شب درس خوندن
-
Mahdi1396 وقتی خسته ای ازتو فیلم بخون
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط 3فاطمه2 انجام شده
Mahdi1396 بببین قبل از اینکه شروع کنی ب درس خوندن توی ی کاغذ یا دفتر هر چییی ک تو ذهنته رو بنویس یعنی خالی کنن تو اون بازه زمانی ک درس میخونی ب هیچی فکر نکن هر فکر مزاحمی ک امد تو سرتت زود بنویسشش بعدش ی مدتت خودتو ب سحر خیزی عادت بده اب سرد خیلی تاثیر داره دستو صورتتتو با اب سرد بشور ی روزز بشین کامللل بخاببب تا خستگیت در بره بعدش شروع کن ب درس خوندنن و شبا ساعت مشخصی بخابب بزاربدنت عادت کنه من خودم وقتی گوشی میزارم رو زنگ باعث میشه کسل شم الان ی مدته عادت کردم خودم ی ساعت مشخص بیدار میشم بعد اینکه از خواب بیدار شدب سریعا شراغ گوشی نروو شبام وقت خواب اصلا با گوشی ور نرو مغزتو خسته میکنه تا میتونی از گوشی دوری کن
-
Mahdi1396 بببین قبل از اینکه شروع کنی ب درس خوندن توی ی کاغذ یا دفتر هر چییی ک تو ذهنته رو بنویس یعنی خالی کنن تو اون بازه زمانی ک درس میخونی ب هیچی فکر نکن هر فکر مزاحمی ک امد تو سرتت زود بنویسشش بعدش ی مدتت خودتو ب سحر خیزی عادت بده اب سرد خیلی تاثیر داره دستو صورتتتو با اب سرد بشور ی روزز بشین کامللل بخاببب تا خستگیت در بره بعدش شروع کن ب درس خوندنن و شبا ساعت مشخصی بخابب بزاربدنت عادت کنه من خودم وقتی گوشی میزارم رو زنگ باعث میشه کسل شم الان ی مدته عادت کردم خودم ی ساعت مشخص بیدار میشم بعد اینکه از خواب بیدار شدب سریعا شراغ گوشی نروو شبام وقت خواب اصلا با گوشی ور نرو مغزتو خسته میکنه تا میتونی از گوشی دوری کن
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشما رشتت چیه و کدوم پایه هستی
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله شما
-
شاید خنده دار باشه اما واقعا شبایی که نمیتونی درس بخونی یه سیب بخوری خیلی تاثیر داره تست کردممیگم
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا ذهنم خسته شده انگار خیلی ازش کار کشیدم برا اینه که تازگیا گیج شدم
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه
الایی ها برام دعا کنید از این وضعیت خارج بشم -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط h0ssein انجام شده
اینا همش سر تنبلیه
الان من دارم کامنت میزارم میتونم درس بخونم اما حالشو ندارم
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من عاشق درس خوندنم اما این مشکل که امسال برام پیش اومد خیلی اذیتم می کنه همش خوابم می گیره و ذهنم خستس امیدوارم خیلی زود به حالت اولیه برگردم ان شاالله
-
من عاشق درس خوندنم اما این مشکل که امسال برام پیش اومد خیلی اذیتم می کنه همش خوابم می گیره و ذهنم خستس امیدوارم خیلی زود به حالت اولیه برگردم ان شاالله
Mahdi1396 ایشالا
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب امتحانی بشی به راحتی یاد میگیری چجوری شبا درس بخونی
منویشب کاپو و چای خوردم تا ساعت ۴:۳۰ خوندم . بعد رفتم سراغ بقیه کارا
دو ساعت خوابیدم . الانم میخوام شروع کنم
#زندگی_همچنان_زیباست -
شب امتحانی بشی به راحتی یاد میگیری چجوری شبا درس بخونی
منویشب کاپو و چای خوردم تا ساعت ۴:۳۰ خوندم . بعد رفتم سراغ بقیه کارا
دو ساعت خوابیدم . الانم میخوام شروع کنم
#زندگی_همچنان_زیباست