Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • شبکه یاخته های عصبی در معده

حل شده معده زیست ۱۰
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    محمد زارع 1م
    @r-sh خوب کاملا واضحه که هم بین حلقوی و مورب وهم بین مورب و زیر مخاط وجود دارد شکل کتاب اونجایی که در مورد تنظیم عصبی و هورمونی را توضیح می دهد را نگاه کن.
  • لایه ی مخاطی لوله ی گوارش

حل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @kosar-mortazavi اره دقیقا👌🏻😂 مرسی توهم ⚘
  • سوال موقاری طور

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    598 بازدیدها
    Ali AliiA
    @ali-alii در سوال موقاری طور گفته است: @amin-forouzan در سوال موقاری طور گفته است: @ali-alii ایشون همچین حرفی نزدند. من نمی‌دونم چرا قیمه هارو می‌ریزید تو ماستا! ویس واقعاً شفافه و مشکلی نداره. یدونه دهان داریم ما که ۴ لایه لوله گوارش رو داره. یعنی لایه ماهیچه‌ای هم داره. لایه ماهیچه‌ای دهان کدوم نوعه؟ اسکلتی. سپس جناب موقاری یک نکته‌ای رو هم اضافه کرد. همین لایه ماهیچه‌ای دهان که نوعش اسکلتی هست رگ خونی هم داره. در لایه میانی رگ خونی هم ماهیچه صاف داریم. پس در لایه ماهیچه‌ای دهان (که در اصل نوعش اسکلتی‌یه)، به واسطه رگ های خونی یاخته ماهیچه صاف هم یافت می شود. حل شد؟ اها خیلی خوب ببخشید از همون ماهیچه ایی همونی هستش که طولی و حلقویه دیگه اره ؟
  • زیستی!

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    Matilda2M
    @Amin-Forouzan @Elham-Hamed @z-Gheibi @سجاد-ذوالفقاری ممنون ارتون
  • گوارش

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    دریا دریایید
    https://forum.alaatv.com/post/1260739 این تاپیک رو بخونید آقای میرزایی کامل توضیح دادنش @Amin-Rostami-0
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • زوائد

حل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    دریا دریایید
    @سروش-قادری در زوائد گفته است: @دریا-دریایی خلاصه خدا خیرتون بده حفظتون کنه واسه انجمن😂😂🌻🙏 ممنونم بابت این دعای قشنگ 😍
  • گوارش لیپید ها

حل شده @زیست نظام جدید @زیست دهم @کنکور۱۴۰۱ @تجربی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @Elham-Hamed @Masoumeh-Shokrollahi @mitra-ism-rahmani خیلی ممنونم ازتون جوابمو گرفتم لطف کردید :beaming_face_with_smiling_eyes: :pray:
  • تست فصل ۳ دهم

8
    2
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    yeganeh teymooriY
    @monirs ممنون
  • تست گوارش /معده

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    دریا دریایید
    منم نظرم با @Amin-Forouzan و @Zahra-Ahmadi-2 یکیه چون اون جمله بندی صورت سوال نخواسته کیا مخاط یا بیکربنات تولید میکنن [image: 1627392173678-screenshot_-_1.jpg]
  • زیست 2/عملکرد مخ

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    دریا دریایید
    جمله کاملا درسته هر دو نیم کره به طور همزمان از همه ی بدن اطلاعات رو میگیرن و تفسیر و پردازش میکنن [image: 1627391211595-1627391172814-42579916-resized.jpg] حالا هر کدوم شون یه مسئولیت خاص رو ممکنه داشته باشه یعنی نورون هاش برای یه کار خاص بیشتر تمایز پیدا کردن ولی دلیل اینکه نیمکره چپ فقط اطلاعات چپ رو بگیره و راست هم همین طور نیست
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • زیست یازدهم مغز و واعصاب

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @amin-forouzan در زیست یازدهم مغز و واعصاب گفته است: @amirreza-vafaei-moghadam پس بچه های تجربی رو راحت بزار! نبینم دیگه این ورا پیدات شه 😅😉 مخاطبم فقط تجربیا نبودن... با هر دو رشته بودم... حالا هر کسی جور راحته... من ک ازون دو تا گروه بخاطر ناتیف هاشون خارج شدم دیگه کاری ندارم... 😅😂😂
  • سوالی چند از زیست

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    مصطفي عباسیانم
    @amin-rostami-0 سلام😄😄😄 1..فک نکنم ...مگه آنزیمه ۲..ربطی نداره چون مخاط از بین رفته سرفه بیشتر میکنن تا اون ذره مضر رو با شدت بیرون کنن ..خب، وقتی با سرفه کارشون راه میفته معلومه عطسه کمتر میکنن .. ۳..نفهمیدم سوالتو
  • غدد

زیست دهم
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    Zahra Ahmadi 2Z
    @medisa-ahmadi در غدد گفته است: غدد بزاقی مانند سایر غدد از بافت پوششی ساخته شده است. (متن کتاب درسی) نوع بافت پوششی اش چیست؟؟ استاد موقاری در صفر تا صد گفتن بافت پوشش مکعبی
  • مجموعه سوال

حل نشده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    پ
    @سروش-قادری خب سوال سومت، رو در ادامه گفتم همونجا، ولی میگم دوباره. ببین: روده باریک (جذب لیپید) --» مویرگ لنفی --» مجاری لنفی --» سیاهرگ زیرترقوه ای چپ --» بزرگ سیاهرگ زبرین --» قلب --» شش --» قلب --» آئورت --» کبد (همچنین دیگر اندام های بدن، چون می‌دونی که آئورت به همه جا میره ...) پس نکته‌اش میشه اینکه دیگر مواد غذایی جذب شده، از طریق سیاهرگ (باب) و خون تیره به کبد میرن ولی لیپید و ویتامین های محلول در چربی از طریق سرخرگ و خون روشن به کبد می‌رسند. حل شد؟
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    0
    2 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • تست های فرسنگ اول استاد موقاری

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    M
    @فاطمه-حاجب سلام. عذرخواهی میکنم. شما عضو گروه راه ابریشم نبودی و من تاپیکی رو تو اون بخش زدم که مختص بچه های راه ابریشمه و شما چون تو گروهش نیستی نمیتونی ببینی. الان تاپیک رو برگدوندم به بخش زیست شناسی.
  • موضوع حذف شده است!

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها