Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • " konkoor sport "

10
    16 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    dlrmD
    %(#ff0000)[حرکت پـُل] برای سوزوندن چربی های قسمت های فوقانی و پشت تا ۱۵ بشمارین [image: 1564662461354-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D9%85%D8%B1-9-1.jpg]
  • یـاوران آلـاء ☀تاپیک ویژه ی مرداد ماه☀

1
    7 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    dlrmD
    %(#ff0000)[سلام رفقای قشنگ‌ِ رنگی‌ِ مهربون‌ِ آلاء] همین الان بابت تاخیرم حسابی ازتون معذرت میخوام اومدم یادآوری کنم و بگم می دونم که %(#61ad3b)[هیچ وقت] آلاء رو یادتون نمیره...%(#61ad3b)[امکان نداره] آلاء فراموش بشه اصلا:) اومدم بگم هرچی هم سرمون شلوغ باشه و مسافرت باشیم و مهمون داشته باشیم بازم یادمون می مونه خیلی چیزا رو در مورد آلاء:) اومدم بگم %(#6200ff)[کی گفته که زمین یدونه ماه داره]؟! اومدم بگم توو آینه خودتو نگاه کن.... ماه از این قشنگ تر؟ اومدم بگم %(#620019)[تو ماهی]، منم ماهم %(#0000f0)[هممون ماهیم]:) میدونم که ماهی نیستیم یادمون نمیره سریع آلاء رو ولی خب:) یه یاد آوری که بد نیست...هست؟ خب پس %(#0060f0)[بسم الله] 1 ) Sanatisharif.ir/donate.php 2) شماره گیری کد : #4321* 97 * 788* با تلفن همراهتون خواستم بگم درسته هوا گرمه و ما نمی تونیم رفقامون رو باد بزنیم یا کولر رو براشون بزنیم رو دور خیلی تند ولی میتونیم براشون %(#356990)[بستنی] بخریم و مقدار خیلی زیاااادی بهشون %(#098543)[انگیزه] بدیم برای اون آثار ماتقدم کسی چه میدونه شایدم ما تاخر %(#96ff70)[به اندازه ستاره ها ماه داریم ما] دستامون توو دست هم‌ِ %(#043379)[هوای همو داریم] خدا هم هوامونو داره @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @دانش-آموزان-آلاء @ناظم @ادمین %(#ff0134)[تو هم ماهــی]؟! #مــــــاه #من_آلایی_هستم
  • تایپ

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @zeinab-kh سلام محیط و ایناش که فرق داره دوتا نرم افزار جدا هستن با امکانات مختلف ولی خود تایپ که نه زیاد فکر کنم یکیش رو بلد باشید کامل یادگیری اون یکی اسونتر باشه به نظر من @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
  • کار

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @zeinab-kh توی اینترنت سرچ کنید همه چی هست البته من چیزای خوبی زیاد ندیدم منظورم حرفای خوبی دربارش
  • الا از کی شروع به فعالیت کرد؟

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    ب
    بهاره گفته است: به سان خورشید گفته است: @بهاره ممنون ولی من بیشتر دلم میخواست با کار هایی که انجام می دادن اشنا بشم موارد کلی رو میدونم خواهش اوایل فقط فیلم برداری از کلاس ها بوده.... اونم سال چهارم دو گروه کلاس داشتن هردو رو فیلم میگرفتن یه انجمن هم بود یعنی همین انجمن ولی خیلی ساده تر از این چیزی که الان هست چیز عجیب غریبی وجود نداره که تاحالا جایی مطرح نشده باشه خب به هر حال هر کاری یه سختی داره. قطعا آلا در اجرای این طرح با مشکلاتی متعدد و نه فقط مالی رو به رو بوده. جالبه بدونید که هنوز هم خیلی ها اسم آلا به گوششون نخورده. من باورم نمی شد که بچه هایی که کلاس های قلم چی و بقیه موسسات رو میرن ندونن که اصلا آلا چیه(البته دلیلش رو هم میدونیم)
  • تکستـ موزیکـ

قفل شده است
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    Erfan...11E
    Babak Jahanbakhsh - Sheydaei.mp3 آن قدر عاشقت هستم که حواسم پرت است... به تو جان میدهم این قید بدون شرط است...
  • خواندنی ها!!!!

قفل شده است
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    ب
    از حاتم طایی پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟ گفت آری.مردی که دارایی اش دو گوسفند بیشتر نبود ، یکی را شب برایم ذبح کرد! از طعم جگرش تعریف کردم صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد.. گفتند تو چه کردی؟.گفت پانصد گوسفند به او هدیه دادم! گفتند:پس تو بخشنده تری؟ گفت: نه! چون او هر چه داشت به من داد اما من اندکی از انچه داشتم به او دادم...
  • ادمین بیا ک منتظرتم

2
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    A
    ادمین نمیخواد بیای از پروفایلم بود کامل کردم حل شد ممنون
  • اشکال در ورود ب سایت

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @ساقی من امتحان کردم باز شد دوباره خودتون امتحان کنید ولی به هرحال بازم بگردید داخل سایتای دیگه مثل سایت گاج مارکت سایت خود انتشارات و... سایت چی بخونم هم فکر کنم خوب باشه ولی من تاحالا ازش چیزی نخریدم .
  • دوست صمیمی

قفل شده است
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    ب
    @mohammadhosseun چشمت بی بلا
  • از هر دری زری

قفل شده است همیاران تا همکا
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    د
    @اکالیپتوس خب از تاپیک برید بیرون تا پاک کنمش بلکه.
  • توان و روحیه ای که دیگر وجود ندارد...

19
    8 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    544 بازدیدها
    marziye  banoM
    @amirhossein-0 میشه بگی شبا تا چه ساعتی درس میخونی
  • تبریک عید😉😊

14
    10 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    MahhhM
    @Mahdi2001 ممنون
  • سهمیه تصویب شد

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    587 بازدیدها
    marziye  banoM
    @Dr-FY خودتون چی فکر میکنید... میگن این عدالت اموزشیه ولی اصلا عدالت یعنی چی؟ جز اینه که همه در برابر قانون یکسان باشن چه دختر ریس جمهور باشی یا بچه ی جانباز باشی یا منطقه 3 باشی در برابر کنکور باید باهات مثل دیگران برخورد بشه..این یعنی عدالت....
  • رآحَت بآش:)

قفل شده است
    9
    1
    7 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    470 بازدیدها
    M.anM
    تاپیک قفل شد از تاپیک تو دلی استفاده کنید
  • تولدت مبارک یگانه ترین یگانه‌یِ دنیا 😇

102
    2
    10 رای ها
    102 دیدگاه‌ها
    865 بازدیدها
    آسِمان آبیآ
    @nsrin79 متشکر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
  • لطفا دعا کنید ممنونم

24
    1
    18 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    ققنوسق
    @لیلی79 [image: 1558593445293-1535112828155-fav15-1.gif] میسی لیلیی جونم
  • بچه ها کمک کنید...

44
    2 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    392 بازدیدها
    milad-amM
    @آسمان-آبی انجمن سوسک ها اعتراض کردن همین الآن
  • ******** حمایت از کمپین تعویق برگزاری کنکور سراسری*******

35
    14 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    [image: 1557304681079-986fee38-6418-4b41-85ec-c3d69b077817-image.png] 2ماه!!!!! دیگه دوستان انگار همه داریم ترم بهمنی میشیم:: :smiling_face_with_open_mouth: اقای سبطی هم اینطور گفتن: حتمالا منظور این نمایندگان محترم این است که دانشگاه ها امسال از بهمن ماه دانشجوی جدید بگیرند، پس ابتدا باید این قانون را تصویب کنند با درنظر گرفتن تمام جوانبش از جمله حقوق استادان در یک ترم بی دانشجویی دانشگاه ها و تامین بودجه و ... . لطفا تا چنین قانونی تصویب نشده است، برنامه ریزی درسیتان را تغییر ندهید بچه های گل.
  • اکانت واتساپ

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    MahhhM
    @shiima ممنون . متشکر