شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
یارو میره داروخانه به دکتره میگه اقای دکتر شربت شهادت دارین میگه نه شیاف مقاومت داریم هم بی درده هم اسونه هم راحت تره
-
یه هواپیما بود چنتا استاد دانشگاه توش بودن یهو از بلندگو اعلام میکنن که این هواپیما ساخته ی دست دانشجوهای شماست همه ی استادا سریع از هواپیما میرن بیرون فقط یکیشون میمونه ازش میپرسن چرا فرار نمیکنی میگه اگه این هواپیمارو دانشجوای من ساختن عمرا روشن شه
-
من غلطای املایی مو اینجوری تشخیص میدم
که انگار این کلمه که نوشتم قیافش جدیده قبلنا یه جور دیگه بود
-
-
روی دیوار اتاق اساتید دانشگاهای آمریکا نوشتند:
اگر از علم خود ببخشید، به علم خویش افزوده اید.در اتاق اساتید دانشگاه های اروپا نوشتند:
مزیت باسوادان بر بیسوادان همانند زندگان بر مردگان است.در اتاق اساتید دانشگاه الازهر مصر نوشتند: تفاوت باسوادان بر بیسوادان همان تفاوت ماه شب چهاردهم و شب اول است.(پیامبراکرم"ص")
اون وقت در اتاق اساتید دانشگاه های ایران نوشتند:
"از اساتید محترم خواهش میکنیم بعد از اتمام کلاس ماژیک خود را تحویل دانشگاه بدهند...!!! -
زنگ زدم خونه دوس دخترم باباش گوشی رو ورداشت
خواستم بپیچونمش،گفتم منزل آقای یوسفی ؟
باباش خواست زرنگی کنه و مچ منو بگیره, گفت بله خودم هستم!!گفتم :غلط می کنی وقتی تو حسابت پول نیست چک بی محل میکشی .. پولو نریختی به حساب میام دهنتو سرویس میکنم ..
معذرت خواهی کرد گفت اشتباه شده..فکر کرده خیلی زرنگه
-
تو دانشگاه از یه دختر خوشم اومد یه اسکناس در آوردم روش شماره نوشتم و رفتم بهش گفتم این پول از جیب شما افتاد.
دختره خنگ اسکناسو ازم گرفت رفت باهاش ساندویچ خرید
حالا مشکل اینا نیست. درد من اینه که یارو ساندویچیه از ساعت 12 شب تا الان داره پیام میده میگه از ساندویچ خوشت اومد عزیزم؟
اینو کجای دلم بزارم