هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بزارید یه آهنگ خوب بدم گوش کنید همه رو بشوره ببره
من ک خودم دارم
مرسی خداجونم یه بتهوون گذاشتی تو گوشم -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بار با یه بنده خدایی دعوام شد
در حد بزن بزن.بعد یهو دیدم
وسط دعوا نشست شروع کرد خندیدن
گفتم واسه چی میخندی؟
گفت چرا وقتی مشت میزنی مثله این فیلم هندیا
صداشم درمیاری؟️
-
romisa من اگه برم جایی ک صدایی نباشه میمیرم :|
ولی خب زمستونا کلا عذابه چون تقریبا ساکته منم احساس میکنم کله م باد کرده میخواد بترکه :|
درکم کنید
از دردم کم شهخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo یاد داستان پسر بچه ای افتادم که از بدو تولد کم بینا بود ولی فک میکرد همه همینن خیلی سختش بودا ولی میگفت بقیه هم همینطوری زندگی میکنن پس منم باید مقاومت کنم و بجنگم باهاش و وقتی برای همه اینجوریه منم مثه اونا چیزی ازین مشکل نمیگم...بعد شد وقتی که باید بره مدرسه و معلم مدرسشونم عینک داشت روی چشمش ولی این بچه نمیدونست اصن عینک چیه بنده خدا ته کلاسم میشست داستانشو دقیق یادم نیست فک کنم مسخره هم میشد همش بخاطر کم بیناییش ولی بالاخره یه روز که معلم توی کلاس نبود این رفت عینکو برداشت زد تنه چشش یدفه دید همه جا قشنگ شد همه چی واضح شد انقد خوش حال بود انگار دنیارو بهش دادن... اگه کسی از دوستان اینو شنیده بگه چی بود کی گفته بود داستان کی بود مطمئنا لا به لا غلط هم گفته باشم
شمام فک کنم با سمعک مشکلتون حل شه , شاید تا حالا نمیدونستید سمعک چیهشوخی میکنم ولی برید دکتر گوشو حلقو بینی ان شاءالله که خوب میشید
-
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بزارید یه آهنگ خوب بدم گوش کنید همه رو بشوره ببره
من ک خودم دارم
مرسی خداجونم یه بتهوون گذاشتی تو گوشمنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo اونجوری که گفتی به نظر بتهوون نمیادا
بیشتر کنسرت ساکسفیونه -
@zedtwo یاد داستان پسر بچه ای افتادم که از بدو تولد کم بینا بود ولی فک میکرد همه همینن خیلی سختش بودا ولی میگفت بقیه هم همینطوری زندگی میکنن پس منم باید مقاومت کنم و بجنگم باهاش و وقتی برای همه اینجوریه منم مثه اونا چیزی ازین مشکل نمیگم...بعد شد وقتی که باید بره مدرسه و معلم مدرسشونم عینک داشت روی چشمش ولی این بچه نمیدونست اصن عینک چیه بنده خدا ته کلاسم میشست داستانشو دقیق یادم نیست فک کنم مسخره هم میشد همش بخاطر کم بیناییش ولی بالاخره یه روز که معلم توی کلاس نبود این رفت عینکو برداشت زد تنه چشش یدفه دید همه جا قشنگ شد همه چی واضح شد انقد خوش حال بود انگار دنیارو بهش دادن... اگه کسی از دوستان اینو شنیده بگه چی بود کی گفته بود داستان کی بود مطمئنا لا به لا غلط هم گفته باشم
شمام فک کنم با سمعک مشکلتون حل شه , شاید تا حالا نمیدونستید سمعک چیهشوخی میکنم ولی برید دکتر گوشو حلقو بینی ان شاءالله که خوب میشید
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter
آره یه همچین حسی داره واقعا -
@zedtwo یاد داستان پسر بچه ای افتادم که از بدو تولد کم بینا بود ولی فک میکرد همه همینن خیلی سختش بودا ولی میگفت بقیه هم همینطوری زندگی میکنن پس منم باید مقاومت کنم و بجنگم باهاش و وقتی برای همه اینجوریه منم مثه اونا چیزی ازین مشکل نمیگم...بعد شد وقتی که باید بره مدرسه و معلم مدرسشونم عینک داشت روی چشمش ولی این بچه نمیدونست اصن عینک چیه بنده خدا ته کلاسم میشست داستانشو دقیق یادم نیست فک کنم مسخره هم میشد همش بخاطر کم بیناییش ولی بالاخره یه روز که معلم توی کلاس نبود این رفت عینکو برداشت زد تنه چشش یدفه دید همه جا قشنگ شد همه چی واضح شد انقد خوش حال بود انگار دنیارو بهش دادن... اگه کسی از دوستان اینو شنیده بگه چی بود کی گفته بود داستان کی بود مطمئنا لا به لا غلط هم گفته باشم
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter داستان کتاب درسی سوم دبیرستان بود فک کنم
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نوشابه believer رو گوش کن
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner چند دیقه پیش امیرعباس گلاب داشت میخوند
دیگه کانالو عوض کردم
فک کنم همون ساکسیفون باشه -
Heroes_Hunter
آره یه همچین حسی داره واقعاخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo چرا تا حالا اقدام به درمان نکرده بودید
-
Heroes_Hunter داستان کتاب درسی سوم دبیرستان بود فک کنم
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner نمیدونم شنیده بودی؟
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهنگ گوش نکنید
قدر گوشای سالمتونو بدونید هوووی همتون
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی نامردین
-
@Syner نمیدونم شنیده بودی؟
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter اره ولی تو کلاس عینک یه پیر زنو زده بود معلمه هم دیده زده تو گوشش
توی یه نمایش فهمیده بود که کم بیناس نه؟
-
@zedtwo چرا تا حالا اقدام به درمان نکرده بودید
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter چون فک میکردم یک امر طبیعیست برای تمام بشریت
تازه فهمیدم -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter اونی ک ما خوندیم مال پیرزن بود زده بود ب چشش
-
@Syner
بیشتر بنظر میرسه یه گروههکدوم آهنگش ؟
-
Heroes_Hunter اره ولی تو کلاس عینک یه پیر زنو زده بود معلمه هم دیده زده تو گوشش
توی یه نمایش فهمیده بود که کم بیناس نه؟
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner افرین اره
من چی گفتم ولی جفتش دوتا بود
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نوشابه
ن آهنگه.گروه imagine dragons -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم
برق اومد
شما رو با گوشای سالمتون ب خدای بزرگ میسپارم
ساعت 12 شبکه پویا یادتون نره