Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • قشر مخ

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    I
    دوستان متشکرم متوجه شدم🌹🌹🌹 @haniehno @Sahar-tuo @sani-Painting @امیررضا-فلاح-نژاد @مینا-میناب
  • لایه های چشم

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    مینا مینابم
    @infinitie-a خواهش میکنم
  • یاخته پیش سیناپسی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    359 بازدیدها
    A
    @abolfazl-sattari [image: 1607942317598-bandicam-2020-12-14-14-07-52-237.jpg]
  • جناب جهش , عاشق تنوع هسته !!!!!!

یک نکته به تو
    2
    2
    10 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @kimia_es_afshar سلام در جهش های حذفی بزرگ (غالبا) مرگ سلول رخ می ده نه معمولا
  • سوال از فصل 1 یازدهم گفتار 1

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    msm kskM
    @abolfazl-sattari سلام، این نکته توی یکی از ازمونا اومده و گفته که قطر اکسون میتواند از غلاف میلین بیشتر باشد که متاسفانه درست گرفته! این شکل کتاب شماتیکه و اشتباه کرده شما ملاک رو اشکال دیگه ی کتاب قرار بدید و بگید که قطر غلاف میلین بیشتره
  • هر آنچه که درباره صفرا باید بدانیم ;)

یک نکته به تو
    5
    1
    11 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    482 بازدیدها
    kimia_es_afsharK
    @m-an در هر آنچه که درباره صفرا باید بدانیم ;) گفته است: یه کم آروم تر شاید تازه عضو شدن و هنوز بلد نیستن میشد بهتر راهنمایی کرد که جای درست سوالشون رو بپرسن! آخه این اتفاق برای بار چندمه که داره میوفته. . . . من معذرت میخوام. ببخشید. شرمنده:rose:
  • کارگاه تست فصل چهار یازدهم آقا موقاری!!!

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    z GheibiZ
    @hassan-mortezavi سلام بالای دیافراگم غددی مثل تیموس و پایین آن مثل پانکراس و فوق کلیه وجود دارد پس اینکه بگیم امکان ندارد ،غلطه
  • فصل 5 یازدهم ماستوسیت

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    Arian AbediA
    @setareh-rezaee این کجا و ان کجا. ماستوسیت یه چی دیگست بازوفیل یه صیغه دیگست. بازوفیل خودش تو عملیات ضدحمله میزنه ماستوسیت تو بخش پشتیبانی فعالیت میکنه نیرو کمکی میفرسته اصلا باهم ارتباطی ندارن
  • گیرنده های حسی تون چقدر قویه؟؟؟!!!!

یک نکته به تو
    3
    2
    10 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    kimia_es_afsharK
    @مینا-میناب خواهش میکنم.:sparkles: خداروشکر که مفید بوده براتون:smiling_face:
  • زیست ۱۲

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    H_RH
    چون طول دنا یوکاریوت ها خیلیییییییییییی بیشتره
  • فصل سه یازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    H_RH
    بله وجود داره
  • دوازدهم نوکلئوتید و پیوند هیدروژنی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    Morvarid HamediM
    @mahan-xodayi درسته
  • جنس مغز قرمز

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    M
    @_Sajjad_ @Sepahbod-Sh تشکر
  • ماهیچه های مژگانی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @ramses-kabir ایشون کلاخشنن😐
  • زیست2|شکست نور

23
    1
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    I
    @0-0ftm خواهش میکنم
  • زیست دهم _ گیلکوپروتئین

@زیست دهم نظام جدید @جلال موقاری
    15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @sahar-moaven در زیست دهم _ گیلکوپروتئین گفته است: سلام جناب اقای موقاری امیدوارم به پیام من جواب داده باشه. شما جزو اساتیدی هستید که واقعا زیست شناسی رو با جون و دل درس میدن و واقعا ممنونم. جناب موقاری من چندتا سوال داشتم شما داخل تدریس هاتون فرمودید گلیکوپروتئین ترکیب گلیکوژن و پروتئین هست اما معلم من میگه نه! شما میفرماید یوکاریوت ها دیواره سلولی ندارند بجز گیاهان انا معلم من گفت اغازیان و قارچ ها هم دارند ولی نوعشون فرق داره. بازم شما میفرمایید که همه ی جانوران هتروتروف هستند اما من داخل کتاب خیلی سبز خوندم گوسفند دریایی جانوار فتوسنتز کننده است. بازم شما گفتید موسین یا همون مایع موکوزی اب دهان هست اما معلم من باااازم میگه نه!! 😱🥱 من واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم. اگر ممکنه راهنمایی کنید #گلیکوپروتئین=گلیکوژن=پروتئین #یوکاریوت ها بعضی ها دارای دیواره سلولی هستند #همه ی جانوران هم هتوتروف نیستند.چون خودتون براش مثال گوسفند دریایی رو زدید.و من خودمم اینو تو کتاب خیلی سبز مشاهده کردم.پس نتیجه میشه اینکه همه ی جانوران هتوتروف نیستند #ماده موکوزی همون ماده مخاطیه نه موسین.موسین با ماده مخاطی از زمین تا اسمون فرقشون.در واقع ماده موکوزی میشه موسین + مقدار زیادی اب.
  • بیماری های ژنتیک حالت خاص کنکور 99

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    SaghiaS
    @mhd-a درسته متوجه شدم من از یک طریق حساب کردم
  • پوست شناس شو

یک نکته به تو
    4
    2
    10 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    434 بازدیدها
    H_RH
    @مینا-میناب خواهش میکنم
  • کتاب اموزشی زیست دوازدهم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @ẓḁḧṙḁ سلام دوست عزیز کتاب نسل جدید زیست نشر الگو تازه به بازار اومده یعنی فوق العاده ست کتاب جدیده جدید و تدریس مولف من به طور رایگان داره حتما بخر قیمت ش هم خیلی نسبت به خیلی سبز و گاج ارزون تره اینا فقط تبلیغ کردن حتما برو تو سایت ببین
  • دهم تخریب یاخته خونی

تجربی زیست
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    Sepahbod ShS
    @so-y در سطح کتاب و کنکور رو نمیدونم ولی الان یک سرچ زدم توی اینترنت و فهمیدم گللول های قرمز و پلاکت هارو تخریب و فیلتر میکنه و باکتری ها و سلول هایی که توسط پادتن احاطه شده باشن رو جمع میکنه از خون اما در مورد گلبول سفید چیزی ننوشته بود فقط نوشته بود پادتن تولید میکنه طهال اما باز هم میگم در سطح کتاب درسی نمیدونم باید چه جوابی داد