هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شداز هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. -
@فاطمه-کنکوری انشاالله....میگما خانوم دکتر شما منشی نمیخوای؟؟؟؟
ا -
yeganeh_mk در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@فاطمه-کنکوری انشاالله....میگما خانوم دکتر شما منشی نمیخوای؟؟؟؟
اشماسرورمایی٬ منشی؟؟؟؟؟؟؟تاج سری شما یگانه جون.
-
یه خبر خوش
تاثیر معدل
برای امسال فقط تاثیر مثبت شد
دوستان با انگیزه ی چند برابر بیشتر از قبل برای هدفتون تلاش کنید
-
محمدرضا در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
یه خبر خوش
تاثیر معدل
برای امسال فقط تاثیر مثبت شد
دوستان با انگیزه ی چند برابر بیشتر از قبل برای هدفتون تلاش کنید
نه دوست عزیزمن اخبارگوش دادام گفتن برای رقابت ۲۵درصدهست هنوز
-
یه خبر بد من باز اطلاع رسانس الکی کردم خخخخ
-
محل فریادو ورداشتن اصن انگا یچی بینمون کمه
-
@فاطمه-کنکوری
من تو رادیو مجلس رو گوش دادم 25دصد تاثیر مثبت شد واسه سال95 و سال های دیگه قرارشد که تصمیم جدید بگیرن واسش -
مهندس عنبرزاده در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام ایشاله هرجاباشیم توقبرنباشیم
ایشالاه نه مهندس ان شاءالله !
ان شاءالله که همه زنده باشن ماهم زنده باشیم. -
yeganeh_mk سلام.چقد سوال خوبی.من تاحالا هیچ پست یا جوابی نزاشتم ولی این سوال توجه ام رو جلب کرد.من ک از جام جم نمیخورم ،مطمعنم و همینجا هستم هرچند هدف زیاد ولی ......امیدوارم شما جای بهتری باشید ک هدفتونه و سال دیگه قول بدید ی سری اینجا بزنید.
-
سلام،ایا اگه فیلمهارو با برنامه video spliterبه چند بخش کوچکتر تقسیم کرد ،میشه با ایمیل فرستاد؟بله میشه.ولی ایا برا اینکه فیلم طرف مقابل باز کنه باید انلاین باشه و نت مصرف کنه .یعنی ب همون اندازه دانلود باید حجم مصرف بشه؟
-
astmn5975uhfkepreplied to مهندس عنبرزاده on ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهندس عنبرزاده در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام ایشاله هرجاباشیم توقبرنباشیم
خخخ ولی مهندس جان فبر هم بد نیست ها . اول و اخرش میریم اونجا خخخ
-
@dr-bernosi در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام،من که همینجام!!پشت کنکور!چون هدفم خیلی بزرگه و براش هم میجنگم حسابی!و برام اصلا مهم نیس بقیه بهم بگن پشت کنکوری،چون میدونم بالاخره موفق میشم:)
اراده بعضیا قویه انصافا...به ما هم انگیزه میدن....
-
-
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to RAHIL_28 on ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAHIL_28 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
این موقع سال بعد دانشکده دندون پزشکی یا پزشکی شهید بهشتی ام
افرین
من میگم درس خونین بگو آره -
hoonam در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
قبر...... : )
هر کسی بدی دید حلال کنه لطفا
از روی بچگی بوده : )
و من برای همه تون آرزو میکنم که تو بهترین شرایط خودتون باشید و هر رشته ای رو که به خاطرش درس خوندید از زندگی و تفریحتون زدید و از جان و دل خواهانش بودید رو بهش برسید
خدا یار و همراهتون در این مسیر سخت باشه
Dr.Lila
@dr-yassi
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
Ayli
@Zohre-Nowrouzi
M.an
iam
mohammadhassan
@mohandes
اگه کسی هم ناراحت شده و تگش نکردم. به بزرگی خودش ببخشه
التماس دعا
در آخر میگم که تا وقتی فرصت درس خوندن و تلاش برای اینده تون رو دارید دست از تلاش برندارید و بهتون میگم که دقیقا از اون لحظه ای که بدونید دیگه تلاشتون فایده نداره و حتی حق تلاش براش رو ندارید از اون لحظه یه حسی بهتون دست میده که غبطه میخورید به افرادی که فرصت تلاش ردن دارند.حتی من میگم که باید شکر کنید که خدا بهتون این فرصت رو داده که تلاش کنید
لطفا از شرایط سخت زندگی در سال کنکور ننالید.نالیدن خیلی زشته چون هستند افرادی که آرزو دارند فقط و فقط فرصت تلاش داشتند و اگه همچین فرصتی بهشون داده میشد مطمئنم که از جان و دل و 24 ساعته تلاش میکردند.ولی حیف که انسان ها بعد از اینکه نعمتی رو از دست دادند قدرش رو میدونند و چه زیبا گفت امام علی (ع) که
عبرت ها بسیار و عبرت گیرندگان کم هستند
و یادمه ایشون گفتند که
فرصت ها همچون ابر در گذر هستند(به خدا قسم راست گفته)
و بهترین جمله برای من از این بزرگ روانشناس عالم این بود:
هرگز مگذار آگاهی از عیب هایت تو را بترساند
وقتی آزمون شما رو در شرایط سختی قرار داد و عیبتون رو فهمیدید به آقای قلم چی بد و بیراه نگید حتی به خودتون هم نگید به جاش بای خیلی خوشحال باشید که هنووووز فرصت جبران این خطا ها و عیب هاتون رو دارید و خدا رو شکر کنید که این مشکل تو خود کنکور براتون پیش نیومد
من دلم پره از دست خودم و اگه متن طولانی شد معذرت میخوام
من همیشه از دست خدا دلگیر بودم که من تو روزای مدرسه 10 ساعت درس میخوندم.تقریبا هیچ رتبه برتری همچین کاری نمیکرد . اون وقت من زمین خوردم و دوستانم که 7 ساعت هم به زور میخوندند قبول شدند همیشه شکایت میکردم
ولی لان افسوس میخورم
چون اصلا جای شکایتی نبود.من اگه 10 ساعت میخوندم قطعا یکی بوده 11 ساعت میخونده اصلا بودن اون فرد مهم نیست .مه این بود من به خودم افتخار میکردم و با افتخار همچین جمله ای میگفتم و الان میدونم خیلیا هستند که افسوس میخورند و از خدا فقط و فقط و فقط یه فرصت میخواند که بتونند برای هدفشون تلاش کنند و منمطمئنم اگه همچین فرصتی بهشون داده بشه
این افراد 10 ساعت که سهله حتی میتونند 19 ساعت در روز درس بخونند اون هم بدون کاهش کیفیت و بدوناینکه از سختی و کار زیاد ناله کنند
همین که فرصت داری برای ایندت تلاش کنی بزرگترین نعمته
هر وقت نا امید شدید فقط چند دقیقه به این فکر کنید که خیلیااا هستند که آرزون اینه برای آرزوهاشون فرصت تلاش داشتند.حالا تو فرصت داری
با این فرصت چیکار میکنی؟؟؟تصمیم با خودته و الحق که
هرچه کنی به خود کنی
گر همه نیک و بد کنی
با احترام : جوادمرسییی جواااتی
انشاالله که هررشته ای و دانشگاهی میخوای قبووول بشییی
#بهترین_دوست_آلایی -
@meysam_bahrami در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
RAHIL_28 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
این موقع سال بعد دانشکده دندون پزشکی یا پزشکی شهید بهشتی ام
افرین
من میگم درس خونین بگو آرهراحیل بی من میری؟؟؟