هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
راستی شما ها چند سالتونه مگ
-
mohammadhassanreplied to Amir Tehrani on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
Amir Tehrani سلام
کتاب زیست برای چی ؟ هدف شما بیشتر تسته یا درسنامس؟
-
Unique 7replied to mohammadhassan on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan نه خودمم
-
mohammadhassanreplied to MT7.Freestyle on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MT7.Freestyle همه اینجا اکثرا دهه 70 ای هستند
77 تا 80 -
Amir Tehrani خیرین کوچک دریا دلreplied to mohammadhassan on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan تمرین تست زنی و کلن کتاب کمک آموزشی
-
mohammadhassanreplied to Amir Tehrani on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tehrani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan تمرین تست زنی و کلن کتاب کمک آموزشی
نظام جدیدی هستید؟
-
کوچولوتون 81
-
Unique 7replied to mohammadhassan on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan اره میگذره
ولی خداکنه خوش بگذره... -
mohammadhassanreplied to Unique 7 on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@گل-یاس1377 ایشالا همینه
-
Amir Tehrani خیرین کوچک دریا دلreplied to mohammadhassan on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan قدیم
-
MT7.Freestyle متولد 81 هستین؟؟؟؟
فردا دیرتون میشه هااا -
راس میگین هااااا
-
mohammadhassanreplied to Amir Tehrani on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
mohammadhassan قدیم
خب مشخصه
شما بهتره یا نشرالگو بگیری یا بری سراغ کتاب تانک تست (انتشارات تخته سیاه)
درباره کیفیتشون نمیدونم حقیقتا که کدوم بهتره ولی بنظرم سلیقه ایه.
چون کلا تست زیست الان شده سلیقه ای...
خودتون به 2 تاش یه نگاهی بندازید ببینید از نظر تعداد تست و مولفین (اشکان هاشمی و دکتر آرامفر) کدومشون رو میپسندید.گزینه بعدی خیلی سبزه که برا تست بیشتر زیاد استفاده نمیشه بیشتر درسنامست. خیلی سبز براتون خوب نیست با این اوصاف
-
mohammadhassanreplied to Unique 7 on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@گل-یاس1377 ی روزی دلمون برا همون روزا تنگ میشه : /
اقلا من هنوز دلم تنگ نشده. -
سلام.بچه ها کتاب تست واسه زیست چی خوبه؟ من تازه اومدم از انجمنا سر در نمیارم زیاد.اگه اینجا نباید میپرسیدم راهنمایی کنین لطفا ...
آی کیو
-
شما رشتتون چیه کدوم دانشگاهین؟؟؟
-
mohammadhassanreplied to MT7.Freestyle on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MT7.Freestyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شما رشتتون چیه کدوم دانشگاهین؟؟؟
تو این جمع چند نفره که میبینید فک کنم همه کنکورین.
-
Unique 7replied to mohammadhassan on ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan نه نه شررررش کم
اگرم دلم تنگ شه میزنم توسرش
64055/282056