از بچه ها کسی هست که بخواد تازه شروع کنه به خوندن ؟؟ نظام قدیم :/
-
بله منم هستم نظام قدیم ریاضی تازه فیلمارم دان کردم فیزیک طلوعی و دیفرانسیل ثابتی فقط یه سوال ایا دانلود اون جزوه هایی که پایین صفحه میزارن واجبه؟
hoseinrashvand در از بچه ها کسی هست که بخواد تازه شروع کنه به خوندن ؟؟ نظام قدیم
گفته است:
بله منم هستم نظام قدیم ریاضی تازه فیلمارم دان کردم فیزیک طلوعی و دیفرانسیل ثابتی فقط یه سوال ایا دانلود اون جزوه هایی که پایین صفحه میزارن واجبه؟
واجب ک نیست.
ینی خودتون هم میتونیدجزوه نویسی کنیدطبق مفاهیم وآموزش درفیلمها. جزوه یجورشاید کارتون رو آسون کنه.
ولی جزوه ی دست نویس ب نظرم باعث یادگیری بیشترمیشه بااینکه وقت گیره؛منم هیچ جزوه ای دانلود نمیکنم. موفق باشید:) -
hoseinrashvand در از بچه ها کسی هست که بخواد تازه شروع کنه به خوندن ؟؟ نظام قدیم
گفته است:
واجب ک نیست.
ینی خودتون هم میتونیدجزوه نویسی کنیدطبق مفاهیم وآموزش درفیلمها. جزوه یجورشاید کارتون رو آسون کنه.
ولی جزوه ی دست نویس ب نظرم باعث یادگیری بیشترمیشه بااینکه وقت گیره؛منم هیچ جزوه ای دانلود نمیکنم. موفق باشید:) -
@zahra-kmv ارع از امروز
@reza-m1999 امیدوارم موفق باشید
-
RACE درسته منم همزمان با فیلم دیدن جزوه مینویسم ولی بعضی از اون pdfها مربوط به تست ها است که زمان کمتری از شما میگیره
@zahra-kmv در از بچه ها کسی هست که بخواد تازه شروع کنه به خوندن ؟؟ نظام قدیم
گفته است:
RACE درسته منم همزمان با فیلم دیدن جزوه مینویسم ولی بعضی از اون pdfها مربوط به تست ها است که زمان کمتری از شما میگیره
جزوه هایی ک توی سایت هستش واسه هرفیلم، دقیق مشخص شده ک اینا تست هستن یا درسنامه؟؟؟
چون من درسنامه هارو معمولا خودم جزوه مینویسم.
@ناظم -
@zahra-kmv در از بچه ها کسی هست که بخواد تازه شروع کنه به خوندن ؟؟ نظام قدیم
گفته است:
جزوه هایی ک توی سایت هستش واسه هرفیلم، دقیق مشخص شده ک اینا تست هستن یا درسنامه؟؟؟
چون من درسنامه هارو معمولا خودم جزوه مینویسم.
@ناظمRACE روشون اکثرا مینویسه اگه تست باشه.
-
RACE روشون اکثرا مینویسه اگه تست باشه.
mohammadhassan ممنون
-
آقا من چی کار کنم ؟هرچی زور میزنم ساعت 4 نمیتونم شروع کنم درسمو.مجبور میشم ساعت 3 بخوابم .چطوری مثلا از ساعت 3 یا 3ونیم شروع میکنید .من تو تیزهوشانم ساعت 2و نیم تازه میرسم خونه کلا میپوکم
-
سلام من تازه میخوام عربی شروع کنم نظام قدیم ب نظرتون فیلم های کدوم استاد رو دانلود کنم؟؟؟
-
@zahra-kmv من دیپلم تجربی دارم ولی تصمیم گرفتم کنکور ریاضی بدم!!
انشالا از 1 دی ماه شروع میکنم