. خلاصه خوابیدم
وصبح ک بیدار شدم دیدم نمیتونم حرکت کنم واقعا نمیشد
یعنی مثل چوب خشک
هم خندم گرفته بود هم گریه
گفتم خدایا غلط کردم دیشب ناشکری کردم
فک کردم فلج شدم ی لحظهالانم اثراتش رو گردنمه هنوز
ممنونم شما خوبین -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۸، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
@M-an
چ حال من چ پدرم همیشه بهم گره میخوره،ی ارتباط عجیبیه...قبلنا بیش از حد باهام بودیم چون زیاد باهاش بیزون میرفتم؛کوه،ماهیگیری و...،اما چندساله فقط در حد ی نهار و شام میبینمشون
خیلی وقتا دقت کردم،یواشکینگاش کردم،وقتی من داغونم اونم اینطوریه،بدون اینکه همو دیده باشیم!و عکسش وقتی ک شادم...
انقدر عمیقه ک هیچوقت موقع هایی ک میبنمش جرئت نمیکنم نگاه چشماش کنم همه چی رو میخونه و عکسش واسه من!!!
الانم واقعا ناامیدانه و مظلومانه نگاه کردتا اخرش واسه من معنی شد...
-
@fatemeh_banoo
نه
خوبی روبه راهی؟خوب ک اگر بگم تعجب میکنین
دیشب موقع خواب نزدیک 2 بود یکم ناشکری کردم گفتم خدایا من چرا انقد سردرد میگیرم اخه ی خواب راحت نداریم.. خلاصه خوابیدم
وصبح ک بیدار شدم دیدم نمیتونم حرکت کنم واقعا نمیشد
یعنی مثل چوب خشک
هم خندم گرفته بود هم گریه
گفتم خدایا غلط کردم دیشب ناشکری کردم
فک کردم فلج شدم ی لحظهالانم اثراتش رو گردنمه هنوز
ممنونم شما خوبین -
واقعا دلم برای دریا تنگ شده
@fatemeh_banoo
یه دوش بگیر پس
ممنون منم خوبمگرفتم خیلی وضعیتم اول بد بوود اما شکر ک بدتر نشد
-
@M-an
@M-an
چ حال من چ پدرم همیشه بهم گره میخوره،ی ارتباط عجیبیه...قبلنا بیش از حد باهام بودیم چون زیاد باهاش بیزون میرفتم؛کوه،ماهیگیری و...،اما چندساله فقط در حد ی نهار و شام میبینمشون
خیلی وقتا دقت کردم،یواشکینگاش کردم،وقتی من داغونم اونم اینطوریه،بدون اینکه همو دیده باشیم!و عکسش وقتی ک شادم...
انقدر عمیقه ک هیچوقت موقع هایی ک میبنمش جرئت نمیکنم نگاه چشماش کنم همه چی رو میخونه و عکسش واسه من!!!
الانم واقعا ناامیدانه و مظلومانه نگاه کردتا اخرش واسه من معنی شد...
-
واقعا دلم برای دریا تنگ شده
@fatemeh_banoo
یه دوش بگیر پس
ممنون منم خوبمگرفتم خیلی وضعیتم اول بد بوود اما شکر ک بدتر نشد
-
@fatemeh_banoo
امیدوارم بهتر بشیممنونم حال دلتون خوب
️