شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
این اسمای « زامه زا » و «زام یاختک» و «مام یاخته» و « مامه» و «زامه » یه چیز تو مایه های همون « ابولفضل پور عرب» و «فریبرز عرب نیا» و «فرامرز قریبیان» خودمونه...
هیچ وقت قرار نیست یادشون بگیریم !
-
@ooo در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
صرفه جویی کنید دیگه عه....منبع:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/12/05/1664592/ضرورت-توجه-به-تولید-برق-با-راندمان-پایین/amp -
@ooo در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
صرفه جویی کنید دیگه عه....منبع:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/12/05/1664592/ضرورت-توجه-به-تولید-برق-با-راندمان-پایین/ampKourosh Mousavi
اثرات جانبی کنکور اگه آدم بود: -
@ooo
خدایی قشنگ بود -
Kourosh Mousavi
اثرات جانبی کنکور اگه آدم بود:Kourosh Mousavi
دقت کردی کشمشا کل سال دنبال اینن که عرق بشن ولی ده روز محرم میرن لای عدس پلو گناهاشون بخشیده شه -
Kourosh Mousavi
دقت کردی کشمشا کل سال دنبال اینن که عرق بشن ولی ده روز محرم میرن لای عدس پلو گناهاشون بخشیده شه@Amir-Reza-Babahabib در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
Kourosh Mousavi
دقت کردی کشمشا کل سال دنبال اینن که عرق بشن ولی ده روز محرم میرن لای عدس پلو گناهاشون بخشیده شهالان برم لای عدس پلو روانم آروم می شه؟
منطقیه -
@Amir-Reza-Babahabib در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
Kourosh Mousavi
دقت کردی کشمشا کل سال دنبال اینن که عرق بشن ولی ده روز محرم میرن لای عدس پلو گناهاشون بخشیده شهالان برم لای عدس پلو روانم آروم می شه؟
منطقیهKourosh Mousavi
کشمشی؟ -
Kourosh Mousavi
کشمشی؟@Amir-Reza-Babahabib در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
Kourosh Mousavi
کشمشی؟"شب خوب دیدم کشمشم، بیدار شدم به این فکر کردم آیا من انسانی ام که خواب کشمش را دیده است یا کشمشی که خواب آدم بودن؟"
از خودم (چوانگتسی گفته من بومی سازیش کردم.)
-
@Amir-Reza-Babahabib در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
Kourosh Mousavi
کشمشی؟"شب خوب دیدم کشمشم، بیدار شدم به این فکر کردم آیا من انسانی ام که خواب کشمش را دیده است یا کشمشی که خواب آدم بودن؟"
از خودم (چوانگتسی گفته من بومی سازیش کردم.)
Kourosh Mousavi
بزار اصلشو بگم
تو یه آدمی که کشمش مصرف کردی -
VID_20230117_123053_961.mp4
چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا؟!
چون خوشمزه تر میشه -
- مرحوم چرا فوت کردن؟
- هیچی رفت کرنر بزنه