هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival
بابا این فک کنم از دیوونه خونه فرار کردهنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
اگ من ی سارق بودم و ایفون یکی رو میزدم و ی دختر ورمیداشت و و یعدشم قطع میکرد و دیگ نمیومد میفهمیدم هم تنهاس هم ترسیده
پس هماهنگ میکردم یکساعت دیگ بیان دزدی خونه
ستاد رعب و وحشت -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واااای چی کنمممممممممم
-
سلام
-
ققنوس
وای من سکته رو زدمنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
اون لحظه ترسناکه بعدش خنده دار میشه
-
خب یکیش ک خیلی مهمه و هرساله ازش تست میاد کدومه ؟؟؟
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohadesehhhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خب یکیش ک خیلی مهمه و هرساله ازش تست میاد کدومه ؟؟؟
یکتاب جمع بندی عربی خیلی سبزهست،بگیرش بخونش کلعربی توی ۸۰صفحه س...هرکدومو توی دوصفحه عالی گفته...میتونی همشو بخونی؛)
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کن کشتنش
-
آسمان ِ آبی
اگ من ی سارق بودم و ایفون یکی رو میزدم و ی دختر ورمیداشت و و یعدشم قطع میکرد و دیگ نمیومد میفهمیدم هم تنهاس هم ترسیده
ستاد رعب و وحشتنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
ستاد رعب و وحشتزنگ میزنم به بابام
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
واقعا هنوز دم دره؟!! -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای دوباره شروع کرد
-
آسمان ِ آبی
واقعا هنوز دم دره؟!!نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
واقعا هنوز دم دره؟!!الان یه ربع شد فک کنم
-
آسمان ِ آبی
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی اقا زنگ بزن ب بابات بعدش بازارش روی ایفون اون دیوننه هم صدا رو بشنوه بره
-
وای دوباره شروع کرد
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی ایفونو بردار بگو ی لحظه صبر کن بعد از همونجا الکی داد بزن باااااااااااااااابااااااااااا بیا ببین این چی میگه؟
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا الله
میبینم ک کمپین مقابله با سارقان تشکیل دادین -
آسمان ِ آبی
واقعا هنوز دم دره؟!!الان یه ربع شد فک کنم
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
بیکی از همسایه ها بگو...زنگ بزنیا ب ترست غلبه کنو و برو دوتا فحشم بهش بده
-
عجب پیشنهادایی
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان گناههه من اهنگ شاد گوش کنم"؟
-
آسمان ِ آبی ایفونو بردار بگو ی لحظه صبر کن بعد از همونجا الکی داد بزن باااااااااااااااابااااااااااا بیا ببین این چی میگه؟
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی ایفونو بردار بگو ی لحظه صبر کن بعد از همونجا الکی داد بزن باااااااااااااااابااااااااااا بیا ببین این چی میگه؟
منم قبلا از این استفاده کردم
اونم حضوری
دزد نبود ولی مزاحم بود -
آسمان ِ آبی
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
زنگ زدم لنتیا نیستن : /
-
ققنوس
وای من سکته رو زدمنوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۸، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آسمان ِ آبی بابا یچماق بردار برو دم در پشت سرت قایم کن ی پولی چیزی بهش بده بعدش خواست بیاد ت با چماق بزن فرق سرش