-
عطش؟ یا گرسنگی؟
-
@Dr.Bernosi
سرما خوردگی این موقع سال...
خدا رو شکر -
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
سرما خوردگی این موقع سال...
خدا رو شکراتفاقا منم تا چندروز پیش درگیر بودم از گرمای زیادیه
-
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
اوضاع رو به راهه؟ -
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
اوضاع رو به راهه؟همه چی تقریبا خوبه فکرای چدید و نویی به ذهنم داره میرسه برا تابستون 96 اندفه ببینم میتونم با برنامه چیزی رو پیش ببرم یا نه
-
آلا خیلی وقته فیلم نمیذاره چند روز پیش شنیدم که انگار کلا چم شده ولی سریع انکارش کردم
-
@Dr.Bernosi
خیلیم عالی -
Amirbernosireplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
اوضاع رو به راهه؟همه چی تقریبا خوبه فکرای چدید و نویی به ذهنم داره میرسه برا تابستون 96 اندفه ببینم میتونم با برنامه چیزی رو پیش ببرم یا نه
منظورم توی زیست بود که تو انچمن یکاری بکنم
-
@Dr.Bernosi
از کجا شنیدین؟
خوب کاری کردین -
Amirbernosireplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Amirbernosireplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لقمه مهروماه منظورتونه؟!
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
بله
اونم ژنتیک یا بدن انسان -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
بله
اونم ژنتیک یا بدن انساندارمشون ولی بدرد نمیخورن
-
تو این مدت ژنتیک میخواین بخونین؟!
-
یا برای تابستون؟!
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
از چ لحاظ شما تست زدید که میگید من گیاهی و جانوری رو دارم چون جانوری بیشتر چیزهایی که گفته رو من توی سال 95 وبیشتر تست های گاج نقره ای دیدم -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
از چ لحاظ شما تست زدید که میگید من گیاهی و جانوری رو دارم چون جانوری بیشتر چیزهایی که گفته رو من توی سال 95 وبیشتر تست های گاج نقره ای دیدمرو چانوریش که من واقعا چیزی نمیگم حرف نداره! ولی خب گیاهی و ژنتیک و انسانش به کار من نیومد
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
نه راستشو بخواین خوندم اینا رو هم برای محکم کاری دارم میخونم اخه ژنتیک کار یه ماه دو ماه نیست ولی بقیه همه فهمیدنیه -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
نه راستشو بخواین خوندم اینا رو هم برای محکم کاری دارم میخونم اخه ژنتیک کار یه ماه دو ماه نیست ولی بقیه همه فهمیدنیهاگه میخواین انسانو بخونین خود کتابو بخونین! راحته خدایی!
86676/107093