Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • بنداره انتهایی معده

زیست
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    محمد فوادم
    @علی-محمدی-3 سلامت باشین . همچنین
  • گوارش

حل شده
    14
    1
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    M
    @ببرزخمی 🙏🌹
  • سوال از زیست ۱۲

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    L
    @Fateme-Samaei خواهش میکنم
  • قطر غلاف میلین

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    S
    @Ahmadreza-Amanzadeh حرف شما درسته ولی اگه توجه کنین توی تصویر پایین علاوه بر قسمت ابی میلین، قسمت کرم رنگی وجود داره که حاوی هسته و... هستش. توی تصویر بالا فقط قسمت ابی رو نشون داده و بقیش رو نشون نداده چون اگه این کار رو کرده بود و سلول رو نشون داده بود که باید هسته هم دیده می شد. در نتیجه با توجه به هر تصویری اعم از این و سایر تصاویر کتاب میشه فهمید قطر غلاف میلین بیشتر از رشته ایه که دور اون پیچیده.
  • سارکومر و خطوط

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    @Fateme-Samaei سلام وقت بخیر 🌹 طبق اون چیزی که من یادمه توی نوار روشن فقط اکتین رو داشتیم حالا این نظر منه ؛ ممنون میشم دوستان هم نظر خودشون رو بدن @تجربیا
  • زیست ۱۱

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    Galek Sharifi 0G
    @Ahmadreza-Amanzadeh بله گزینه دو درسته ، چون همه‌ی اعمال بدن فقط هماهنگی حرکات بدن نیست .
  • بصل النخاع

@تجربیا
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    Mohsen KasalizadehM
    @sajedeh-asadi سلام در واقع بصل النخاع زمان طول کشیدن تنفس رو کنترل میکنه و میتونه زود تنفس رو قطع کنه یا بر عکسش دیر
  • زیست یازدهم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    mlika hoveidaM
    @پرستو-بابایی ممنونم
  • آنزیم برش دهنده

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    tabassom sarikhanT
    @pekf-mfm به عقیده من بله سنتزآبدیه اما هنوز کاملا این قسمت را بررسی نکردم ،کاملا اطمینان ندارم
  • فصل ۷یازدهم

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    Mohadese DehghandarM
    @haniehno 🙏🙏
  • رنا

حل شده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
    Michael VeyM
    @Amir-ali-Nikfard اره. مث tRNA
  • نکات ترکیبی زیست 🔥

65
    18 رای ها
    65 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    چیچکچ
    🔴 نکات مهم مباحث جانوری 👇 ✅️ بر اساس انتخاب طبیعی، همه رفتارهایی که توسط جانوران انجام می شود، سازگار کننده و دارای سود خالص است. ✅️ در شرطی شدن فعال و خوگیری، میزان بروز رفتار تغییر می کند. ✅️ در همه رفتارهای یادگیری، تجربه های گذشته جانور در بروز آن موثر است. ✅️ برگرداندن غذا توسط جوجه کاکایی، غریزی است. ✅️ برای بروز هر رفتار ابتدا اثر محرک توسط جانور شناسایی می شود. ✅️ خط جانبی ماهی به سطح پشتی بدن نزدیکتر است. ✅️ گیرنده های مکانیکی پای جیرجیرک در محل اتصال پا به بدن نیست. ✅️ غدد بزاقی ملخ جزو لوله گوارش ملخ نیست. ✅️ شروع گوارش مکانیکی غذا در ملخ خارج از لوله گوارش است. ✅️ در شرطی شدن کلاسیک اتفاقاتی عکس خوگیری می افتد. ✅️ در حل مسئله اولین رفتار نوعی رفتاری غریزی(بالا پریدن) است. ✅️ کیسه منتقل شده به جنس ماده جیرجیرک در ایجاد چندین زاده موثر است. ✅️ ژن B ارتباطی با وارسی نوزادان موش ندارد. ✅️ یاخته های قلب ماهی از خون روشن تغذیه میشوند. ✅️ از قلب همه مهره داران خون تیره عبور می کند. ✅️ رکود تابستانی در پاسخ به نبود غذا یا دوره های خشکسالی(نه تغییر فصل) رخ میدهد. ✅️ رشته های عصبی خارج شده از خط جانبی به سمت سر متمایل میشوند. ✅️ در موی حسی پاهای مگس، جسم یاخته ای وجود ندارد. ✅️ خوگیری نوعی رفتار است که به صورت عدم واکنش انجام می شود. ✅️ بی مهرگان دارای لنفوسیت هستند.(لنفوسیت های غیراختصاصی) ✅️ کیسه های هوادار فاقد توانایی تبادل گازهای تنفسی هستند. ✅️ کرم خاکی با اینکه هرمافرودیت است اما قادر به جفت یابی است. ✅️ چشم زنبور به رنگ های متفاوتی دیده میشود و کاملا سیاه نیست. ✅️ سطوح تنفسی همه جانداران برای مبادله باید مرطوب باشد. ✅️ دو طناب عصبی پلاناریا در بخشهای مختلف بدن، فاصله یکسانی از هم ندارند. 🔹️پ ن : نکات ترکیبی و مناسب کنکور و بسیار پرتکرار هستن ، پس چند بار مرور کنین . @تجربیا
  • زیست ۱۱

23
    2
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    @ramses-kabir ممنونم
  • دیواره باکتری

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    S
    @pekf-mfm در دیواره باکتری گفته است: @sarvin-Piri این جمله تو کتاب هست؟ من خودم دانش اموز نظام قدیم بودم و تو کتاب ما اشاره شده بود دقیقا اطلاع ندارم که تو کتابای شما اشاره شده یا نه
  • گوش

حل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    چیچکچ
    @mahshid-avajian مژک تو ماده ژلاتینی فرو رفته ، وقتی ماده ژلاتینی خم میشه ، مژک هم خم میشه
  • ؟؟؟؟؟

حل نشده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    S
    @Rahman-Atafat در ؟؟؟؟؟ گفته است: @تجربیا @همیار سلام دوست عزیز ، بفرمایید سوالتون چی هست ؟
  • پتانسیل آرامش

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    TaranommmT
    سلام... چون پتاسیم بر اساس شیب غلظت خودش میل داره به بیرون بره چون داخل سلول زیاد هست دیگه واسه همینم چون با غشا مشکل داره مجبورا باید انتشار واسش سهل بشه که کانال های پروتیینی این کارو براش انجام میدن و طبق انتشار تسهیل شده به بیرون از سلول میره تا غلظت درون و بیرون سلول یکسان بشه.
  • نظرتون راجع به این جمله چیه؟🤔

حل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    ForuharF
    منم با نظر شما دوستان موافقم باید غلط باشه ا، رفتم سرچ کردم دیدم که اره باکتری استرپتوتوکوس نومونیا هم پلازمید داره و هم RNA میتونیم اینارو در نظر بگیریم ! اگر اینا مثلا پلازمید تخریب بشه شاید هنوز انتقال صفت صورت بگیره ! @تجربیا
  • گیرنده تعادلی

حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    M
    @ramses-kabir ممنون🌹
  • چند سوال ساده از زیست

حل شده
    7
    1 رای ها