-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ترنم
سلام
چی رو؟ -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ترنم
آهان البته واسه آقای ابوذر خانی فرد که فرق نداره ادمین ها میتونن پیام های پاک شده رو بخونن. -
دلنوشته ی مجازی یک پسر ب عشقش
امروز چهارمین سالیه که نمیدونم خواسته یا ناخواسته محو شدی رفتی نمیدونم کجا، یاد صبحای جمعه که شوق چن دقیقه پیاده روی برا رفتن سر آزمونای کانونو با هم داشتیم که خواب شب قبلو ازمون میگرفت، حالا کجایی ببینی سر قولم موندم و دکتر شدم اما این بدون تو بی ارزشه برام، حیف.....
من ک کلی دلم براش سووووخzeynab.khanoom ازمون کانون :|
-
ترنم
پیدا کردی یکیم بذار برا من
فقط توخیابون ارایش نکنه ها فقط تو خونه واسه خودم من غیرتیم -
ترنم
آهان البته واسه آقای ابوذر خانی فرد که فرق نداره ادمین ها میتونن پیام های پاک شده رو بخونن.نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاره
اما نباید باشه تو انجمن -
-
ترنم
فقط توخیابون ارایش نکنه ها فقط تو خونه واسه خودم من غیرتیمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemekhanom در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ترنم
فقط توخیابون ارایش نکنه ها فقط تو خونه واسه خودم من غیرتیمباشه
بسته بندی میکنم برات بیا ببرش -
ترنم چی؟؟؟؟؟/
-
-
ترنم
من نمیدونم اون دختره ک رتبه 1کنکور هنر بود شوهرم داشت چجور 1شدfatemekhanom هنر که اسونه
من الکی رفتم سر ازمون هنر اصلا نمیدونستم چی هست هنر 100 شدم :| -
fatemekhanom هنر که اسونه
من الکی رفتم سر ازمون هنر اصلا نمیدونستم چی هست هنر 100 شدم :| -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان من برم خدافززززز
-
-
ترنم
منم برم فیزیک بای -
ترنم
منم برم فیزیک بایfatemekhanom
خب اینجوری شما دوتا در مورد شوهر حرف میزنید فک کنم اولویت رو بزارید رو شوهر کردن بیخیال کنکور هههه -
fatemekhanom
خب اینجوری شما دوتا در مورد شوهر حرف میزنید فک کنم اولویت رو بزارید رو شوهر کردن بیخیال کنکور ههههDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
fatemekhanom
خب اینجوری شما دوتا در مورد شوهر حرف میزنید فک کنم اولویت رو بزارید رو شوهر کردن بیخیال کنکور هههه -
fatemekhanom
خب اینجوری شما دوتا در مورد شوهر حرف میزنید فک کنم اولویت رو بزارید رو شوهر کردن بیخیال کنکور ههههDR.PeRshIA
نه مابه این نتیجه رسیدم ازدواج نکنیم درس بخونیم