Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. # نه_به_تأثير_سهمیه_کنکور
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
پناه دل 🌱
_ Reza __
بعضی وقت‌ها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمی‌دونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعه‌ای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیه‌هایی از قرآن که آرامش‌بخشن و همین‌طور فیلم‌ها، عکس‌ها یا جمله‌هایی که می‌تونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظه‌های سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
ته تقاریِ تابستون:)
ari_14A
سلام سلام امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه خیلی وقت بود تاپیک تولد برای کسی نزدم ولی خب اوشون فرق دارن هم اینک هم ماهِ خودمه:)هم اینک یکی از آدمایی بود ک از اینجا برام موند. تولدِ @Aqua اوشونه. همونجا‌که‌شایع‌میگه: بهترین‌رفیق‌منی پایه‌ثابتی،شریک‌غمی بعید میدونم دیگه مثل تو ببینه زمین از خوبِ خیلیا خیلی بهتری:)🫂 سنت از خیلیا کمتر بود ولی معرفتت از خیلیا بیشتر. خلاصه ک امیدوارم امسال بشه همونی ک میخوای چون میدونم چقد براش تلاش کردی و چقد لایقشی آرزوهات برات خاطره شن🤍️ @Michael-Vey @Narges_ @ماهلین-سایتمون @Zahra2020 @Anzw-18 @Ainoor @Ramos9248 @Hhh-Hh دیگ بقیه یادم نیست اگه کسی میدونین تگ کنین مرسی ازتون🤌
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
آشپزی🍽🥞🎂
م
سلام و درود به همه لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون رو با هم به اشتراک بذاریم و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین دعوت میکنم از: @soniaaa @Anzw-18 @Gharibe-Gomnam @roghayeh-eftekhari @chichak-am @حامد-صباحی @حمید-صباحی @m-hmt @sania-Andiravan @z-Gheibi و بقیه دوستان @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قان قان قان! 🚙🚦
Michael VeyM
هاااعییی آقا به پیشنهاد @Neo..... تصمیم گرفتم که براتون از طریقه گواهی نامه گرفتن بگم البته اینم بگم که همه اینا با توجه به شهر خودمون و آموزشگاهی که من ثبت نام کردم هست.. ممکنه شهر شما فرق داشته باشه نمیدونم اول از همه که برای ثبت نام رفتیم آموزشگاه. بهم گفتن باید کتاب آیین نامه رو برای کلاسای تئوری داشته باشم. حالا چه بخری چه از قبل داشته باشی. منم چون نداشتم خریدم. بعد گفتن که باید اول بری احضار هویت و معاینه چشمی برای احضار هویت، رفتیم پلیس +۱۰ . فقط یه چیز مهم که باید حواستون باشه اینه کهههه.. اونجا ازتون قراره عکس بگیرن. از این عکس یهوییا مثل کارت ملی مثل من نشین همینجوری برین الان عکس من یجوریه که انگار ام کلثومم نه پرنیا خلاصه به خودتون برسین و دخترا با خودتون مقنعه ببرین که از مقنعه شپشوی اونا استفاده نکنین. برای احضار هویت تاجایی که یادمه حتی ازتون میخوام که اسمتونو به انگلیسی بنویسین پس اگه نمیدونین املای انگلیسی اسمتونو، حتما یاد بگیرین چون دیگه ثبت میشه و تغییر نمیشه داد. بعد اینجا یه مبلغی هم ازتون پول میگیرن برای معاینه چشمی هم که میگن کجا برین. اونجا هم ازتون گروه خونیتونو میپرسن (همینجوری شفاهی میپرسن پس مطمئن باشین از گروه خونیتونو. من خودم پارسال که رفته بودم، اشتباه گفته بودم و چند روز پیش تصحیح کردم). خلاصه درست بگین چون مهمه فرض کنین خدایی نکرده تصادف کنین بر حسب همین گروه خونیتونو میفهمن. بعد حالا معاینه چجوریه؟ یه معاینه چشمی میکنن.. (اگه عینکی باشین با عینک). بعد مثلا میگن با پاشنه راه برو و اینا. دقیق یادم نیست همه رو چون پارسال انجام دادم. اینجا هم یه مبلغی ازتون میگیرن. (اینسری رفتم برای همون تصحیح گروه خونی، رو دیوار زده بود ۲۴۰ هزار تومن فکر کنم. البته تصحیح گروه خونی هزینه ای نداشت.) حالا که اینکارا رو کردین اموزشگاه زمان کلاسای تئوری رو میگه. اگر درست یادم باشه، ۸ جلسه کلا کلاس تئوری دارین که ۲ جلسش فنیه. (البته فنیش هم تئوریه). هر کلاس فکر کنم ۱ ساعته بود. بعضی آموزشگاه ها هم تئوریاشون اختیاره میتونین نرین ولی خب برا ما که اجباری بود. اینم بگم که مثلا آموزشگاه ما برای شهریه (که در حال حاضر ۸۶۰۰ تومنه تقریبا)، یه مقدارشو گرفت و گفت میتونین بقیه‌شو بعدا تا جلسه ۶م کلاس عملیتون بدین بدین. حالا که کلاس تئوری تموم شد، نوبت کلاس عملیه. جلسه آخر تئوری خودشون از ما پرسیدن اگه مربی خاصی مد نظرتون هست بگین. و خانما اگه مربی آقا میخوان، باید حتما یه همراه که درجه اول هم باشه داشته باشن. منم که گفتم خانم باشه بعدش، مربی بهتون زنگ میرنه باهم هماهنگ میکنین برای کلاسای عملی. کلاسای عملی ۱۲ جلسه حدودا ۲ ساعته هست کلا. (البته ۲ ساعت باهاتون تمرین نمیکنن‍️ واسه من که مربیم ۱ ساعت و نیم تمرین میکرد‍️‍️‍️). ۱ جلسش هم تمرین تو شبه (که میگن اختیاریه و میتونین همون تو روز تمرینش کنین) این ۱۲ جلسه هم به سلیقه مربیتونه که چجوری آموزش بده. برا من که تا ۳ جلسه اول، همه چیز یعنی دنده ۱ و ۲ و ۳ و پارک دوبل و دور دو فرمونه رو یاد داد و بقیه جلسات تمرین و تکرار بود. جلسه آخر هم تنرین تو شب بود که چراغای ماشین رو بهم یاد داد. تو جلسه آخر، رفتیم آموزشگاه و باز از ما علاوه بر شهریه ای که دادیم پول خواستن یه ۵۰۰ و خوردی و یه ۲۰۰ و خوردی. جمعا ۸۳۵ میشد اگر یادم باشه.. برای کارکس ماردکس و این چرت و پرتا‍️ بعد به ما گفتن فلان روز برو فلان جا برای آزمون آیین نامه برای آیین نامه که اصلا کتابی نخوندم. یه فایل هست ۲۰ سری آزمون آیین نامه اصلی توش هست. آزمونش ۳۰ سواله هست و تا ۳ غلط مجازی. بیشتر از ۳ تا، رد میشی و دوباره باید بری آموزشگاه یه فیش ۱۰۰۰ تومنی ازشون بگیری تا هفته بعد امتحان بدی. منم همون فایل رو خوندم و تو آزمون، یکی از همون سری هایی که تو فایل بود افتاد دست من و با ۱ غلط قبول شدم. یه نکته هم بگم که به هر نفر رندوم برگه ها رو داد یعنی تو و بغل دستیات برگه مشابهی ندارین‌. یکی از اون ۲۰ سری به هر کدومتون اقتاده. پس خیلی به فکر تقلب از بقیه نباشین اما خود سرهنگه افسره چیه، خلاصه اونی که میخواست ازمون آزمون بگیره قبل شروع امتحان چند تا سوال پر تکرار رو به ما رسونده بود و سر آزمون به بچه ها کمک میکرد هر چند به من کمک نکرد گگگ بعد دوباره رفتیم آموزشگاه برای گرفتن نوبت آزمون شهری. ۲۵۰ تومن باز از ما پول گرفتن بخاطر هزینه ماشین آزمون که ما این پول رو دادیم و روز آزمون رفتیم محل قرار من و افسر بار اول، افتادم با آشغال ترین و ملعون ترین افسر قائمشهر که به حروم خوریش معروفه. نفر آخر نشستم پشت فرمون. دو قدم رفتم جلو گفت بزن دنده دو منم گاز دادم و زدم، بعد یهو گفت گاز کم دادی. ردی :| هر چی هم گفتم آقا شما بزار من یکم برم مگه میشه ۱۰ مترم نرفتم منو رد کنی که اوشون گوشش بدهکار نبود. خلاصه، وقتی بار اول رد بشی، یه جلسه تمرین اجباری داری. (بحاطر همینه که بار اول معمولا رد میکنن). ماهم رفتیم آموزشگاه یه ۶۰۰ هزار تومن برای تمرین و یه ۲۵۰ هزار تومن برای هزینه ماشین آزمون و یه ۱۰۰۰ تومن برای رد شدنم ازمون گرفتن یه جلسه تمرینم رفتیم و باز هفته بعد رفتیم آزمون این سری هم که متاسفانه استرس فراواااان داشتم. نفر اول کنار افسر نشستم و قشنگ قفل کرده بودم‌. تا نشستم گفت اون جلو ماشینه رو دوبل بگیر. منم رفتم ولی خب دوبلم خراب شد و خوردم به جدول و همونجا پیادم کرد. امااا این سری برای ۱ جلسه تمرین اختیاری زد که منم نرفتم و خودم با ماشینم تمرین کردم. رفتیم باز آموزشگاه و ۲۵۰ هزار تومن برا ماشین و ۱۰۰۰ تومن برا رد شدنم گرفت. بعد اومدیم برای سری سوم سری سوم من زرنگ بازی دراوردم. آزمونم ۱۰ شروع میشد منم ۶ صبح با ماشین خودمون رفتم تمرین. که استرسم کمتر شد. بعدشم ۱ ساعت قبل آزمون پروپرانول با دوز ۱۰ هم خوردم که دیگه محکم کاری بشه و بخاطر استرس رد نشم سری سوم، نفر دوم رفتم. اول از همه بگم چون از سری پیش ترس داشتم که پارک دوبلو خراب کنم، از بچه ها روش پارک دوبلشونو پرسیدم. بعد با یه گروه از بچه ها که همونجا رفیق شده بودیم هماهنگ شدیم که با چه ترتیبی بریم بشینیم. (بعضی افسرا میگن هر کی میخواد بشینه. اما بعضیا از رو لیستشون به ترتیب میخونن). خلاصه نفر اول دوبل رفت ماشینو و قبول شد (البته با اینکه بار اولش بود و اولش خورد به جدول، افسر بهش گفت بهت یه فرصت دیگه میدم و همینو دوباره برو. دوباره رفت و قبولش کرد). افسر بهم گفت همینو از پارک خارج شو و دوباره دوبل برو. منم همینکارو کردم و حتی وسطش خاموش کردم (چون ماشینش کولرش روشن بود و خب، فشار زیادی به ماشین اومده بود و نباید طبق عادتم با نیم کلاچ خالی عقب میرفتم. تو اینجور مواقع حتما باید یه ذره گاز داد). منم اصصصلا خودمو نباختم و با ریلکسی تمام دنده رو خلاص کردم و دوباره استارت زدم و پارکمو کامل کردم. و قبول شدم بعد قبولی، رفتم آموزشگاه کاردکس اینامو تحویل دادم و حدس بزنین چی شد؟ بااااز هم ۲۴۵ هزار تومن ازم پول گرفتن بخاطر هزینه پست گواهی نامه بعد گفتن ۱ ماه تا ۱.۵ ماه دیگه میاد که ماهم الان منتظریم ببینیم ایشالله موقع اومدن گواهی نامه هم ازمون پولی میگیرن یا نه حالا فعلا این مقدار تجربه رو داشته باشین تا فکر کنم ببینم چه جزئیات دیگه ای یادمه شماهم سوالی داشتیم حتتتما بپرسییین و راننده های دیگه حتما تجربیاتتونو در اختیار بزارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
خط خط یه گردو 😍❤
اکالیپتوسا
Topic thumbnail image
غیر درسی
ایران رو به یاد بیار!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
غیر درسی
چالش 20 حقیقت
مهربونم
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه . من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن ) پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره.... حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟ این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم. **اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین ! خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید @alireza_ysf75 @فااطمه @بهاره @M.an اخراج نشوم صلوات
غیر درسی
آواز🎼🎧
FarhaddF
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
دانلود آزمون های آزمایشی
C
سلام یه سوال دارم دانلود آزمون های آزمایشی قلمچی و... قانونیه؟ که بشینیم تحلیل کنیم و نکته و تست من توی سایت قلمچی قسمتی پیدا نکردم که آزمون هاشو آرشیو شده بزاره ، ولی توی سایت های دیگه بود بنابراین باید بپرسم قانونیه یا نه؟
غیر درسی

# نه_به_تأثير_سهمیه_کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
131 دیدگاه‌ها 33 کاربران 2.5k بازدیدها 30 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sonicS sonic

عدالت بیداد میکنه واقا... :|
    ما باید از دهن شیر موفقیتو بکشیم بیرون و بعضیا پشت باباجونشون قایم میشن و رشته و دانشگاهی که ما واسش جون کندیم از اون بالا میفته جلو پاشون ...
    تازه میگن حقمونه... :|
    اصن چرا ازشون کنکور میگیرن؟ مسخرمون کردن؟ یه چندتا صندلی رشته های تاپ تو دانشگاه های تهران بزارن واسشون دیگه... آخه گناه دارن خسته میشن 4 ساعت تموم بشینن روی صندلی و به اطراف نگاه کنن ... بدتر اینکه باید ساعت 7 صبح پاشن :|
    من از همینجا اعلام میکنم ازین بنده های خدا نمیخاد کنکور بگیرین اصن ... اینا که قراره دکتر مهندس بشن پس این کنکور فرمالیته چیه دیگه؟!
    منم بابام جبهه بوده چون تیر نخورده گناه کرده؟
    موفقیت شما چه ربطی به بابات داره؟ مرد باش جنم داشته باش خودت تلاش کن...

MahhhM آفلاین
    MahhhM آفلاین
    Mahhh
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@negin-78 واقعا..🙋🙋🙌🙌

بر خیز و مخور غم جهان گذران
    بنشین و دمی به شادمانی گذران💚👣

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • SenatOrS SenatOr

yasamanbanu
      سلام
      اونایی ک استفاده میکنن اتفاقا میگن حقشونه و این حرفا 🙂
      و فک نکنم کوتاه بیان...
      باید کلا این قوانین برداشته شه
      نمونش میشه رتبه 900 سهمیه ک پزشکی قبول میشه و بعد بخاطر سختیش انصراف!!میده

این حرفا ب کنار،منبعِ فیزیکتون چیه شما؟ :|

M آفلاین
      M آفلاین
      maedeh-imani
      این پست پاک شده!
      SenatOrS 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • M maedeh-imani

این پست پاک شده!

SenatOrS آفلاین
        SenatOrS آفلاین
        SenatOr

maedeh-imani من از شما منبع فیزیک پرسیدم ؟!

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • yasamanbanuY yasamanbanu

@marylotfi
          https://www.aparat.com/v/xqEQ5/انتقاد_دکتر_سید_مجید_حسینی_از_وجود_19_گونه_سهمیه

marylbM آفلاین
          marylbM آفلاین
          marylb

yasamanbanu
          علی ضیا ازش پرسید بچه ات کجا درس میخونه؟
          گفت غیرانتفاعی
          ضیا پرسید کدوم منطقه؟ مطمئنا مناطق 1 تا 4
          گفت: بله.
          پرسید پس چرا بچه خودتو فرستادی غیرانتفاعی؟
          گفت: زنم راضی نبود میگفت مدارس دولتیا تربیت ندارن
          ضیا هم گفت خوب وقت انتخاب رشته ی دانشگاه هم بشه زنت گریه میکنه نمی ذاره بچه اش بره جای دور بخونه از سهمیه ی هیات علمی شما استفاده میکنه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 🤣

من نمیتونم حرف همچین آدمایی رو که رفتن آلمان درس خوندن و اومدن استاد دانشگاه شدن و به بقیه میگن راه موفقیت از دانشگاه نیست و اکثر آدما نباید برن دانشگاه رو درک کنم. اگه واقعا راست میگه بچه ی خودش رو نمیفرستاد بهترین مدارس

yasamanbanuY 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • A Arsalankeivanrad

yasamanbanu جایی از دلتون نباید بزارید بنظر من کاملا منطقیه چون اون زمان ک پدر شما داشت درس میخوند یا حالا وقتشو ب هر شکل استفاده میکرد یکی مثل پدر بنده باید شاهد کشته شدن دوستاش تو جنگ می بود و جنازشونو جابه جا میکرد حتی چند بار نزدیک بود خودش تبدیل ب یه جنازه بشه.... 😕

amirh_hmyfA آفلاین
            amirh_hmyfA آفلاین
            amirh_hmyf

Arsalankeivanrad
            ببخشیدا اینو میگم
            دست همه رزمنده ها درد نکنه که حتی یه وجب از خاکمونم به دشمنانمون ندادن
            ولی قرار نیست که برای این کار فرزندش پاداش ببره و افرادی که لیاقت قبولی در پزشکی رو هم ندارن بیان و پزشک بشن و افرادی که هزاران برابر از اون بهترن بیاد بمونن پشت

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
            فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • marylbM marylb

yasamanbanu
              گفت غیرانتفاعی
              ضیا هم گفت خوب وقت انتخاب رشته ی دانشگاه هم بشه زنت گریه میکنه نمی ذاره بچه اش بره جای دور بخونه از سهمیه ی هیات علمی شما استفاده میکنه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 🤣

من نمیتونم حرف همچین آدمایی رو که رفتن آلمان درس خوندن و اومدن استاد دانشگاه شدن و به بقیه میگن راه موفقیت از دانشگاه نیست و اکثر آدما نباید برن دانشگاه رو درک کنم. اگه واقعا راست میگه بچه ی خودش رو نمیفرستاد بهترین مدارس

yasamanbanuY آفلاین
              yasamanbanuY آفلاین
              yasamanbanu

@marylotfi

زمان مشخص می کنه عالم بی عمل هست یا با عمل ...

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • marylbM marylb

yasamanbanu
                گفت غیرانتفاعی

yasamanbanuY آفلاین
                yasamanbanuY آفلاین
                yasamanbanu

@marylotfi

در ضمن ما چی کار داریم بچه ش رفته غیر انتفاعی ؟

چی کار داریم آلمان درس خونده؟
                این ها هیچ کدوم عیب و حق الناس نیست

اگر اومد بچه ش از سهمیه هیئت علمی استفاده کرد حق الناس و عیبه
                مسائل رو با هم قاطی نکنیم !

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3

@marylotfi

زمان مشخص می کنه عالم بی عمل هست یا با عمل ...

marylbM آفلاین
                  marylbM آفلاین
                  marylb

yasamanbanu چیزی که توی تاریخ هست نشون میده همچین آدمایی ادای روشنفکری در میارن

yasamanbanuY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

@marylotfi

در ضمن ما چی کار داریم بچه ش رفته غیر انتفاعی ؟

چی کار داریم آلمان درس خونده؟
                    این ها هیچ کدوم عیب و حق الناس نیست

اگر اومد بچه ش از سهمیه هیئت علمی استفاده کرد حق الناس و عیبه
                    مسائل رو با هم قاطی نکنیم !

marylbM آفلاین
                    marylbM آفلاین
                    marylb

yasamanbanu آخر کارش از اولین انتخابی که کرده معلومه. حالا شما چرا داری ازش دفاع میکنی؟!!!
                    حرفای من فقط یه تلنگر بود بهتون که نیایید با حرفای این جماعت که میگن برو دنبال استعدادت و دانشگاه همه چیز نیست ، از هدف خودتون دورشین.
                    تاریخ تکراری....

yasamanbanuY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • آسِمان آبیآ آفلاین
                      آسِمان آبیآ آفلاین
                      آسِمان آبی

یه زمانی کلی حرص میخوردم به خاطر اینکه چرا باید بغل دستیم که رتبش nبرابر من شده الان پزشکی بخونه و من همچنان گم شده توی رویای خودم و بین کتابای گاج....
                      ولی از یه جایی به بعد فهمیدم فکر کردن بهش و غر زدن هیچ فایده ای نداره!!هیچی!جز اینکه اعصابت خرد شه و کلی از وقتت بره...
                      به قول ایمان سرورپور جهان واسه هممون جا داره رفقا:)
                      با همین شرایطم میشه موفق شد:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3

سلام
                        به نظرم دو تا کار باید انجام بشه

یکی فعالیت های مدنی ( مثل قضیه آگاهی نمایندگان مجلس که برای تاثیر معدل اتفاق افتاد)
                        و یکی آگاه سازی کسایی که سهمیه دارن
                        اینکه بدونن حق الناسه
                        اینکه بدونن لعن و نفرین این همه آدم پشت اون حق خوریه

حتی درصد کمیشون هم از سهمیه استفاده نکنن اینم یه قدم رو به جلو هست هر چند کوچک

کم نیستن کسایی که از سهمیه می تونن استفاده کنن ولی نکردن...

کانال تلگرامی دکتر هامون سبطی
                        https://t.me/drsebti

کانال اصلاح سهمیه ایثارگران
                        https://t.me/konkoorsahm

دانش-آموزان-آلاء
                        همیار

Z آفلاین
                        Z آفلاین
                        Zeinab71

yasamanbanu
                        تعدا سهمیه دارها خیلی زیاده خانواده ی ایثارگران و هیئت علمی ها.
                        و همه هم‌مدعی اند حقشونه. چون امتیاز جوریه که کسی که داره نمیتونه باور کنه حقش نیست☺لذا انرژیتونو هدر ندین تو قضیه ی برداشتن‌کنکور تعداد ذی نفعا کمتر بود که حل شد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • marylbM marylb

وقتی میخواید در مقابل چیزی مبارزه کنید حداقل اونو خوب بشناسید. در کنکور علاوه بر سهمیه های شهدا و ایثارگران سهمیه های زیادی هست که خییییلی غیر منطقی تر هست.
                          لطفا به جدول زیر یه نگاه بندازید
                          939697_189.jpg
                          سهمیه فرزندان اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها که اتفاقا هم به‌صورت مشخص درباره آن هیچ صحبتی به میان نمی‌آید و آماری هم ارائه نمی‌شود ولی قابل‌‌تأمل‌ترین نوع امتیازدهی در کنکور همین سهمیه است و همه‌ساله به‌صورت چراغ‌خاموش ذینفعان از آن بهره‌‌مند می‌شوند؛ سهمیه‌ای که در سال‌های اخیر فرزندان اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها بسیار از آن بهره برده‌اند و چندین برابر سهمیه فرزندان شهدا بوده است.
                          در مورد سهمیه فرزندان هیأت علمی دانشگاه‌ها آماری درز نمی‌کند. (مطالعه بیشتر، جدول آمار متقاضیان سهمیه کنکور97) این آمارها زمانی معنی‌دار می‌شود که این ارقام را در کنار جمعیت 80هزار نفری اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های کشور قرار دهیم و آن را در قالب این مصوبه تجزیه و تحلیل کنیم. فرشاد مهرافشان، مشاور آموزشی در این‌باره به همشهری می‌گوید: «طبق مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، فرزندان اعضای هیأت علمی در دانشگاه‌ها، چنانچه در آزمون کنکور 90درصد نمره یک رشته را کسب کنند، می‌توانند برای انتقالی به هر دانشگاهی اقدام کنند؛ حتی دانشگاهی که پدرشان در آن تدریس می‌کند! همچنین طبق این مصوبه فرزندان هیأت علمی با کسب 5/92درصد نمره آخرین نفر پذیرفته‌شده در سهمیه آزاد، می‌توانند حتی تغییر رشته دهند.»
                          با این امتیاز و سهمیه، فرزندان اعضای هیأت‌علمی دانشگاه‌ها می‌توانند دانشگاه مبدا را به دانشگاه‌های معتبر و قابل دسترس انتقال دهند و حتی در رشته‌های پرمتقاضی ادامه تحصیل دهند: «‌به ‌عنوان مثال در همین کنکور97 برخی از فرزندان اعضای هیأت علمی که با رتبه 9هزار و 10هزار توانسته بودند در رشته دامپزشکی یکی از دانشگاه‌های شهرستان‌ها پذیرفته شوند با این سهمیه به دانشگاه کلانشهرها انتقالی گرفتند و به‌جای دامپزشکی در رشته پزشکی ادامه تحصیل می‌دهند.»

خردمند باشیم🤔

Z آفلاین
                          Z آفلاین
                          Zeinab71

@marylotfi همون ایثارگران هم واسه تجربی بیست هزارتا میتونید چقدر بدهه رقابت سر رتبه های تاپه رشته های داغون میمونه واسه بقیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • marylbM marylb

yasamanbanu چیزی که توی تاریخ هست نشون میده همچین آدمایی ادای روشنفکری در میارن

yasamanbanuY آفلاین
                            yasamanbanuY آفلاین
                            yasamanbanu

@marylotfi

به خدا درست نیست اینجور قضاوت شما😕

یعنی چی تاریخ نشون داده ؟ می تونید قسم بخورید تضمین بدید پیش بینی شما درست در میاد ؟!😶 😐 😑

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • marylbM marylb

yasamanbanu آخر کارش از اولین انتخابی که کرده معلومه. حالا شما چرا داری ازش دفاع میکنی؟!!!
                              حرفای من فقط یه تلنگر بود بهتون که نیایید با حرفای این جماعت که میگن برو دنبال استعدادت و دانشگاه همه چیز نیست ، از هدف خودتون دورشین.
                              تاریخ تکراری....

yasamanbanuY آفلاین
                              yasamanbanuY آفلاین
                              yasamanbanu
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط yasamanbanu انجام شده

@marylotfi

من ایشون رو اصلا نمی شناسم ولی این پیش بینی های عجیب شما رو درک نمی کنم !
                              😐
                              کار اشتباهی کرده بچه ش رو برده غیر انتفاعی ؟
                              کار اشتباهی نیست ! هر کسی آزاده هر جور مدرسه ای ببره😑
                              اگر اومد از سهمیه استفاده کرد بله اینجا بیاید بگید کار اشتباهی کرد
                              اون به عنوان یه پدر اول باید هر کمکی از دستش بر میاد به بچه ش بکنه ( البته نه کمکی که حق بقیه رو ضایع کنه )
                              بعد به عنوان یه شهروند علیه سهمیه ها اعتراض می کنه ، جالبه خودش هیئت علمی هست
                              من این بنده خدا رو نمی شناختم
                              خودم نمی دونستم 19 جور سهمیه هست در ایران ؛ از ایشون شنیدم ، اینجا گذاشتم بقیه هم ببینن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • yasamanbanuY آفلاین
                                yasamanbanuY آفلاین
                                yasamanbanu

در تاریخ 30 خرداد 1397👇
                                در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، کلیات ماده واحده اصلاح سهمیه ایثارگران با 152 رای نمایندگان عزیز یعنی بالای دو سوم آرا تصویب شد!
                                آیا دو سوم نمایندگان طرح ضد انقلابی را تصویب کردند؟؟؟
                                بی شک نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصاره فضایل ملت هستند و قدرت تجزیه و تحلیل به اندازه کافی دارند که به چه طرحی رای موافق میدهند و به چه طرحی رای مخالف میدهند!
                                ما نباید طرح های مصوب مجلس شورای اسلامی را ضد انقلابی بدانیم!
                                جالب اینجاست طراح اصلی طرح اصلاح سهمیه ی ایثارگران، بالاترین سوابق جبهه و آزادگی را در مجلس دارد که ایشان از نمایندگان تمام ایثارگر و فاضل مجلس شورای اسلامی میباشد و با دیدن کارنامه های اصلی منتشر شده به اصلاح طرح اندیشیدند!!!
                                #اندکی_تامل

https://t.me/konkoorsahm

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Mr_AshkanM آفلاین
                                  Mr_AshkanM آفلاین
                                  Mr_Ashkan

گویا بحث حول این موضوع داغه...گفتم منم یه اظهار نظری بکنم.
                                  استفان کاوی توی کتاب هفت عادت افراد موثر، توی فصل 1 یه بحث قشنگی رو مطرح میکنه، روی چیزی تمرکز کنید که میتونید کنترلش کنید!
                                  نه، اشتباه نکنین منظورم این نیست که منفعل باشید در قبال این سهمیه ها و از اینجور چیزا. چه بسا که اعتراضات دانش آموزا و فعالیتشون تونست تاثیر معدل رو از قطعی به مثبت تغییر بده. ولی در این مورد یه سوال دارم!
                                  این همه وقت و انرژی میذارید و به این سهمیه ها اعتراض میکنید، روز خودتون رو خراب میکنید، حالا گیریم نتیجه هم داد و به فرض محال ( ! ) لغوش کردن یا درصدش رو پایین اوردن حتی، ولی در نهایت قراره قبول نشدن یه عده خاص توی رشته های تاپ قراره چه تاثیری روی شما داشته باشه؟ مگه موفقیت من و شما به همچین عامل مضحکی بستگی داره؟ این که دیگه تاثیر قطعی معدل نیست که به ضرر همه دانش آموزا باشه. به نظر من اگه همه روی درس خوندن خودمون تمرکز کنیم و دنبال این حاشیه ها نباشیم میتونیم نتایج خیلی بهتری بگیریم که حتی این سهمیه ها به چشم نیان.
                                  از طرفی، به نظر خودتون اون دوست عزیزی که با درصد 30 زیست توی رشته پزشکی قبول شده، قراره یه پزشک در بیاد؟ به نظرتون کسی که حتی روی زیست دبیرستان تسلط نداره قراره از پس کتاب های قطور رشته پزشکی بر بیاد؟ این رو به بقیه رشته ها هم تعمیم بدین، کسی که با فیزیک 30 توی مهندسی برق فلان دانشگاه قبول شده قراره از پس فیزیک هالیدی بر بیاد ؟

yasamanbanuY _ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Mr_AshkanM Mr_Ashkan

گویا بحث حول این موضوع داغه...گفتم منم یه اظهار نظری بکنم.
                                    استفان کاوی توی کتاب هفت عادت افراد موثر، توی فصل 1 یه بحث قشنگی رو مطرح میکنه، روی چیزی تمرکز کنید که میتونید کنترلش کنید!
                                    نه، اشتباه نکنین منظورم این نیست که منفعل باشید در قبال این سهمیه ها و از اینجور چیزا. چه بسا که اعتراضات دانش آموزا و فعالیتشون تونست تاثیر معدل رو از قطعی به مثبت تغییر بده. ولی در این مورد یه سوال دارم!
                                    این همه وقت و انرژی میذارید و به این سهمیه ها اعتراض میکنید، روز خودتون رو خراب میکنید، حالا گیریم نتیجه هم داد و به فرض محال ( ! ) لغوش کردن یا درصدش رو پایین اوردن حتی، ولی در نهایت قراره قبول نشدن یه عده خاص توی رشته های تاپ قراره چه تاثیری روی شما داشته باشه؟ مگه موفقیت من و شما به همچین عامل مضحکی بستگی داره؟ این که دیگه تاثیر قطعی معدل نیست که به ضرر همه دانش آموزا باشه. به نظر من اگه همه روی درس خوندن خودمون تمرکز کنیم و دنبال این حاشیه ها نباشیم میتونیم نتایج خیلی بهتری بگیریم که حتی این سهمیه ها به چشم نیان.
                                    از طرفی، به نظر خودتون اون دوست عزیزی که با درصد 30 زیست توی رشته پزشکی قبول شده، قراره یه پزشک در بیاد؟ به نظرتون کسی که حتی روی زیست دبیرستان تسلط نداره قراره از پس کتاب های قطور رشته پزشکی بر بیاد؟ این رو به بقیه رشته ها هم تعمیم بدین، کسی که با فیزیک 30 توی مهندسی برق فلان دانشگاه قبول شده قراره از پس فیزیک هالیدی بر بیاد ؟

yasamanbanuY آفلاین
                                    yasamanbanuY آفلاین
                                    yasamanbanu
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط yasamanbanu انجام شده

Mr_Ashkan

بله اظهار نظر می تونید بکنید 😊

همون استفان کاوی در همون کتابش صفحه 285 نوشته "نیروی جمعی ایجاد کنید !! "

برای کسی که از بی عدالتی رنج می بره و از طرفی کنکور داره حداقل کاری که می تونه بکنه همین زدن یه تاپیک هست ، شاید خیلی تاثیر نداشته باشه و اینا ولی بودنش بهتر از نبودنش هست...
                                    برید بالا رو ببینید ، اومدن گفتن سهمیه داریم ولی استفاده نمی کنیم ، پست استارت هم نوشتم هم باید فعالیت مدنی بکنیم هم آگاهسازی
                                    خب ما که وقت فعالیت مدنی نداریم
                                    زدن این تاپیک و... از اول تا الان به اندازه یک قسمت فیلم بانوی عمارت از من زمان نگرفته! این همه بیننده داره !
                                    به حد کافی وقت تلف شده داریم که اگه خوب درس بخونیم وقت هم برای زدن یه تاپیک مهم داشته باشیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • دختر یخید آفلاین
                                      دختر یخید آفلاین
                                      دختر یخی
                                      اخراج شده

تاپیکتون شاید از نظر خودتون مفیده وقتی هیچ تاثیری نداره و به نوعی یه اه و نالست به هر حال یه عده سهمیه دارن شما اونارو حذف کن با 70 درصد باقی مونده رقابت کن الان این همه اظهارات اینجا نوشتین که چی چی به دست اوردین:) البته دلایلتون و توجیه سازیتون محترم الان وقت فریاد های پوچ نیس کنکور نزدیکه بچسبین به درس ....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • yasamanbanuY آفلاین
                                        yasamanbanuY آفلاین
                                        yasamanbanu

دختر یخی

یه پویشی با حمایت دکتر سبطی دکتر چلاجور و بسیاری از دبیران حوزه کنکور و دانشجویان و کنکوری ها دارن فعالیت می کنن
                                        کانال تلگرامشون رو هم من اینجا چند با نوشتم و سعی کردم هر از گاهی بعضی پست هاشون رو اینجا پیست کنم
                                        اگر شما اینجور چیزا رو آه و ناله می دونید مربوط به سطح فهم و شعور خودتونه

این سه خط رو در جواب این نوشتم
                                        تاپیکتون شاید از نظر خودتون مفیده وقتی هیچ تاثیری نداره و به نوعی یه اه و نالست

بقیه ش به حد کافی واضحه مهمل بودنش لازم به جواب نیست! من نمی دونم چطور بعضی چیزا رو ربط میدن به هم مردم !!

در ضمن شما وقتتون رو تلف نکنید این ها رو نخونید و جواب هم ننویسید!

پ ن :بیشتر دماغ سهمیه دار ها می سوزه وقتی اینجور تاپیک ها رو می بینن!

پ ن 2 : تاپیک هرچی تو دلت بریز بیرون نرید بچسبید به درس !!!! حداقل رگباری پست نذارید چهار پنج ساعت بکوب آنلاین نباشید !!!

دختر یخید 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

دختر یخی

یه پویشی با حمایت دکتر سبطی دکتر چلاجور و بسیاری از دبیران حوزه کنکور و دانشجویان و کنکوری ها دارن فعالیت می کنن
                                          کانال تلگرامشون رو هم من اینجا چند با نوشتم و سعی کردم هر از گاهی بعضی پست هاشون رو اینجا پیست کنم
                                          اگر شما اینجور چیزا رو آه و ناله می دونید مربوط به سطح فهم و شعور خودتونه

این سه خط رو در جواب این نوشتم
                                          تاپیکتون شاید از نظر خودتون مفیده وقتی هیچ تاثیری نداره و به نوعی یه اه و نالست

بقیه ش به حد کافی واضحه مهمل بودنش لازم به جواب نیست! من نمی دونم چطور بعضی چیزا رو ربط میدن به هم مردم !!

در ضمن شما وقتتون رو تلف نکنید این ها رو نخونید و جواب هم ننویسید!

پ ن :بیشتر دماغ سهمیه دار ها می سوزه وقتی اینجور تاپیک ها رو می بینن!

پ ن 2 : تاپیک هرچی تو دلت بریز بیرون نرید بچسبید به درس !!!! حداقل رگباری پست نذارید چهار پنج ساعت بکوب آنلاین نباشید !!!

دختر یخید آفلاین
                                          دختر یخید آفلاین
                                          دختر یخی
                                          اخراج شده

yasamanbanu در # نه_به_تأثير_سهمیه_کنکور گفته است:

بیشتر دماغ سهمیه دار ها می سوزه وقتی اینجور تاپیک ها رو می بینن!

اولا من خودم فاقد هر سهمیه ای هستم و معتقدم اینا بهونس شما اصلا فک کن اون سهمیه دارا نیستن با 70 درصد باقی مونده رقابت کن در ضم به جای اه و ناله و حاشیه که به درد نمی خوره هزاران نفر از این حرفای پوچ زدن نتیجشم اینه که یکی از دلایل پشت کنکور موندن و بی لیاقتی خودشونو با یه دلیل سهمیه و بی عدالتی تو جیه میکنن در ضم باشعور البته ببخشید لفظ خودتونه شعورم به قدری هست که میگم فریاد های پوچ نزن فردا کنکور میشه تو همش بگو ای بی عدالتی شد ای فلان شد بهمان شد این همه خبر و حواشی درست کردی که چی واقعا متاسفم بهر حال من تا حالا رتبه برتری رو ندیدم همش از اینا گله و شکایت کنه و مثل شما تاپیکای پوچ و رگباری و فقط وقت تلف کنی و اعتراضایی که دم کنکور میزنه و دردی رو دوا نمی کنه باشد که موفق شوید شما که ادای شعور میکنی یه وقت ریپلای نزن منم نظرمو گفتم نظر هر کس واسه خودش محترم شمام ادامه بدین جوجه رو اخر پاییز میشمارن :)یا حق خداحافظ

NARVANN _ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه