شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
نصیحت کردن توی خانواده باید ساماندهی بشه
ینی مثلا عینِ معاینه فنی یه برچسب بزنن روت که قبلا نصیحت شدی
و دوباره یکی نیاد در مورد همون موضوع حرف بزنه -
پسره تو كليسا نشسته بوده، يهو ميبينه يه دختر خيلي خوشگل مياد تو. ميدوه ميره پشتِ يه مجسمه قايم ميشه. دختره مياد ميشينه جلوي محراب و ميگه: اي خدا! تو به من همه چي دادي ، پول دادي ، قيافه دادي ، خانواده خوب دادي... فقط ازت يه چيز ديگه ميخوام... اونم يه شوهر خوبه ...يا حضرت مسيح! خودت كمكم كن! پسره از پشت مجسمه مياد بيرون ميگه: عيسي هل نده! هل نده زشته ، خودم ميرم!
-
پسره تو كليسا نشسته بوده، يهو ميبينه يه دختر خيلي خوشگل مياد تو. ميدوه ميره پشتِ يه مجسمه قايم ميشه. دختره مياد ميشينه جلوي محراب و ميگه: اي خدا! تو به من همه چي دادي ، پول دادي ، قيافه دادي ، خانواده خوب دادي... فقط ازت يه چيز ديگه ميخوام... اونم يه شوهر خوبه ...يا حضرت مسيح! خودت كمكم كن! پسره از پشت مجسمه مياد بيرون ميگه: عيسي هل نده! هل نده زشته ، خودم ميرم!
این پست پاک شده! -
سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد
-
این پست پاک شده! -
یه روز سه تا خانوم مرغه به هم میرسن اولی میگه چه روزگاری شده ، دیشب تو کیف دخترم یه عکس جوجه خروس پیدا کردم ..... دومی ميگه این که چیزی نیست یه روز دیدم دخترم تو خیابون داره با یه خروسه ميگه و ميخنده .... سومی ميگه اینها که چیزی نیست من دیشب تو کیف دخترم یه تخم مرغ پیدا کردم
-
بچه ها تو این شبای عزیز یه دختری هست
خیلی به دعا احتیاج داره
قفل گوشیشو گذاشته شناسایی چهره
رفته حموم اومده نمی تونه گوشیشو باز کنه
یه هفته هستش داره آرایشهای مختلفو انجام میده
نتونسته. -
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بابام داشت نماز میخوند یهو داد زد: الله اکبر، الله اکبر
دویدم گفتم چیه بابا در میزنن؟
الله اکبر
.
گوشیت زنگ خورد؟
الله اکبر
.
مهرت گم شد؟
الله اکبر
.
کسی طوریش شده؟
الله اکبر
.
بو سوختنی میاد؟
الله اکبر
.
جک جونور دیدی؟
الله اکبر
.
گفتم خب بابا یکم راهنمایی کن..!!
با عصبانیت داد زد:
الله اکبر…
(دستشم به نشونه ی خاک بر سرت تکون داد)
بعد که نمازش تموم شد گفت:خاک توسر نفهمت یه ساعته دارم میگم نزن یه کانال دیگه دارم اخبار گوش میدماین خیلی خوب بود
-
این پست پاک شده!
-
بابام داشت نماز میخوند یهو داد زد: الله اکبر، الله اکبر
دویدم گفتم چیه بابا در میزنن؟
الله اکبر
.
گوشیت زنگ خورد؟
الله اکبر
.
مهرت گم شد؟
الله اکبر
.
کسی طوریش شده؟
الله اکبر
.
بو سوختنی میاد؟
الله اکبر
.
جک جونور دیدی؟
الله اکبر
.
گفتم خب بابا یکم راهنمایی کن..!!
با عصبانیت داد زد:
الله اکبر…
(دستشم به نشونه ی خاک بر سرت تکون داد)
بعد که نمازش تموم شد گفت:خاک توسر نفهمت یه ساعته دارم میگم نزن یه کانال دیگه دارم اخبار گوش میدماین خیلی خوب بود
@first بعضی وقتا هم کد میدن الله اکبر الله اکبر(دو تا )
ادم فک میکنه چشم بصیرتشون باز شده اون ور رو میبینن
ولی در اخر میگن چرا بحث رو نگه نداشتید منم تموم کنم نماز رو منم توش شرکت کنم؟ -
زنگ زدم پشتیبان کنکورم؛
گفتم رتبم ۶۴ هزار شده، میتونم فوریت های پزشکی قبول شم؟
گفت اره!
گفتم چجوری؟
گفت میزارنت رو سقف امبولانس بگو ویو ویو ویو :)) -
بچه که بوديم تو مدرسه که ميخواستيم قرآن بخونيم فقط اعوذ بالله من الشيطان رجيمشو مثل عبدالباسط ميخونديم
بقيشو مثل حسین تهی ميخوندیم :))
-
هر دفعه از جلسه امتحان میام بیرون یاد اون جمله تو فیلما میفتم ک دکتر از اتاق عمل بیرون میاد میگه :
تموم سعی مونو کردیم اما متاسفانه کاری از دستمون بر نیومد
-
مثال استاد سر کلاس انلاین:
چند خرگوش در تصویر است؟سوال امتحان :
چند هویج در تصویر است؟ -
دیشب داشتم از داداش کوچیکم درس علوم میپرسیدم، گفتم یه پستاندار بی دندان نام ببرید؟
میگه : مادر بزرگ !!
شما بگید من به این عوضی چی بگم آخه!؟
️
-
یه بار نشده بشینم پای فوتبال مامانم نگه آخه مگه به تو چی میرسه
انگار خودش سریال میبینه حقوق با مزایا بهش میدن
-
جعفر داﺷﺘﻪ وﺳﺎﯾﻠﺸﻮ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﮑﺮده ﮐﻪ ﺑﺮه ﺳﺮﺑﺎزی
ﺑﺎﺑﺎش ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺯﺭﻧﮓ ﺑﺎش، ﻗﺸﻨﮓ ﯾﺎد ﺑﮕﯿﺮوﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﯽ ﺧﻮدﻣﻮن ﭘﺎﺳﮕﺎه ﺑﺰﻧﯿﻢ
-
من فقط عاشق اون فروشنده هایی هستم که