Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • تست آرش

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    kosariK
    @reyhane-karimi-0 سلام نمودار نشون میده که یک به یک نیس پس وارون پذیر نیس در کل Rنه صعودی نه نزولی [image: 1622733374094-annotation-2021-06-03-194519.png]
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    25 بازدیدها
  • تست ریاضی

حل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    Arefe HeydariA
    @kosar-mottaghi بسیار عالی ممنونم🌺🌺
  • تست ریاضی

حل شده
    8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    Arefe HeydariA
    @z-gheibi اهان چشم یادم رفته بود🌺
  • تست تابع همایش آرش

حل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @mahdi-h دقیقا کاملا باهاتون موافقم سرسام گرفتم
  • تست سراسری

4
    2
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    Arefe HeydariA
    @احمد-قادری #نه_به_هندسه_اجباری:raised_fist_light_skin_tone: :grinning_face_with_sweat: درسته ممنونم🌺
  • دنباله حسابی

حل نشده
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    ANA KamaliA
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا
  • تساوی دو عبارت جبری

دانش آموزان آلا تجربیا ریاضیا
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    Mohammad AfsharM
    @balal-e تستی بود گزینه بزار اگر نه طرفین وسطین ولی اخر بار مواظب ریشه ها مخرج و زیر رادیکال باشید
  • برد

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    sarnisa6S
    @hooman-ghasemi @hooman-ghasemi در برد گفته است: Rec 0001.mp4 ببخشید من دیر بارگزاری کردم تازه با این بخش آشنا شدم ممنونم خیلی لطف کردین:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :cherry_blossom:
  • سوال ریاضی پایه

6
    2
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    H
    Rec 0002.mp4
  • سوالات مختلف ریاضی کمک

حل شده
    23
    2
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    456 بازدیدها
    MahhhM
    ![متن جایگزین](آدرس عکس[image: 1622479526419-img-20210531-wa0034.jpg] ) سلام دوستان لطفا این سوالات هر کدوم بلدید حل کنید لازم دارم 🙏 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • مفهوم

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @m-sina اره ظاهرا یه مشکل فراگیره ولی به نظرم تنها دلیلش همینیه که توی کامنتا گفته شده
  • توان / رباضی 3

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    MahhhM
    [image: 1622479208876-img-20210531-wa0034.jpg] لطفا این سوالات هر کدام بلدید حل کنید فقط تا اخر شب لازم دارم 🙏🙏🌹🌹 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @romisa
  • ضابطه ی تابع و لگاریتم

حل شده
    9
    1
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Sara_RS
    @atena-abolhasani پیش میاد 😄 کاری نکردم 🌸خواهش میکنم
  • @ریاضی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    S
    @zahra-safaeizade سلام شاید این ویدئو های آقا ثابتی کمک تون کنه https://alaatv.com/c/9495
  • حد در بینهایت

منتقل شده
    12
    1
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    I
    @m-ba78 خواهش میکنم
  • تشخیص تابع بودن

حل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @احمد-قادری مرسی
  • تستی از لگاریتم

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    M
    @atena-abolhasani خواهش.چون صفر و منفی2 هس اگه منفی سه رو جزو لگاریتم در نظر بگیریم منفی میشه و تعریف نشده
  • تصحیح و تکمیل صفر تا صد ریاضیات تجربی آقای ثابتی

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    علی شفائی زادهع
    @علی-شفائی-زاده در تصحیح و تکمیل صفر تا صد ریاضیات تجربی آقای ثابتی گفته است: با عرض سلام و احترام،و تشکر بابت خدمات درجه یکی که این مجموعه به ما دانش آموزان ارائه میدهد. اینجانب به نمایندگی از خیل کثیری از دانش آموزانی که از تدریس های استاد ثابتی در این سایت استفاده میکنند (بدلیل کیفیت بالا و جامع و مناسب بودن این فایل های آموزشی) تقاضا دارم که این مجموعه مجددا تصیحیح،ویرایش و تکمیل گردد.مثلا مباحث مربوط به آمار از قلم افتاده اند که ان شاءالله اضافه گردد.همچنین بیشتر قسمت های مبحث مشتق با توجه به اصلاحیه ها و ویرایش کتاب درسی در بعضی نکات که باعث کج فهمی مبحث میشوند نیازمند تصحیح هستند که مثلا میتوان با تدریسی جدید از استاد محترم جایگزین کرد. با تشکر از زحمات فراوان عزیزان.اجرتان با حضرت زهرا (سلام الله علیها) #تجربی #ریاضی #ثابتی #صفر_تا_صد ضمنا مباحث پایه ای که توی آموزش از قلم افتاده.باتشکر
  • معادله

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    amirmohammad IranshahiA
    @mobina-a-0 سلام این قراره یه پرانتز دوجمله ای ب توان دو برسه بشه این فرم کلی مربع دو جمله ای هم این بود ک اولی ب توان دو ضرب در دو برابر اولی در دومی ب علاوه دومی ب توان ۲ دیگ!؟ خب ی عدد x دار به توان دو رسیده شده 4xب توان ۲ پس اون عدد ۲X بوده توی پرلنتز باید با یچی جمع شه ب توان ۲ برسه . ی 6X- هم داریم ک دو برابر اولی در دومیه اولی ک ۲x بود دومی میشه ۳/۲- ینی این بوده (2x-3/2) ب توان دو ک برسه این دومی ب توان دو ینی سه دوم ب توان دو میشه نه چهارم ک این چیزی ک سوال داده یک چهارمه پس هشت چهارم(ینی همون دو) تا دیگ باید بش اضاف کنیم! هوفف:/😂