-
بارون یه امروزو بصبر خواستی فردا میگم الان حس قاضی دادگاه خانواده رو دارم میرم بخوابم خستم میفهمی خسته؟!خخخخ
-
Baran77 دانش آموزان آلاءreplied to sogol on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شده
sogol
سوگل !! جان من اذیت نکن بگو خب
بخدا کسی از دست کسی ناراحت نی بجز مجتبی خان که منو نمیبخشه تمام -
بارون و اقاهه مجتبی نمیگم بچه کوچولو ها باز من به راحیلم میگم بچه والا راحیل خخخ
-
sogol
سوگل جان بگو منم یه مدته دنبالشم -
sogol دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Baran77 دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شده
اشکال نداره از کوچیکیتونه ولی من بزرگوارانه بخشیدم هههههه
یکم یاد بگیر !! -
miliarderjavanreplied to sogol on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol من منتظر اون راه حلم که گفتی میشه حذف کرد
لطفا بگو ممنون -
miliarderjavanreplied to Baran77 on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Baran77 هههه
ولی بازم نمیبخشمت -
sogol دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miliarderjavan اهوم من فک کردم امس واقعیته هههههه بارون حالا ایندفه ببخششش به خاطر من هوف روز خوش دوسان
-
Baran77 دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر جور راحتی ههههه ولی من به بزرگی خودم و کوچیکی شما میبخشم
خخخخخخخخ -
miliarderjavanreplied to sogol on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol اسم مستعارمه دیگه (؛
-
miliarderjavanreplied to Baran77 on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Baran77 نه نمیبخشمت :دی
من کلا غریبه و اشنا نمیشناسم کلا شوخم با هرکی شوخی میکنم شوخی کردم ناراحت نشو ولی الان نمیبخشمت : -
Baran77 دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شده
داداش اگه نبخشیدی بگو منم نبخشمت خخخخخخ
-
sogol دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miliarderjavan پس قایله ختم شد صلوات بفرستین خخخ عه پس اسمت اقا مجتبایه من فک کردم میلیاردری خخخخخخخ
-
Baran77 دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miliarderjavan
پس بخشیدی؟؟؟؟؟
البته شمام کم منو اذیت نکردینااا ولی من به دل نمیگرم -
miliarderjavanreplied to sogol on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol چرا برطرف میشه همه چی امکان برطرف شدنش هست
-
miliarderjavanreplied to Baran77 on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Baran77 نه بابا دلخوری چیه منم چیزی که گفتم سر شوخی بوده
(؛ -
دلخوریاتم دور پروازه!برطرف نمیشه؟!عجبا
-
Baran77 دانش آموزان آلاءreplied to miliarderjavan on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miliarderjavan
اقا مجتبی قبل از اینکه برید میخواستم منو حلال کنید که یکم
اذیتتون کردم امیدوارم به دل نگرفته باشین البته هرچی گفتم جنبه شوخی داشته -
miliarderjavanreplied to sogol on ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sogol نه دلخور که باشم نمیگم معمولا حتی اگه برمم بازم برطرف نمیشه ...
حالا هم وطن دوستی (؛
پست 104881 از 107093