شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
طرف رفت انجمن اهدای اعضای بدن، عضو بشه جوگیر شد همه رو تیک زد، بعد از مرگش بیمارستان یه شلوار با یه مشت سبیل تحویل خانوادش دادن!:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@tajrobi-nil
-
یکی از خوبیهای کم بودن موجودی حسابم اینه که
وقتی دارم کارت میکشم، نگران اشتباهی بیشتر زدن صفر نیستم !:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
رئیس جمهور جدید فرانسه ۳۹ سالشه،
الان وقتشه برم به بابام بگم
نگاه کن طرف نصفه توعه رئیس جمهور شده ! -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
یه عدد بین 10 تا 20 انتخاب کن
اون عدد رو با 32 جمع کن
حاصل رو ضرب در 2 کن
حاصل رو منهای 1 کن
حالا چشماتو 5 ثانیه ببند.
.
.
.
همه جا تاریک شد. درسته؟
اینو خودم درس کردم
ما اینیم دیگه!
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
یه سلامی هم بکنیم به پول
.
.
سلام چرکو
مارو نمیبینی خوشحالی؟؟؟
خاک تو سرت
-
اﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻌﻠﻤﻤﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﯾﻪ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﺭﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ :
ﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﮕﻪ ﭼﺮﺍ؟؟
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ :ﻣﺎ ﺑﮕﯿﻢ ...!!!
ﮔﻔﺖ :ﺑﮕﻮ ﻋﺰﯾﺰﻡ ...
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ :ﭼﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺍ؟
ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺘﮑﻢ ﺯﺩ هنوزم نمیدونم چرا؟
-
نود درصد حرف هایى که باهاشون موافقت مى کنم فقط واسه اینه که
.
.
.
حال ندارم مخالفت کنم
میخوام طرف فکشو ببنده -
روزهایی پر از امید , سلامتی , شادابی , زیبایی , مهربونی و دوستی
.
.
.
از طرف شما برای خودم خواستارم… -
پسره از پورشه پیاده شد اومدطرفم بهم گفت
میشه ازتون خواهش کنم با من ازدواج کنید؟؟
حاضرم ماشینم با یک میلیارد پولم بهتون بدم…
گفتم نه و رفتم!!
میدونین بچه ها اخلاق برا من خیلی مهمه. . .
اول باید سلام میکرد -
) چرا سوال 12 رو غلط گرفته؟؟؟
-
زنگ ادبیات بود،پرسش داشتیم،آخرین پرسش ، بخش تمرین بود که یه سوالش
میگفت:هشت کلمه ی مهم از متن درس بیابید و با هرکدام جمله بسازید.نوبت که به من
رسید گفتم:با کمال الملک جمله میسازم.معلم گفت باشه.حالا سوتی منو داشته
باش.گفتم:کمال الملک شاعر دوره ی قاجار بود.بعد همه یک صدا داد زدن:کمال
الملک؟؟!!شاعر؟؟!!منم هول شدم و گفتم:نه!خیلی مهربان بود!
همه حتی معلم،با هم زدن زیر خنده!
وای خدایا یادش بخیرmriaw در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
زنگ ادبیات بود،پرسش داشتیم،آخرین پرسش ، بخش تمرین بود که یه سوالش
میگفت:هشت کلمه ی مهم از متن درس بیابید و با هرکدام جمله بسازید.نوبت که به من
رسید گفتم:با کمال الملک جمله میسازم.معلم گفت باشه.حالا سوتی منو داشته
باش.گفتم:کمال الملک شاعر دوره ی قاجار بود.بعد همه یک صدا داد زدن:کمال
الملک؟؟!!شاعر؟؟!!منم هول شدم و گفتم:نه!خیلی مهربان بود!
همه حتی معلم،با هم زدن زیر خنده!
وای خدایا یادش بخیرولی من هر وقت این سوتیمو یادم میاد نابود میشم