شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حقیقت تلخیه ولی واقعیت اینه که
پزشکا ، دندون پزشکها رو تحویل نمیگیرن
دندون پزشکها داروسازها رو تحویل نمیگیرن . . .
و منشی هاشون هیچکس رو
-
تو سر جلسه کنکور خوراکی میبری که قندت نیفته
من خوراکی میبرم که اونجا بیکار نمونم
ما با هم فرق داریم -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلامتی؛ هیچی رییس جمهورمون تو دمای ۳۷ درجه کاپشن میپوشهبه بابام گفتم بابا چرا این یارو گرمش نمیشه گفت بابابزرگتو یادت نیست وسط تابستون چی میپوشید؟
بابام میگه قبلنا مثل الان نبود
تابستونا هم سردمون میشد هوای این مناطق تابستونشم معتدل بوده برای همین عادت داشتن همیشه یه مدل لباس میپوشیدن دیگه ترک نکردن این عادتو -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقدر سرعت اينترنتم اومده پايين كه چند وقت پيش به پسر عموم پيام دادم:
قدم نو رسيده مبارك ،الان رسيد دستش كه بهم گفت پسرش داره زن ميگيره
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
- دکتر چقدر وقت دارم ؟
- ۵
- ۵ چی؟
- ۴
۳
...
-
-
-
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
480-1kr144bh.mp4
فکتتتتتتتتت🤌 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
480-1kr013ts.mp4
Zahra.HD
مثل شتر میخوره
ولی گوگولیه
11481/11718