هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@parastuu
در مورد روش مطالغه هم تو سایت های مختلف هست دیگه -
@parastuu خب از چ ترازی و چن ساعت شروع کردی در آخر ب چ ترازی رسیدی؟چ کتابی رو بیشترپیشنهاد میکنی؟فقط سال چهارم برا کنکور خوندی یا از دوم و سوم میخوندی؟
-
Zahra_Z به سال واین چیزا ربطی نداره
-
@zahra-m1999
اصلا ربطی نداره معرفی نکردن مشاور شما واطلاعات شخصی بنده...مشاور ی چیز خیلی عادیه و همه میتونن معرفی کنن..مشاوره نمیاد اطلاعات شمارو ب بقیه نمیده ک!!
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!! -
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
اصلا ربطی نداره معرفی نکردن مشاور شما واطلاعات شخصی بنده...مشاور ی چیز خیلی عادیه و همه میتونن معرفی کنن..مشاوره نمیاد اطلاعات شمارو ب بقیه نمیده ک!!
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!رتبه کنکور جز اطلاعات شخصیه؟
-
بچه ها دعوا ممنوع :|
وگرنه من میرم :|
... -
moein_alizadeh من فقط خواستم نظر یکی ک این راهو رفته و نتیجه گرفته رو بدونم همین
-
A.saf.L.ari.Ireplied to parastou on ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط A.saf.L.ari.I انجام شده
@parastuu
400؟؟؟تراز؟ -
@zahra-m1999
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!قابل مقایسه هست
ومسلما همون طور که شما استدلال خودتون دارید منم همون طور
گفتن درصد ورتبه هم می تونه رخ بده یانه
گرچه خود من هم هیچوقت این اطلاعات به کسی نگفتم -
moein_alizadeh
اون موقع چرا با رتبه برتر ها مصاحبه میکنن؟! -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها دعوا ممنوع :|
وگرنه من میرم :|
... -
Zahra_Z در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein_alizadeh من فقط خواستم نظر یکی ک این راهو رفته و نتیجه گرفته رو بدونم همین
خود دانی
-
A.saf.L.ari.I
بله -
@zahra-m1999
از بنده سوال پرسیدن نه از شما!!ک جواب میدین!من راهنمایی کلی کردم پست شما رو هم ریپلای نکردم
-
-
کسی اینجا آزمون قلمچی میره؟
-
@zahra-m1999
والا نمیدونم کجاش قابل مقایسه هستش....کدووم شهری ک قبول شدن من یا مشاوره شما؟!!!
مشاور همه دارن و خیلی عادیه ادم معرفیش کنه..ولی اینکه من کدووم شهر قبول شدی تو فضای مجازی ک هررروز ی چیزی میشه درست نیست گفتنش.
86661/282056