Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • بودجه بندی فصلهای زیست

دوازدهم تجربی
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    پروا کیاپ
    @sepahbod-sh ممنونم :hibiscus: :hibiscus:
  • زیست دهم

مدیر دانش آموزان آلا تجربی دهم زیست
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    محمد متین 0م
    آقای حسین ذبحی تفت دمت گرمممم واقعا بی نظیر تدریس میکنی من که عاشق تدریستون شدم ❤🌹🌹🌹🌷⚘ فقط ببخشید زیست دهم رو میشه زود تر بقیشو منتشر کنید؟ ممنون😍
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
  • زیست دهم ATP

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    shayan jafariS
    @helen-alinia خواهش :victory_hand_light_skin_tone:
  • زیست۱۲ مبحث همانند سازی دنا

38
    1 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    z GheibiZ
    @fateme-rezaii اینکه این اندامک هاویژگی هایی از باکتری ها را دارن دلیل نمی شود که به دنای اون ها بگیم کروموزوم ومثل باکتری باهاشون برخورد کنیم
  • پوست،ایمنی

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    z GheibiZ
    @0-0ftm سلام در دام افتادم ، پوست ندارد پس غلطه
  • دیابت

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    shayan jafariS
    @amirmohammad-shakeri احتمالا منظورشون دیابت بی مزه بوده که مال فصل کلیه اس
  • گفتار1-فصل4-زیست11

حل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    Bavar skyB
    بالا و پایین دیافراگم رو اصلا حواسم نبود. بابت پاسخگویی ها ممنون
  • فیلم های زیست اقای موقاری

15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    mahla bpzM
    @maryam-tavosi خواهش😁❤️
  • استخوان جمجمه

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    S
    @مینا-میناب ممنونم عزیزم🌹
  • سیناپس مهاری و تحریکی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    z GheibiZ
    @infinitie-a سلام اگر نورون مستقیم به ماهیچه وصل باشه همین که تحریک را برداریم می‌ره توی استراحت اما اگر یک نورونی داره پیام را میده به یک نورون دیگه تا نورون دومی پیام را بده به ماهیچه ،سیناپس بین دو نورون میشه مهاری و سیناپس بین نورون دومی و ماهیچه میشه اونی که اول گفتم یعنی حذف تحریک
  • جمع بندی زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    Mohamad56M
    ولی بعضی از مطالبش از کتاب درسی حذف شده:confused_face:
  • انتقال جهش😐

یک نکته به تو
    1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    UraniumU
    سلام سلام بریم سراغ اصل مطلب اول اینکه جهش نه تنها از طریق یاخته های جنسی بلکه حتی از طریق یاخته های پیکری هم میتونه به نسل بعد منتقل بشه میگید چجوری؟😐 واضحه از طریق تولید مثل غیر جنسی دوم اینکه جهش های ارثی بر خلاف جهش های اکتسابی به طور حتم در همه یاخته های هسته دار پیکری بدن فرد قابل مشاهدن😁(یوقت نگه همه یاخته ها😐) تا نکات بعدی فعلا😎 @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
  • شاید ساده اما مهم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @دوست-بد بله میتونه باشه ولی با این وجود خیلی‌هاشون میتوز نمیدن
  • مخروطی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @sadaf-a سلام نورون تمایز یافتهاند ولی غیر نورون حسی اند
  • غده فوق کلیه

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    I
    @amirmohammad-shakeri سلام توی گفتار ۲ فصل ۴ باید باشه همونجایی که در مورد تنظیم جریان خون و فشار مویرگ ها بود فکر کنم
  • شدت و میزان رونویسی

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    799 بازدیدها
    _Mitra__
    @bio در شدت و میزان رونویسی گفته است: @mitra-ism-rahmani در شدت و میزان رونویسی گفته است: @bio در شدت و میزان رونویسی گفته است: @mitra-ism-rahmani در شدت و میزان رونویسی گفته است: @bio در شدت و میزان رونویسی گفته است: @mitra-ism-rahmani در شدت و میزان رونویسی گفته است: @bio در شدت و میزان رونویسی گفته است: @mitra-ism-rahmani جمله اولو قبول نمی‌کنید بیخیال میشم حال ندارم بحث کنم، جمله دوم: اون رشته RNA که داره از RNAپلی مراز خارج میشه هیچ الزامی نداره که مثلا بگید باید همشون رو به یه سمت برن اینجا هم ممکنه محصول آنزیم اولی رو به یه سمت بلند بشه و مثلا بشه اون رشته های سمت راست ساختار پر مانند محصول آنزیم دوم رو به یه سمت دیگه بلند بشه و بشه رشته سمت چپ ساختار پر مانند یعنی میچرخه دیگه ؟؟؟مثلا نصفش اینور نصفش اونور ؟؟ چی میچرخه؟ 😂 RNA RNA بیخود میکنه بچرخه😂 ببین محصول یه آنزیم رو به سمت راست میره مال یکی رو به سمت چپ! آها الان فهمیدم چی میگید RNA و چرخشش نظریه من بود 😐😐 نظریه انقلابی 👍🏻 😁😅
  • سوال از گفتار 2 فصل 1 یازدهم

50
    4 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    610 بازدیدها
    H_RH
    @h_r در سوال از گفتار 2 فصل 1 یازدهم گفته است: @abolfazl-sattari ببینید نخاع فقط واسطه هست برای ارادی ها
  • عصب و ژنتیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @fateme-s-0 پتانسیل عمل فقط برای نورون ها و گیرنده های حسی هست ک ازطریق کانال های دریچه دار هم ایجاد میشه ولی وضعیت پتانسیل آرامش رو همه سلول‌ها دارن
  • نشنیدم!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    T
    @kosar-a003 مچکر