Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • آنزیم رده باریک😕

حل شده
    43
    2 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    Sara_RS
    @Mr-Wick کاری نکردم🌸🌸 ولی در کل دوست داشتین یه دور کتاب جدیدم بخونید چون مطالبم بلدید سریع تموم میشه (یکی باید به خودم بگه😂) من جزوه چاپی استاد و تابه حال نداشتم ولی خو همون جزوه صفر تاصداشون که نوشتم یه جزوه خفن طوری شده که اونم قطعا خفن طوره😁
  • سیتوکینز

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Alzahra-Daftar خواهش 🌸
  • نورون

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    Blue28B
    @Allen-Gamer بله دقیقا
  • مکمل

حل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Sara_R خواهش میکنم:)))
  • بازجذب🤔

حل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    AlzahraA
    @Mr-Wick خواهش میکنم 🌸
  • جانوری گیاهی...

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    Sara_RS
    @Matin-Mousavi-1 😂😂وای اره از بس همه مباحث یه جا دارن باهم جمع میشن فک کنم قاطی شدن😂
  • زیست پایه یازدهم فصل 5 (ایمنی)

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    796 بازدیدها
    Sara_RS
    @عرفان-نیکوکار کتاب گفته تی کشنده هم پرفورین ترشح میکنه [image: 1648793936421-_.jpg]
  • ویروس

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    Sara_RS
    @Farhan-Honar اها ممنونم🌸
  • لنفوسیت

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Sara_R خواهش میکنم 🌸
  • لنفوسیت T خاطره

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    Sara_RS
    @Mahan-Xodayi-2 @سینا-0 ممنونم🌸
  • هورمون

حل شده
    15
    4 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    S
    @Alzahra-Daftar در هورمون گفته است: @سینا-0 @sarvin-Piri ممنون ازتون 🌹 خواهش میکنم موفق باشین .
  • هورمون

حل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    AlzahraA
    @Mahan Xodayi 2 ممنونم🌹
  • لنفوسیت 2

حل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Sara_R خواهش میکنم 🌺
  • زیست

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Leili SalahiL
    @z-Gheibi تشکر زیااااد
  • زیست دهم

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    ممنون🙏🙏🌹
  • همانند سازی

حل شده
    11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    S
    @atena-abolhasani در همانند سازی گفته است: و خب پروتئینی که شما پرسیدین اصلا ربطی به هیستون نداره پس این جمله میتونه درمورد دنای باکتری ها هم صدق کنه حالا اگه @همیار ها هم تایید کنند مطمئن میشیم. 😅🌻 سلام .من کدوم جمله رو باید تایید کنم ؟
  • لوله جمع کننده ادرار

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    S
    @Fat-Heydar در لوله جمع کننده ادرار گفته است: @sarvin-Piri ممنون:cherry_blossom: خواهش میکنم موفق باشین .😊
  • زیست

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    S
    @Leili-Salahi در زیست گفته است: دوستان سلول های بالغ مثل گلبول قرمز که هسته از دست دادن پروکاریوت محسوب می کنیم یا یوکاریوت ؟ @همیار @تجربی اخه تو کتاب تست من نوشته بود سلول های یوکاریوت بالغی که هسته از دست داده اند سلام دوست عزیز این جمله که نوشته شده گلبول قرمز بالغ چون هسته از دست داده پروکاریوته رو از کجا پیدا کردین .؟سلول های یوکاریوتی که اول هسته داشتن بعدا هستهشون رو از دست دادن تا ابد و تا قیامت سلول یوکاریوتی محسوب میشن .
  • تیروئید

حل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    S
    @Fat-Heydar در تیروئید گفته است: @Fat-Heydar متوجه شدم همگی ممنون:cherry_blossom: سلام دوست عزیز.لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
  • چندتا سوال زیست

حل شده تحلیل ص غ
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    392 بازدیدها
    S
    @Gharibe-Gomnam در چندتا سوال زیست گفته است: سلام چندتا سوال ساده‌ی زیست دارم ممنون میشم جواب بدین ۱-گلیکوژن نوعی پلی ساکارید است که می تواند در مجاورت غشای فسفولیپیدی قرار بگیرد ⇦ص غ؟ با تحلیل لطفا ۲-ریبوز در واحدهای سازنده‌ی خود کربن هیدروژن و اکسیژن دارد‌⇦ ص غ؟ با تحلیل ۳-می توان گفت ساکارز نوعی مولکول زیستی است که در هر مونومر خود شش کربن و پنج پیوند کربنی دارد ⇦ ص غ؟ با تحلیل ۴-مگه فسفولیپید لیپید نیست؟ پس چرا فسفر داره دیگه؟ منظورم اینه وقتی فسفر داره دیگه نباید جزء لیپیدها باشه که ؛ کلسترول که فسفر نداره؟ ۵-فسفولیپید ؛ کلسترول و تری گلیسیرید ها به ترتیب هرکدوم نقش ساختاری دارن یا نقش ذخیره ای؟ یه مثالم بزنید لطفا ۶-لطفا مواد آلی و معدنی روهم یه توضیح کوتاه بدین سلام جواب کدوم سوالتون رو نگرفتین حتما بگین توضیح بدم خدمتتون .