Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست/گیاهی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    OpalO
    @تجربیا
  • دو تست و یه گزاره

49
    2
    2 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Zahra-Hamrang 🌸🙏🌸
  • آمیلاز

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @Mr-Wick سلام علیکم بله داریم اما اینکه خودش بخواد ترشح کنه خیر . منشا از آمیلاز بزاقی که توی دهان ترشح شده ما این رو در سراسر لوله ی گوارش داریم حالا توی دهان بیشتر مثل ماده ی مخاطی ما ماده ی مخاطی رو توی دهان موسین ترشح میکنه و توی مری هم هست که مال دهان بوده اما مری خودش توانایی ترشحش رو نداره و ماده ی مخاطی هم در سرتاسر لوله ی گوارش داریم و...
  • تست

@زیست @زیست@یازدهم @تجربی @تجربیا @کنکوری۱۴۰۱
    39
    3 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    727 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    گزینه ج درسته. بچه ها
  • نکته و تست جانوری

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-زیست
  • آزادزیِ بدون گوارش؟!

حل شده
    31
    4 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    913 بازدیدها
    S
    @علیرضا-تمدنی در آزادزیِ بدون گوارش؟! گفته است: سلام دوستان خسته نباشید مدتی هست سوالی ذهنم رو خیلی درگیر کرده اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید معلم ما گفته جاندارانی که فاقد هرگونه مکانیسمی برای گوارش مواد مغذی هستن به دو دسته تقسیم میشن : 1- آزادزی 2- انگل با اون قسمت انگل اش مشکلی ندارم...چون بالاخره اگه ساز و کاری برای گوارش مواد داشت که انگل نبود. ولی قسمت آزادزی رو نمیتونم درک کنم... کسی میتونه توضیح بده؟ چون که من تحقیق کردم حتی جانداران خیلی ساده مثل باکتری ها و جانوران خیلی ساده مثل اسفنج ها، (غیر انگل ها)، همگی توانایی گوارش مواد رو دارن ...حالا یه سری درون سلولی یه سری برون سلولی یه سری هم ترکیب این دو تا پس با این حساب اون جانداری که هم آزادزی هست و هم فاقد ساز و کاری برای گوارش مواد دقیقا کیه چیه؟؟ چرا نمیتونم پیداش کنم هیچ جا؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون پ.ن: تو کتاب بیشتر از اینی که گفتم بحث نشده، مجبوریم از لحاظ علمی و خارج کتاب بررسی کنم تا مطمئن بشم جریان چیه... @z-Gheibi @Amin-Forouzan سلام .منظورشون این بوده که فاقد دستگاه گوارش هستن چون بلاخره هر جانوری که زنده هست نیاز به جذب مواد غذایی داره
  • کلیه

حل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    S
    @Gharibe-Gomnam در کلیه گفته است: @sarvin-Piri سلام وقتتون بخیر ببخشید مریض شده بودم نشد بیام جوابهارو ببینم😊 سلامت باشین خواهش میکنم
  • نکته و تست گیاهی

11
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Farhan-Honar اره برم یرسر بزنم..... ممنون
  • ازاد کننده و مهار کننده

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    [  ] فقط یک نوع هورمون ازاد کننده  هیپوتالاموسی در ترشح استروژن و پروژسترون نقش دارد ❌ [  ] ترشح هورمون محرک غدد جنسی توسط یک نوع  هورمون ازادکننده صورت میگیرد ✔ ..... سلام استاد ایگ دوتا جمله چه فرقی دارن که یکی درسه یکی غلط 💔مگ هرکدوم جداگونه ندارن؟
  • ص/غ

حل شده
    42
    1 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    OverthinkO
    @سمیه-صادقلو پس فکر کنم من جامونده بودم که بهم بگی:grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
  • ساقه تخصصی پیاز 🧅

حل شده
    27
    4 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    Hamed.sH
    @سمیه-صادقلو 🌹
  • پیراپوست

حل شده
    10
    1
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    L
    @Mahan-Xodayi-2 😂😁👌🏻
  • تنفس هوازی درباکتری؟؟؟

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    Faezeh SadatF
    ممنونم 🌹🙏
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • استرپتو کوموس نومونیا

حل شده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    L
    @Mr-Wick اره موش فرق داره خواهش ✨
  • گیاهان C⁴

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    M GhafuriM
    @Ryhn-E آخه این جوری که شما می‌گی ما برای تثبیت کربن در گیاهان C⁴ علاوه بر جدایی مکانی، جدایی زمانی هم داریم. یعنی وقتی روزنه بازه، تثبیت اولیه انجام میشه؛ و وقتی روزنه بسته است، تثبیت اصلی انجام میشه. ولی خود دبیرهای آلا تأکید می‌کنن گیاهان C⁴ جدایی زمانی ندارن فقط جدایی مکانی دارن.
  • سراسری 95

حل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @nazanin-mirzai 👌
  • کلاله در مادگی

حل شده
    7
    0 رای ها