هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@zahra-77 خیلی خوبه
.............
بهت امیدوارمفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77 خیلی خوبه
.............
بهت امیدوارماز چه لحاظی روحیتو باختی؟ازطرف خانوادع حمایت نمیشی ؟یا حس درونیه مثل اینکه موفق نمیشم و....
-
mohammadhassan
مامانمم مگه اما من زیاد اعتقاد نداشتم هیچوقت یادم نمیره قشنگ مرگو قبرو سردی قبرستونو حس کردم خاب بود اما با تمام وجودم حسش مکردم
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
مامانمم مگه اما من زیاد اعتقاد نداشتم هیچوقت یادم نمیره قشنگ مرگو قبرو سردی قبرستونو حس کردم خاب بود اما با تمام وجودم حسش مکردم
اعتقاد داشته باشید چون خواب الکی نیست : /
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه سلام
-
@فاطمه23 سسلام خوبی
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر ممنون دارم درس مخانم اخر شب میزارم تاییممو
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
اعتقاد داشته باشید چون خواب الکی نیست : /
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
اهوم
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77 خیلی خوبه
.............
بهت امیدوارماز چه لحاظی روحیتو باختی؟ازطرف خانوادع حمایت نمیشی ؟یا حس درونیه مثل اینکه موفق نمیشم و....
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-77 نه ی حالت افسردگیه. میدونم بخونم موفق میشم اما خب...
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mohammadhassan دادا ی سوال
گاج رفتی ازمون؟ چطوره؟ خدماتش؟ تخفیفات برا کتابا؟نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-sin آره
والا هنوز مهر ماهش شروع نشده ببینم سطح سوال و اینا چطوره
الان نمیتونم قضاوتی کنم
برا کتابا 25 درصد تخیف داره اگه بگیری -
فااطمه سلام
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام
سلام آقا محمد حسن
دلیل این حال بی قرار چیست؟ -
-
@reza-sin آره
والا هنوز مهر ماهش شروع نشده ببینم سطح سوال و اینا چطوره
الان نمیتونم قضاوتی کنم
برا کتابا 25 درصد تخیف داره اگه بگیرینوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan ممنون جواب دادی
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام
سلام آقا محمد حسن
دلیل این حال بی قرار چیست؟نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه نمیدونم
میدونما ولی مطمئن نیستم : / -
فاطمه ـ بوشهر ممنون دارم درس مخانم اخر شب میزارم تاییممو
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 الان حس مغازه داری رو کردم ک تا یه نفر میبینتش میگه باشه قرضمو برداخت میکنم در حالی ک مغازه داره نمیخواست اینو بگه
خوشحالم ک درس خون شدیاگه دوست داشتی گذارش بزار
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه نمیدونم
میدونما ولی مطمئن نیستم : /نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه نمیدونم
میدونما ولی مطمئن نیستم : /کاری میتونم براتون انجام بدم؟
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@فاطمه23 الان حس مغازه داری رو کردم ک تا یه نفر میبینتش میگه باشه قرضمو برداخت میکنم در حالی ک مغازه داره نمیخواست اینو بگه
خوشحالم ک درس خون شدیاگه دوست داشتی گذارش بزار
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
ببخشید اما عجب تشبیه خوبی
-
فکر مرگ بر سر دارم
-