Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم😍 در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه😂 خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه😄 حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال🏐، بسکتبال🏀، بدمینتون🥎، فوتبال⚽️، پیاده روی🚶‍♀️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید😣 و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه😐 ⭕ قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو😁 میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید🤗 امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش😍 چالش از همین امروز شروع میشه🔔 شب منتظر گزارشاتون هستمممم🤩 @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه...:tulip: :dizzy: :blossom: با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا:butterfly: شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...:four_leaf_clover:
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت 💓
مشاوره تحصیلی

رتبه های تک رقمی کنکور۹۸

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
289 دیدگاه‌ها 65 کاربران 15.0k بازدیدها 64 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • SenatOrS SenatOr

به نظر منو یگانه تایم رو تغییر بدیم به ساعت 11تا12شب :|
    بقیه فقط نظر دادن،کسی هماهنگ نشد:/
    نظرتون چیه؟ -_-

revivalR آفلاین
    revivalR آفلاین
    revival
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

SenatOr
    الان نگاع کردم دیدم هیچکدوم پایبند نبودن،یازده تا دوازده بیایم ما پس ،بقیه هم اگ خواستن باما باشن اگ هم نخواستن گروه گروه بیان،تکی بیان دیگ هرکاری میکنن بکنن

ی تبصره هم بذاریم؛شبای ازمون ۹ شب ب بعد ازاده اومدن

SenatOrS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • SenatOrS SenatOr

نظرتون چیه؟ -_-

آسِمان آبیآ آفلاین
      آسِمان آبیآ آفلاین
      آسِمان آبی

SenatOr در حال پیگیری....

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • revivalR revival

SenatOr
        الان نگاع کردم دیدم هیچکدوم پایبند نبودن،یازده تا دوازده بیایم ما پس ،بقیه هم اگ خواستن باما باشن اگ هم نخواستن گروه گروه بیان،تکی بیان دیگ هرکاری میکنن بکنن

SenatOrS آفلاین
        SenatOrS آفلاین
        SenatOr

revival در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:

:ok_hand_light_skin_tone:

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • revivalR آفلاین
          revivalR آفلاین
          revival
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط revival انجام شده

یعنی بدترین وضع کنکورو داریم امسال ما نظام قدیما
          از ی طرف سهمیمون برحسب جمعیته(کمتره)و فارغای رشته های دیگ مثل ریاضی(مهندسیاشون و..) و ...میفتن باما،تموم پیر!های کنکور ؛طرف هفت هشت سال کنکور داده و الان میدونه اخرین فرصتشه،میفتن با ما،تاثیر قطعی معدل و...از ی طرف نمیشه امید ب کنکور مجدد بست با این همه تغییر کتاب.
          باید از بین این همه غول ک افتادن بین ما نظام قدیما اومد بالا،و تک شد،کار سختیه اما نشد نی،
          #باید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
          ب‌قول بیدل
          بحرتوفان جوشی وپرواز شوخی موج‌تست
          مانده‌ای‌افسرده ولب‌خشک چون‌ساحل چرا

M ب mriawM M.S.P.HM ب 6 پاسخ آخرین پاسخ
          8
          • revivalR revival

از ی طرف سهمیمون برحسب جمعیته(کمتره)و فارغای رشته های دیگ مثل ریاضی(مهندسیاشون و..) و ...میفتن باما،تموم پیر!های کنکور ؛طرف هفت هشت سال کنکور داده و الان میدونه اخرین فرصتشه،میفتن با ما،تاثیر قطعی معدل و...از ی طرف نمیشه امید ب کنکور مجدد بست با این همه تغییر کتاب.
            باید از بین این همه غول ک افتادن بین ما نظام قدیما اومد بالا،و تک شد،کار سختیه اما نشد نی،
            #باید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
            ب‌قول بیدل

M آفلاین
            M آفلاین
            marzyeh78

revival همه ی حرفاتون عاااااللییی بود ممنون که وقت گذاشتید و تایپ کردید

الحمدالله علی کل حال🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • فاطمه بوشهرف آفلاین
              فاطمه بوشهرف آفلاین
              فاطمه بوشهر
              این پست پاک شده!
              1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ب بنده ی خدا

چقد دیر میخوابین شماها:face_with_tears_of_joy:
                شب 10رد نشه!
                10تا 10ونیم
                یا دیگه تهش 10ونیم تا 11
                البته باید بارفیقم مشورت کنم:smirking_face:
                فاطمه ـ بوشهر

فاطمه بوشهرف آفلاین
                فاطمه بوشهرف آفلاین
                فاطمه بوشهر
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شده

@پاییز من فقط جمعه ها میام :) خیلی خوب بود به قول تبلیغه ..از وقتی بچم نتو مدیریت میکنه درس خون تر شده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • ShameS Shame

اگه مسلط به برنامه نویسی وب بودم
                  طرح میدادم:
                  هر کسی میزان استفاده ی تقریبیشو از قبل مشخص کنه (این که چه قدر قبل مشخص کنه یا حتی اخرین باری که الا میاد مال دفعه ی بعدی رو مشخص کنه یا نه جای برسی داره)
                  یا مثلا سیستم بهش هشدار بده وقتی تخطی کرد
                  یکمی هم پیشرفت کنیم این طوری میشه که الا خودش سیستمو خاموش کنه
                  این طوری دیگه
                  مثلا هر چی اضافه تر موندی و چت کردی در الا پول میوفته برات که باید تسویه حساب کنی بریزی به حساب الا که برای همه خوب باشه هم تو که اون قدری که از قبل میخواستی میمونی توی الا هم توی هزینه ی معلما و غیره به الا کمک میشه
                  اگه بلد بودم اسمشم میزاشتم الارم که خوب معنیشو میرسونه هم الا داره هم الارم

تا چند سالی که من برنامه نویسی یاد بگیرم این کاربرد نداره برای دهه هشتادیا جواب میده:face_with_tears_of_joy:

ب آفلاین
                  ب آفلاین
                  بنده ی خدا

@نجف-زاده
                  جه جالب همین امروز داشتم دوباره به این فک میکردم که واسه جریمه کردن خودم به آلا کمک کنم
                  قبلا چون مبلغش زیاد نبود بیشتر حس نوع دوستی داشتم تا عذاب وجدان:face_with_tears_of_joy:
                  الان مبلغی طوریه که چن بار غفلت کنم نه تنها حساب بانکیم خالی میشه بلکه باس یه پولی عم قرض کنم بریزم به حساب آلا:neutral_face:
                  فک کنم روش موثری باشه چون الان تنم داره مث بید میلرزه:grimacing_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • SenatOrS SenatOr

نظرتون چیه؟ -_-

ب آفلاین
                    ب آفلاین
                    بنده ی خدا

SenatOr کسی هماهنگ نشد چون شما با کسی هماهنگ نشدید:expressionless_face: :
                    فعلا که فقط نیم ساعت در شبانه روز دیسکانکتم:face_with_tears_of_joy:

2
                    • revivalR revival

ب‌قول بیدل

ب آفلاین
                      ب آفلاین
                      بنده ی خدا

revival تمرکزتونو بذارید رو کارتون اخوی
                      فک کردن به این مسایل دلسردتون میکنه
                      اگه باز فاز اونرو عو ورنمیدارین صلاح این مملکتو شما میدونید فقط:face_with_tears_of_joy:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • ب بنده ی خدا

SenatOr کسی هماهنگ نشد چون شما با کسی هماهنگ نشدید:expressionless_face: :
                        فعلا که فقط نیم ساعت در شبانه روز دیسکانکتم:face_with_tears_of_joy:

SenatOrS آفلاین
                        SenatOrS آفلاین
                        SenatOr
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط SenatOr انجام شده

@پاییز پیامای قبلی رو بخونی متوجه میشی کیا هماهنگ نشدن :)
                        و اینکه این مسئله حل شد دیگه؛اسپم ندهیم:/

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • SenatOrS SenatOr

@پاییز پیامای قبلی رو بخونی متوجه میشی کیا هماهنگ نشدن :)
                          و اینکه این مسئله حل شد دیگه؛اسپم ندهیم:/

ب آفلاین
                          ب آفلاین
                          بنده ی خدا
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط بنده ی خدا انجام شده

SenatOr درسته من اولین تایمودرجریان بودم
                          دومیو که هماهنگ کردین نت نداشتم بیخبر بودم الان دیدم
                          من فقط اسپم ندادما
                          ولی چشم:)
                          پ.ن : شوخی هم واسه این بود که مطمئنتون کنم چیزی به دل نگرفتم:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • revivalR آفلاین
                            revivalR آفلاین
                            revival

0_1538249671797_Screenshot_2018-09-29-23-00-09.jpeg
                            ازمون ۶ مهر،کل پیش دانشگاهی،ترازا رو نگاه کنید
                            مثلا نفر اول همه ی درس ها رو صد زده بجز زیست ک ۹۰ زده...
                            من خودمو میگم ک حداقل ۳ ماه میخوام واسه رسیدن ب این تسلط،ما باید از کسایی جلو بزنیم ک حداقل سه تا ۶ماه ازمون جلوعن و بی وقفه هم تلاش میکنن،پس ببینید باید چطور خواند...
                            ب امید روزی ک اسم ما....

آسِمان آبیآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            6
                            • revivalR آفلاین
                              revivalR آفلاین
                              revival

ی دعوت ب مسابقه😅
                              ازمون بعدی قلمچی فک کنم میشه بیستم،دو جمعه بعد..وقتش خوبه مباحثشم بد نی واسه شروع ب رقابت جدی با این غولهای بی شاخ و دم😅وقتشه ماهم خودمون رو نشون بدیم،بسه شکست دیگ...
                              عاقا هرکی ترازش بیاد بالای ۶۰۰۰یک ستاره میگیره
                              هرکی اسمش بیاد جز نفرات برتر شهر خودش دوستاره
                              هرکی بشه یک شهر خودش سه ستاره
                              هرکی اسمش بیاد جز نفرات برتر کشور چهارستاره
                              و هرکی یک کشور شه پنج ستاره میشه

ببینیم چی میشید،این ستاره ها چند ازمون بگذره جالب میشه فضای رقابتیش،😅ژنرال😅

کسایی عم ک ازمون قلمچی‌حالا به هردلایلی نتونستن اسم بنویسن،سوالات رو دانلود کنن،بعدظهر ازمونو بزنن خونه درصدشون رو بگن ما تراز و رتبه رو تخمین میزنیم واسشون ک اگ خواستن از این فضا دور نشن

آسِمان آبیآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              7
                              • revivalR revival

0_1538249671797_Screenshot_2018-09-29-23-00-09.jpeg
                                ازمون ۶ مهر،کل پیش دانشگاهی،ترازا رو نگاه کنید
                                مثلا نفر اول همه ی درس ها رو صد زده بجز زیست ک ۹۰ زده...
                                من خودمو میگم ک حداقل ۳ ماه میخوام واسه رسیدن ب این تسلط،ما باید از کسایی جلو بزنیم ک حداقل سه تا ۶ماه ازمون جلوعن و بی وقفه هم تلاش میکنن،پس ببینید باید چطور خواند...
                                ب امید روزی ک اسم ما....

آسِمان آبیآ آفلاین
                                آسِمان آبیآ آفلاین
                                آسِمان آبی

revival یا خداااا:neutral_face:
                                تراز و رتبه به نظام قدیما جدا میده؟؟
                                اوضاع ازونی که فک میکردم ناجورتره :confused_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • revivalR revival

ی دعوت ب مسابقه😅
                                  ازمون بعدی قلمچی فک کنم میشه بیستم،دو جمعه بعد..وقتش خوبه مباحثشم بد نی واسه شروع ب رقابت جدی با این غولهای بی شاخ و دم😅وقتشه ماهم خودمون رو نشون بدیم،بسه شکست دیگ...
                                  عاقا هرکی ترازش بیاد بالای ۶۰۰۰یک ستاره میگیره
                                  هرکی اسمش بیاد جز نفرات برتر شهر خودش دوستاره
                                  هرکی بشه یک شهر خودش سه ستاره
                                  هرکی اسمش بیاد جز نفرات برتر کشور چهارستاره
                                  و هرکی یک کشور شه پنج ستاره میشه

ببینیم چی میشید،این ستاره ها چند ازمون بگذره جالب میشه فضای رقابتیش،😅ژنرال😅

کسایی عم ک ازمون قلمچی‌حالا به هردلایلی نتونستن اسم بنویسن،سوالات رو دانلود کنن،بعدظهر ازمونو بزنن خونه درصدشون رو بگن ما تراز و رتبه رو تخمین میزنیم واسشون ک اگ خواستن از این فضا دور نشن

آسِمان آبیآ آفلاین
                                  آسِمان آبیآ آفلاین
                                  آسِمان آبی

revival من هستم:smiling_face_with_sunglasses:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • SenatOrS آفلاین
                                    SenatOrS آفلاین
                                    SenatOr
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط SenatOr انجام شده

... من زیست مشکل داشتم هر چقد از مشاور میپرسیدم چیکار کنم فقط میگفت اره بیشتر بخون یالا بخون منم واقعا میخوندم ولی نتیجه ای که شایسته اون کار باشه نمیداد منم افسرده میشدم . بهترین برنامه ، برنامه یکی از آزمون هاست زیاد فرق ندارن قلمچی بهتره و بهترین شیوه مثلن اگه توی یه درسی مشکل داری میتونی از dvd ها استفاده کنی الان توی تلگرام پره هر کدومو خاستی میتونی دانلود کنی من رک میگم استفاده کردم واقعا قبلش توی بعضی چیزا نتیجه ای که میخواستم نمیگرفتم البته اینم باید بگم که من هر dvd رو یکبار نگاه میکردم و همشو یاد میگرفتم توی اون یه بار . و بعد از دیدن dvd برای همه تخصصی حداقل دو تا کتاب جامع سنگین زدم و کتابای مبحثی ازمون مثل فار شیمی و موج ازمون شیمی و کل موج ازمونا و زیست ازمون تک رقمی و زیست ازمون خیلی سبزم کامل زدم نه یک بار بلکه چند بار نتیجه ای که بعد از سه بار کنکور دادن رسیدم این بود اصلا اینکه میگن فلان چیز خوب نیست اونطوری نیستش تو میتونی امتحان کنی اگه نتیجه گرفتی چرا ادامه ندی ؟ من سال دومی که کنکور میدادم کامل میخوندم واقعا میخوندم جدی واقعی میرفتم کتابخونه از پاییز تا روز کنکور دو تا 5 ساعت میخوندم فقط داشتم درس میخوندم حتا شبا خوابه اغازیان میدیدم در حالی که مشتق میگرفتن و فار ازمون میزدن . بعد اون سال زیست رو 66 زدم ریاضی 50 شیمی 52 فیزیک 10 همه درسا رم یه اندازه خونده بودم ولی هیچ کددوم اونی که میخواستم نشد اصلا خیلی ناراحت بودم و از بابتیم چون میدونستم هر کاری که باید کرده بودم نمیدونستم اگه بلفرض یه سالم بمونم دیگه چیکار میخوام بکنم بعد توی همون کتابخونه چند نفر بودن دی وی دی فیزیک میدیدن همشون درصدای خیلی بالایی گرفتن از درسا من راستش حتا حسودیم شد چون دیده بودم خیلی کمتر از من میخونن. تابستون دی وی دی برای فیزیک دیدم قسم میخورم دیدم و بجز راست نمیگم و کل تابستون که فقط فیزیک و دینی میدیدم و بقیه رو مثه قبل میخوندم . فیزیک و دینی رو توی همه ازمونای تابستون کانون 100 زدم از اول تا اخر از مهر ماه تا دی ماه هم زیست رو دوباره کامل دیدم دی وی دیاشو جزوه ماز رو خوندم و تست های ایکیو و یه بانک تست عمارلو هست زدم . دو بار زدم حداقل نشان دار کردم چند بارم اونا رو زدم نکته در اوردم اونا رم صد بار خوندم . فیزیک رو هم بجز پیش دو جمع کردم تا دی ماه . شیمی رو کامل جمع کردم مثه زیست . عمومیا رم با برنامه ازمون پیش میرفتم .
                                    من دی وی دی بهم خیلی کمک کرد توی کنکور زیست 96 درصد زدم . شیمی 82 فیزیک 93 ریاضی 100 . این درسته که 80 درصد خودتی و 20 درصد کلاس و اینا ولی بنظرم مثه شماره تلفنه . فرض کن شماره تلفن 10 رقمه تو اگه 8 رقم رو وارد گوشی کنی 80 درصد کار رو انجام دادی ولی به کسی که میخوای میتونی با 8 رقم زنگ بزنی ؟ باید هر 10 رقم رو بگیری .
                                    شاید تو با خوندن کتابا به نتیجه برسی ولی این چیزیه که خودت باید بفهمی مشاور ازین چیزا بهت نمیگه . مهم ترین نکته ای که میتونم بهت بگم اینه که صرف نظر ازینکه با چی میخونی و چجوری میخونی تستای منبعی که انتخاب میکنی رو کامل بزن. شاید تو نیاز نداشته باشی 2 تا منبع رو کامل بزنی و مسلط شی ولی من نیازم 2 تا منبع اختصاصی برای هر درس بود تا به حداکثر چیزی که میتونستم برسم. ولی اگه حس میکردم به 5 تا منبع نیاز دارم شک نکن 5 تاشم سعی میکردم بزنم . برنامه من طبق قلمچی بود اما با چند تا نکته ریز. زیست رو شاید هر ازمون 10 فصل رو ازش دوباره از جزوه ماز میخوندم ولی تستایی که میزدم معمولا مربوط به اون ازمون بود و معمولا هم تستای دو تا متبعم رو 2 بار میزدم هر کودومو . یبار هفته اول یبار هفته دوم. خوندنم جلوتر از ازمون بود با تست دوره میکردم که برم ازمون .
                                    مثلا فرض کن برای ازمون 20 مهر ماه که ازمون بعدی باشه من فیزیک پیش رو دینامیک رو تقریبا داشتم دوباره تموم میکردم خوندنشو . الکتریسته ساکن و مقاومت رو تموم کرده بودم . ریاضی رو هم همینطوری بود ولی ترتیب نداشت فک کنم ازمون اول علاوه بر امار و احتمال ، مثلثات خوندم و مقاطع مخروطی.
                                    نحوه خوندن هم اصلا اسلوب دائمی نداشت ولی معمولا 8 تا 10 ساعت میخوندم . که شاید در مجموع 3 ساعتش اینا دی وی دی بود و یاد گیری بقیش تست. ظهر فرض کن از 3 شروع میکردم یبار تا 5 زیست میخوندم بعد 10 دقیقه استراحت کوتاه میکردم و بعدش 2 ساعت دوباره یه درس دیگه میخوندم . بعد نیم ساعت استراحت کلی میکردم دوباره 2 ساعت میخوندم . این برنامه بعد از ظهرم بود که هر روز سعی میکردم اجرا کنم . یادگیریمو بیشتر میذاشتم برای صبح دلیل خاصی نداشت صرفا دلم میخواست .
                                    از دی ماه تا عید، یه هفته اول شروع کردم دوباره بخونم دیدم همه رو یادمه جزوه هایی که دراورده بودم نگاه میکردم تمرینای توشو حل میکردم . بعد شروع کردم کتابای ازمون میزدم . و پاسخنامه ایکیو زیست رو خوندم دوباره نکته های مهم ترشو خط کشیدم . ازمونای قلمچیو میزدم . روزی 500 تا 600 تست میزدم اونجا . فقط تست میزدم تقریبا. عمومی میخوندم یه سری از باقی مونده های اختصاصی عید هفته اول خونه میخواستم بخونم نمیتونستم یه هفته اول هیچی نخوندم . هفته دوم دوباره شروع کردم ولی اینطوری بگم که من شب چهارشنبه سوری کاملا اماده بودم کنکور بدم . از هفته دوم عید تا 25 فروردین اینا نشستم یک بار کاملو دقیق دینیو و ادبیات رو خوندم همه جاشو سعی کردم دوباره حفظ کنم زیاد اونجا تست عمومی تاثیر نداره به نظرم . همزمان اختصاصیم تستای سختی که در اورده بودم بیرون برای بار N ام میزدم و حل میکردم دقیق قشنگ سوالا رو تحلیل میکردم فصلای زیست رو بصورت داستان تعریف میکردم نقاشی میکشیدم از شکلاش توی دفترم تستای کنکورا رو من اسفند کامل زده بودم دو ماه مونده به کنکور هم دوباره زدم به سبکه دو روز یکبار...
                                    پ.ن:من ننوشتما این متنو.صرفا جهت اطلاع :|:face_with_tears_of_joy:

mahdieh.AM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    8
                                    • revivalR آفلاین
                                      revivalR آفلاین
                                      revival

0_1538945977995_Screenshot_2018-10-08-00-29-08.jpeg
                                      جبران میکنیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      5
                                      • zahra.77Z آفلاین
                                        zahra.77Z آفلاین
                                        zahra.77
                                        خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء

شبا زود بخوابید عادت نکنید به شب بیداری ک صبح کسل باشید اینجاام هرموقع وقت کردید بیایید حدود پنج الی ده دقیقه بعد کنکور انقدر بیایید اینجا پرسه بزنید تا خسته بشید..من وقتی میشینم پای گوشی تایم از دستم میره اگر شماهااام اینجوری هستید اصلا نیایید پای گوشی منو بزور از گوشی جدا میکنند😂😂😂همش میگم پنج دقیقه دیگ ده دقیقه این عکسه چه خوشگله وای اون یکی و... همینحور زمان میرهههههههههه

اون احمقی که توی چشمای من دیدی:انعکاس تصویر خودت بود..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • SenatOrS SenatOr

... من زیست مشکل داشتم هر چقد از مشاور میپرسیدم چیکار کنم فقط میگفت اره بیشتر بخون یالا بخون منم واقعا میخوندم ولی نتیجه ای که شایسته اون کار باشه نمیداد منم افسرده میشدم . بهترین برنامه ، برنامه یکی از آزمون هاست زیاد فرق ندارن قلمچی بهتره و بهترین شیوه مثلن اگه توی یه درسی مشکل داری میتونی از dvd ها استفاده کنی الان توی تلگرام پره هر کدومو خاستی میتونی دانلود کنی من رک میگم استفاده کردم واقعا قبلش توی بعضی چیزا نتیجه ای که میخواستم نمیگرفتم البته اینم باید بگم که من هر dvd رو یکبار نگاه میکردم و همشو یاد میگرفتم توی اون یه بار . و بعد از دیدن dvd برای همه تخصصی حداقل دو تا کتاب جامع سنگین زدم و کتابای مبحثی ازمون مثل فار شیمی و موج ازمون شیمی و کل موج ازمونا و زیست ازمون تک رقمی و زیست ازمون خیلی سبزم کامل زدم نه یک بار بلکه چند بار نتیجه ای که بعد از سه بار کنکور دادن رسیدم این بود اصلا اینکه میگن فلان چیز خوب نیست اونطوری نیستش تو میتونی امتحان کنی اگه نتیجه گرفتی چرا ادامه ندی ؟ من سال دومی که کنکور میدادم کامل میخوندم واقعا میخوندم جدی واقعی میرفتم کتابخونه از پاییز تا روز کنکور دو تا 5 ساعت میخوندم فقط داشتم درس میخوندم حتا شبا خوابه اغازیان میدیدم در حالی که مشتق میگرفتن و فار ازمون میزدن . بعد اون سال زیست رو 66 زدم ریاضی 50 شیمی 52 فیزیک 10 همه درسا رم یه اندازه خونده بودم ولی هیچ کددوم اونی که میخواستم نشد اصلا خیلی ناراحت بودم و از بابتیم چون میدونستم هر کاری که باید کرده بودم نمیدونستم اگه بلفرض یه سالم بمونم دیگه چیکار میخوام بکنم بعد توی همون کتابخونه چند نفر بودن دی وی دی فیزیک میدیدن همشون درصدای خیلی بالایی گرفتن از درسا من راستش حتا حسودیم شد چون دیده بودم خیلی کمتر از من میخونن. تابستون دی وی دی برای فیزیک دیدم قسم میخورم دیدم و بجز راست نمیگم و کل تابستون که فقط فیزیک و دینی میدیدم و بقیه رو مثه قبل میخوندم . فیزیک و دینی رو توی همه ازمونای تابستون کانون 100 زدم از اول تا اخر از مهر ماه تا دی ماه هم زیست رو دوباره کامل دیدم دی وی دیاشو جزوه ماز رو خوندم و تست های ایکیو و یه بانک تست عمارلو هست زدم . دو بار زدم حداقل نشان دار کردم چند بارم اونا رو زدم نکته در اوردم اونا رم صد بار خوندم . فیزیک رو هم بجز پیش دو جمع کردم تا دی ماه . شیمی رو کامل جمع کردم مثه زیست . عمومیا رم با برنامه ازمون پیش میرفتم .
                                          من دی وی دی بهم خیلی کمک کرد توی کنکور زیست 96 درصد زدم . شیمی 82 فیزیک 93 ریاضی 100 . این درسته که 80 درصد خودتی و 20 درصد کلاس و اینا ولی بنظرم مثه شماره تلفنه . فرض کن شماره تلفن 10 رقمه تو اگه 8 رقم رو وارد گوشی کنی 80 درصد کار رو انجام دادی ولی به کسی که میخوای میتونی با 8 رقم زنگ بزنی ؟ باید هر 10 رقم رو بگیری .
                                          شاید تو با خوندن کتابا به نتیجه برسی ولی این چیزیه که خودت باید بفهمی مشاور ازین چیزا بهت نمیگه . مهم ترین نکته ای که میتونم بهت بگم اینه که صرف نظر ازینکه با چی میخونی و چجوری میخونی تستای منبعی که انتخاب میکنی رو کامل بزن. شاید تو نیاز نداشته باشی 2 تا منبع رو کامل بزنی و مسلط شی ولی من نیازم 2 تا منبع اختصاصی برای هر درس بود تا به حداکثر چیزی که میتونستم برسم. ولی اگه حس میکردم به 5 تا منبع نیاز دارم شک نکن 5 تاشم سعی میکردم بزنم . برنامه من طبق قلمچی بود اما با چند تا نکته ریز. زیست رو شاید هر ازمون 10 فصل رو ازش دوباره از جزوه ماز میخوندم ولی تستایی که میزدم معمولا مربوط به اون ازمون بود و معمولا هم تستای دو تا متبعم رو 2 بار میزدم هر کودومو . یبار هفته اول یبار هفته دوم. خوندنم جلوتر از ازمون بود با تست دوره میکردم که برم ازمون .
                                          مثلا فرض کن برای ازمون 20 مهر ماه که ازمون بعدی باشه من فیزیک پیش رو دینامیک رو تقریبا داشتم دوباره تموم میکردم خوندنشو . الکتریسته ساکن و مقاومت رو تموم کرده بودم . ریاضی رو هم همینطوری بود ولی ترتیب نداشت فک کنم ازمون اول علاوه بر امار و احتمال ، مثلثات خوندم و مقاطع مخروطی.
                                          نحوه خوندن هم اصلا اسلوب دائمی نداشت ولی معمولا 8 تا 10 ساعت میخوندم . که شاید در مجموع 3 ساعتش اینا دی وی دی بود و یاد گیری بقیش تست. ظهر فرض کن از 3 شروع میکردم یبار تا 5 زیست میخوندم بعد 10 دقیقه استراحت کوتاه میکردم و بعدش 2 ساعت دوباره یه درس دیگه میخوندم . بعد نیم ساعت استراحت کلی میکردم دوباره 2 ساعت میخوندم . این برنامه بعد از ظهرم بود که هر روز سعی میکردم اجرا کنم . یادگیریمو بیشتر میذاشتم برای صبح دلیل خاصی نداشت صرفا دلم میخواست .
                                          از دی ماه تا عید، یه هفته اول شروع کردم دوباره بخونم دیدم همه رو یادمه جزوه هایی که دراورده بودم نگاه میکردم تمرینای توشو حل میکردم . بعد شروع کردم کتابای ازمون میزدم . و پاسخنامه ایکیو زیست رو خوندم دوباره نکته های مهم ترشو خط کشیدم . ازمونای قلمچیو میزدم . روزی 500 تا 600 تست میزدم اونجا . فقط تست میزدم تقریبا. عمومی میخوندم یه سری از باقی مونده های اختصاصی عید هفته اول خونه میخواستم بخونم نمیتونستم یه هفته اول هیچی نخوندم . هفته دوم دوباره شروع کردم ولی اینطوری بگم که من شب چهارشنبه سوری کاملا اماده بودم کنکور بدم . از هفته دوم عید تا 25 فروردین اینا نشستم یک بار کاملو دقیق دینیو و ادبیات رو خوندم همه جاشو سعی کردم دوباره حفظ کنم زیاد اونجا تست عمومی تاثیر نداره به نظرم . همزمان اختصاصیم تستای سختی که در اورده بودم بیرون برای بار N ام میزدم و حل میکردم دقیق قشنگ سوالا رو تحلیل میکردم فصلای زیست رو بصورت داستان تعریف میکردم نقاشی میکشیدم از شکلاش توی دفترم تستای کنکورا رو من اسفند کامل زده بودم دو ماه مونده به کنکور هم دوباره زدم به سبکه دو روز یکبار...
                                          پ.ن:من ننوشتما این متنو.صرفا جهت اطلاع :|:face_with_tears_of_joy:

mahdieh.AM آفلاین
                                          mahdieh.AM آفلاین
                                          mahdieh.A

SenatOr
                                          باخوندن این متن آشوب شدم...نمیدونم چرا!!!

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 14
                                          • 15
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه