Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • موضوع حذف شده است!

2
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • گوارش ۷ 😐😂

حل شده زیست-دهم
    19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    Sara_RS
    @mitra-ism-rahmani 😁😅
  • گوارش ۵

حل شده زیست-دهم
    13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    Sara_RS
    @mitra-ism-rahmani چشمت بی بلا🌸
  • گوارش ۶

حل شده زیست-دهم
    4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    P
    @mitra-ism-rahmani خواهش عزیز🌷
  • گل و برچه

زیست 11 گیاهی زیست یازدهم تجربی دانش آموزان آلا
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    OpalO
    @sara-hatami 😳چه جالب.... اینی که گفتم متن کتاب بود کاملا فکر میکنم برای کنکور باید اینو بدونیم. مثال نقض زیاد هست برای مطالب کتاب. ان شاء الله دانشگاه یاد بگیریم🙂
  • گوارش

حل شده زیست-دهم
    23
    1
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    OpalO
    @mitra-ism-rahmani 🌹🌹الحمدالله که حل شد، فکر می‌کنم من هم این تست رو دیده باشم.
  • فاصله کانونی عدسی|زیست2

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    M
    @bio یه مقدار خارج از محدوده کتابع ولی خب دیگه بود تازه مورد شماری هم بود با رد گزینه نمیشد به جواب رسید
  • رویش دانه

حل شده
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    Sara_RS
    @m-zngne خواهش میکنم🌸
  • نهاندانگان

حل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    Sara_RS
    @m-zngne خواهش میکنم🌸
  • کیسه گرده

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    MobeenM
    @abolfazl-mousavi ممنون:sunflower:
  • قید نامه زیست جانوری دهم

یک نکته به تو
    2
    7
    7 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @تجربیا @دهم @دانش-آموزان-آلاء
  • ۵ تا تست خوب از فصل ۷ زیست ۲

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    دریا دریایید
    ۱.دو مورد ۲. گزینه ی چهار ۳.گزینه ی چهار ۴.گزینه ی دو ۵.گزینه ی دو پاسخ نامه رو بزارید ببینم چند تا غلط داشتم 😅
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • اگر بلدی میشه بگی

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    amir BarsamA
    سلام نه نمیشه
  • آزمایش مزلسون و استال

حل نشده
    8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    MobeenM
    @reyhane-karimi-0 سلام دوست آلایی لطفا اگر جواب سوالتون رو گرفتید فرم تاپیک رو تغییر بدید. خیلی ممنون
  • پرز

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    سارا M 0س
    @helen-alinia-2 سلام پرز فقط از مخاط تشکیل شده شامل برجستگی های حاوی تعدادی سلول پوششی استوانه ای شکل مخاط. بافت پیوندی و عروق خونی و لنفی در کنار هم،پرز رو به وجود میارن. اجزاش هم میشه: مویرگ لنفی. ماهیچه های صاف. ی سرخرگ و ی سیاهرگ ک بینشون، شبکه مویرگی وجود داره. بافت پیوندی سست. بافت پوششی،سلول های استوانه تک لایه به علاوه غشای پایه.
  • مهندسی ژنتیک✨

6
    11 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    Kosar A003K
    خلاصه ای از: جهش،ساختار ظریف ژنتیکی و تنظیم فعالیت ژنی😊 ١- تغییرات ژنی را که قابل انتقال به نسلهای بعدی باشند جهش می نامند.(این که آسونه خودتون میدونین🙅🏻‍♀️) ۲- جهش می تواند موجب تبدیل یک ژن بارز به ژن نهفته شود که در این صورت جهش ژنی مستقیم می نامند؛ و یا برعکس، سبب تبدیل یک ژن نهفته به ژن بارز گردد که ن ر جهش وارونه↪️ نامگذاری می کنند. ٣- جهشهای ژنی سوماتیک (رویشی یا بدنی) معمولا قابل انتقال به نسلهای بعدی نیستند و مطالعه و شناسایی آنها به مراتب دشوارتر از جهشهای ژرمینال (زایشی) است. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ۴- فراوانی وقوع جهش ژنی بستگی به میزان عوامل جهش زا دارد و از سوی دیگر، تغییر پذیری ژنها در مقابل عوامل جهش زا یکسان نیست.😐💔 ۵- با استفاده از شیوه C . I . B که توسط مولر ابداع شد، می توان وقوع جهشهای کشنده و نهفته وابسته به کروموزوم X در مگس میوه را تشیص داد.🦋 ۶- موقعیت ژن بر روی کروموزوم در چگونگی بروز تظاهر فنوتیپی صفات مؤثر است و به همین علت اصطلاح تأثیر مکانی ژنها به کار برده می شود.🖇 ۷- موقعیت ژنها بر روی یک جفت کروموزوم همساخت ممکن است به یکی از دو حالت سیس و ترانس باشد؛ در حالت سیس=، فنوتیپ وحشی و در حالت ترانس، فنوتیپ جهش یافته بروز می کند، به شرط آنکه همکاری مشترک ژنهای مورد نظر در تولید فرآورده نهایی مؤثر باشد. ۸.هر واحد عملکردی را یک سیسترون مینامند که می توان آنرا مترادف با ژن استفاده نمود. دکتر یوسف سیدنا☆ این یه خلاصه و پیش زمینست تا هرکدوم رو با فیلم و تصویر بهتر بررسی کنیم^^🍭🍭🍷🍷
  • اُکسین،تجزیه یا جابجایی؟

حل شده
    12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    BioB
    @kosar-a003 در اُکسین،تجزیه یا جابجایی؟ گفته است: @bio مولفایه کتاب هرسال چیزایه بیشتریو حذف میکنن منظورم تخصصی خوندن زیست گیاهی نیست حتی یه خلاصه هم میتونه کمک کننده باشه و هممون میدونیم که هرسال چقدر حذفیا بیشتر میشه و درک سختتر^^ بهرحال ما هیچ اختیاری نداریم^^ ولی من موافق حذفیات کتابام زیست خیلی خیلی پیچیده س هرچی بیشتر بدونی کارت سخت تر میشه و گاها به تناقض و اعصاب خورد میرسی مخصوصا که توی یادگیری تخصصی زیست اولین اصلی که یاد میگیری و پایه تمام یادگیری آینده ت میشه اینه که هیچ قطعیتی وجود نداره و هر چیزی مثال نقض داره اما کتاب یجوری حکم قطعی میکنه که گاها من حس میکنم فیزیک کلاسیک دارم میخونم و این خب برای یادگیری عالیه
  • اجتماع

حل نشده
    49
    1 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    ali mohamadi 0A
    @دریا-دریایی ولی وقتی میگین بوم سازگان خشکی دیگه کلی میگین فقط بخاطر این اجتماع گونه ها اجتماع گونه های دیگه هم هستن تو یک بیابون دیگر پس چندین اجتماع از این گونه ها میشه بوم سازگان خشکی...!
  • بافت اسکلرانشیم

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    Fa FaF
    @kosar-mottaghi تشکر🙏