گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
aaalizadeh79 درسته...
من با تایم مشکلی نداری
موقع درس خوندن به خودم فشار میارم
خیلی خودمو اذیت میکنمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i نکنین اینکارارو توروخدا من بعد آزمون روال میکنم میرم جایی پینگ پونگی چیزی صفا باشه...یکم روحیه رو بش برسید...
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها...خسته نباشید همگی
شیمی ۹ساعت و۲۰ مین خوندن+تست
عربی ۱ ساعت و۴۰ مین خوندن +تست
۳۰ مین هم زبان خوندن
جمعا شد ۱۱ساعت ونیم -
۳۰ مین هم زبان خوندن
جمعا شد ۱۱ساعت ونیمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی ممنون ک جواب دادید
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@IAmAnonymous
-
۳۰ مین هم زبان خوندن
جمعا شد ۱۱ساعت ونیمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i خیلیم عالییییی درود و تبریک مرحبا و احسنت همه یجا قرار شد تعداد تستارو هم بگیم فقط البته نمه نمه جا بیوفته خودمم تازه یک دوشبه رعایت میکنمش
-
Zahra_Z
البته خیلی وقت هست ک این تاپیک رو دنبال میکنم و واقعا برام جذاب بود دلیل اصلی اومدنم این بود یکم راهنمایی میخواستم از خانوم صدف صنم و اون پسره ک اسمش سخته ک سه تا تونم خ زیاد درس میخونید چطور وقتای هدر رفتتون رو کم کردید من تلویزیون رو کاملا و گوشی رو هم تقریبا گذاشتم کنار اما ساعت مطالعم رو 9 ساعت مونده میخوام ب 12 برسونم لطفا شما ک تجربشو دارید راهنمایی م کنیدنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra_Z
اولین کاری که کردم این بود که نشستم کلا ساعات روز رو از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم نوشتم.مثلا من ساعت6صبح پا میشم.از ساعت 6و نیم تا 12/30 رو نوشتم اما اینجوری که مثلا از ساعت 6/30 تا 7/30 یه بازه ده دقیقه استراحت 7/40 تا 8/40 دوباره ده دقیقه استراحت 8/50 تا 9/50 و به همین منوال واسه شام 30دقیقه نهار و صبحانه هم همینطور.تازه میفهمیم چقدر وقت تلف شده در روز داریم که میشه ازش استفاده های مفیدتری کرد.بعدش تعداد تست های کتاب کمک اموزشی رو که واسه هر درس دارید بنویسید و برحسب توانایی خودتون و ساعت مطالعتون در روز تقسیم بندی کنید و ببینید چند روز طول میکشه تا تمومش کنید.اینجوری اون استرس تموم کردن تستا و مباحث که خودم همیشه دارم از بین میره.
3
به چند دلیل :1استفاده درست از زمانم که تو چند پست قبل گفتم چجوری شد.2علاقه فوق العاده شدید و شوق بی نهایت برای رسیدن به رشته موردعلاقم.3عاشق درس خوندنم وقتی میشینم پای کتابام به چشم یه موجود خسته کننده بهش نگاه نمیکنم بلکه به چشم یه پل واسه موفقیت میبینمش که منو به زندگی که حقمه میرسونه .با کتابام دوستم...هیچوقت از درس خوندن خسته نمیشم.4تنوع کتابا که خیلی موثره... -
Zahra_Z
البته خیلی وقت هست ک این تاپیک رو دنبال میکنم و واقعا برام جذاب بود دلیل اصلی اومدنم این بود یکم راهنمایی میخواستم از خانوم صدف صنم و اون پسره ک اسمش سخته ک سه تا تونم خ زیاد درس میخونید چطور وقتای هدر رفتتون رو کم کردید من تلویزیون رو کاملا و گوشی رو هم تقریبا گذاشتم کنار اما ساعت مطالعم رو 9 ساعت مونده میخوام ب 12 برسونم لطفا شما ک تجربشو دارید راهنمایی م کنید -
Zahra_Z
اولین کاری که کردم این بود که نشستم کلا ساعات روز رو از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم نوشتم.مثلا من ساعت6صبح پا میشم.از ساعت 6و نیم تا 12/30 رو نوشتم اما اینجوری که مثلا از ساعت 6/30 تا 7/30 یه بازه ده دقیقه استراحت 7/40 تا 8/40 دوباره ده دقیقه استراحت 8/50 تا 9/50 و به همین منوال واسه شام 30دقیقه نهار و صبحانه هم همینطور.تازه میفهمیم چقدر وقت تلف شده در روز داریم که میشه ازش استفاده های مفیدتری کرد.بعدش تعداد تست های کتاب کمک اموزشی رو که واسه هر درس دارید بنویسید و برحسب توانایی خودتون و ساعت مطالعتون در روز تقسیم بندی کنید و ببینید چند روز طول میکشه تا تمومش کنید.اینجوری اون استرس تموم کردن تستا و مباحث که خودم همیشه دارم از بین میره.
3
به چند دلیل :1استفاده درست از زمانم که تو چند پست قبل گفتم چجوری شد.2علاقه فوق العاده شدید و شوق بی نهایت برای رسیدن به رشته موردعلاقم.3عاشق درس خوندنم وقتی میشینم پای کتابام به چشم یه موجود خسته کننده بهش نگاه نمیکنم بلکه به چشم یه پل واسه موفقیت میبینمش که منو به زندگی که حقمه میرسونه .با کتابام دوستم...هیچوقت از درس خوندن خسته نمیشم.4تنوع کتابا که خیلی موثره...نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SADAF_KONKUR98 امیدوارم مفید واقع بشه
-
Zahra_Z
3
به چند دلیل :1استفاده درست از زمانم که تو چند پست قبل گفتم چجوری شد.2علاقه فوق العاده شدید و شوق بی نهایت برای رسیدن به رشته موردعلاقم.3عاشق درس خوندنم وقتی میشینم پای کتابام به چشم یه موجود خسته کننده بهش نگاه نمیکنم بلکه به چشم یه پل واسه موفقیت میبینمش که منو به زندگی که حقمه میرسونه .با کتابام دوستم...هیچوقت از درس خوندن خسته نمیشم.4تنوع کتابا که خیلی موثره...نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SADAF_KONKUR98 الله اکبر ایشون استاد ماهستن فک کنم نیازی نباشه من تایپ کنم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@IAmAnonymous این چه حرفیه.شما سرور مایید
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SADAF_KONKUR98 پینگ پونگ خوبه که بده مگه؟
البته توصیه به منکر کنکوری نکنم تحلیل رو بکنید بعد برنامه رم تنظیم کنین بعد هرجا خواستین برین
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SADAF_KONKUR98 نه اخه یهو درازای متن رو دیدم گفتم الله اکبر بعد شما که 15 میگیرین حرف بزنین بهتره تا یه 13 ساعته
-
@SADAF_KONKUR98 نه اخه یهو درازای متن رو دیدم گفتم الله اکبر بعد شما که 15 میگیرین حرف بزنین بهتره تا یه 13 ساعته
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous منم حرفی ندارم پس
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط Titan انجام شده
خب امشب نتیجه گرفتیم یکم طی روز های آینده شکل برخورد با برنامه رو هم راجبش باید دقت کنیمو طی روزای آینده بررسی کنیم نمه نمه چون بعضی دوستان گفتن که انگاری خیلی دارن اذیت میکنن خودشونو رفیق بد نباشم یوقت که بگم شل بگیرید نه اصلا منتهی بی منطقی نکنیم با روحیاتمون همون طور که توی مسیر داریم حرکت میکنیم یه سری چیزای خوبی که به ذهن کمک میده رو هم برای تغذیه مخ قرار بدیم باز حالا نظرات ببینیم چی میگن و وتو میشه این یانه
-
@SADAF_KONKUR98 پینگ پونگ خوبه که بده مگه؟
البته توصیه به منکر کنکوری نکنم تحلیل رو بکنید بعد برنامه رم تنظیم کنین بعد هرجا خواستین برین
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous یه سوال فنی.تا برنامه تنظیم میشه و ازون تحلیل یشه میشه 1 شب.اون وقت استراحت رو از کجا میارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous حالا اون 2 ساعت اختلاف که چیزی نیست...
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohaddese-p-o-i نه دیگه نمه نمه باید شروع کنیم...بچه ها هم فکر نکنن یه کاغذ دسمون میگیریم 3 ساعت از بالا به پایینو از پایین به بالا هی میخونیمش...اینجوری من باب این ماجرا که تعداد تستا بیان بشه خیلیا سوال هاشون به ذهنشون میاد راجب تعداد تستو و یه سری سوالا ی دیگ
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohaddese-p-o-i پستای قبل بود.کپی کردم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا گزارش میدین؟!